- 5-ingrediënten-paella
- Aardappel-groentetajine
- Aardappelsalade met dille
- Aardappelsalade met Parmaham en witlof
- Aardappelschotel met kaas en courgette
- Aardappel-vistaart
- Aardbeigelei met gemarineerde kiwi
- Aardbei-kiwitaart
- Abrikozen met room
- Andijvieschotel
- Appeltaartjes met amandelspijs
- Artisjoksalade met grote garnalen
- Asperge-hambakjes
- Asperges met rauwe ham
- Aspergesoep
- Auberginerolletjes met geitenkaas
- Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten
- Biefstukjes met champignons en rode wijn
- Bietjescarpaccio
- Biogarderoomvlaai
- Bitterballen van Friese nagelkaas
- Bladerdeegtaartjes met venkel en sardine
- Boerenkool met roergebakken worstjes
- Boerensandwich met kaassalade
- Bonensalade met tonijn
- Bosvruchtensmoothie
- Boterkoek met rozemarijn en abrikozen
- Boulognebollen met roerei en ham
- Bourgondische roerbakschotel
- Broccoli met sinaasappelkruim
- Broodje rauwe ham en rookkaas
- Broodje tonijnsteak
- Broodje warm vlees met bieslookpesto
- Broodpuddinkje met vanilleroom
- Calzone met paddestoelen en gorgonzola
- Cambodjaanse kabeljauw met gember en limoen
- Cambodjaanse mihoensalade
- Cappuccinosoepje naar keuze
- Carpacciotoastjes
- Chinese gestoomde kip met peper
- Chinese mie met garnalenomelet
- Chocoladecake met bosvruchtensaus
- Chocolademousse met sinaasappelcompote
- Ciabatta met rosbief
- Ciabatta met selderijpesto en kastanjechampignons
- Citroenkip
- Citroenpasta met garnalen
- Citroentaart
- Citrusmimosa
- Coq au vin blanc met rivierkreeftjes en vanille
- Coquille-lollies
- Coquilles met vanillesaus en kaviaar
- Coupe Espresso
- Courgette gevuld met couscous
- Couscous met asperges en garnalen
- Couscous met geroosterde pompoen en paddenstoelen
- Couscous met kip
- Couscoussalade
- Couscoussalade met krokante tofu
- Croissant met brie en gember
- Deense sandwiches
- Drents stoofpotje van kalfsvlees
- Druivenclafoutis
- Duivelse kip met pikante komkommersalade
- Eenpersoons appel-spijstaartjes
- Eiersoufflé
- Eierterrine met geitenkaas
- Estoufade
- Ewtenpilav met rozijnen en cashewnoten
- Exotische vruchtenbowl
- Exotische waterzooi van parelhoen
- Flan van peer
- Foeyonghai met mihoen
- Frisse zalmsalade
- Garnalen en krab in dilleroom
- Garnalen-krabkoekjes
- Garnalenspiesje
- Gazpacho met gefrituurde roodbaars
- Gebakken appel en appelchips met ijs
- Gebakken biefstuk met champignon-portsaus
- Gebakken doperwtjes
- Gebakken kabeljauw met kokosrijst
- Gebakken peertjes
- Gebakken schol met oranjepuree
- Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
- Geflambeerde ananas
- Geglaceerde worteltjes
- Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
- Gegratineerde druiven
- Gegratineerde kalfsentrecotes met verse vijgen
- Gegratineerde vegetarische hachee
- Gegrilde biefstuk met salsa verde
- Gegrilde focaccia met geitenkaas en kervelsla
- Gegrilde kalfsentrecote met salieboter
- Gegrilde scholfilet met wortel
- Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
- Gehaktballetjes met tzatziki
- Gehaktspiesjes met bosbessencompote
- Geitenkaastruffels
- Gekarameliseerde witlof
- Gele-rijstparels
- Gemarineerd kersencakeje
- Gemarineerde artisjokharten
- Gemarineerde asperges met garnalen
- Gemarineerde garnalen met pandanrijst
- Gemarineerde haring met tomaat
- Gemarineerde kalkoenspiesjes met nectarinecompote
- Gemarineerde witlof met zalmcrème
- Gemarineerde zoetzure uien
- Gepeperde zeewolf met rozemarijnboter
- Gepocheerde kalfsoester
- Gepofte bietjes met knoflookroomkaas
- Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
- Geroosterde appel met koriandersorbet
- Geroosterde varkenshaasmedaillons met gemberroom
- Geroosterde wintergroenten
- Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
- Gestoofd rundvlees met bamboespruiten
- Gestoomde andijvierolletjes met shii-takes
- Gestoomde visbroodjes
- Gestoomde vispakketjes met paksoi en sinaasappel
- Gevulde forel met venkel
- Gevulde kerstkransjes
- Gevulde minipaprika's met stoneleekrisotto
- Gevulde paprika met geitenkaas
- Gevulde sardinefilets
- Gevulde varkensfilet
- Gnocchi met kalfsoester
- Gnocchi met rucola
- Gnocchi met tomaat en groene kool
- Goedgevulde ossenstaartsoep
- Grieks aardappel-courgettepannetje
- Groene aspergetips met ham en kwartelei
- Groentecurry met ei en gebakken ui
- Groenteloempia's
- Groentepakketje met blauwaderkaas
- Groentetaart met venkel en olijven
- Grove tapenade van zongedroogde tomaten
- Hamburger met spek, avocadodip en tomaat
- Hammousse met portgelei
- Hangop met gegrilde sinaasappel
- Hartige chorizotaart
- Hawaïrijst
- Hazenpeper onder pureedakje
- Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
- Heldere gemberbouillon met eendenborst
- Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
- Hertenbiefstukjes met chocoladesaus
- Houmous garni
- IJsflensjes met bramen-portsaus
- IJskoffie
- Irish coffee-variaties
- Italiaanse bol met tomaten-kaasfondue
- Italiaanse broodsalade
- Italiaanse kabeljauwschotel
- Italiaanse kibbeling met citroenboter
- Italiaanse omelet
- Jachtschotel van hete bliksem
- Jan in de zak
- Japanse kipspiesjes met pruimen
- Japanse nori-omeletrolletjes
- Kaapse bonbons
- Kaas-aardappelkoekjes
- Kaasquiche met Provençaalse tomaten
- Kaasraclette met lauwwarme aardappelsalade
- Kabeljauw met tomaat uit de oven
- Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus
- Kalfsschnitzel met notenkorstje
- Kalkoen met sinaasappel en pistachevulling
- Kalkoenschnitzel met citroen-bieslookpesto en aardappelkoekjes
- Kerriebouillon met geroosterde pompoen
- Kerrierijst met zalmfilet
- Kikkererwtenstoofschotel met witte kaasblokjes
- Kip in de hoed
- Kipfilet met waterkerssaus
- Kipkluifjes met citroen en olijven
- Kir Royal sorbet
- Kiwi-aardbeisalade
- Knapperige koriander-tofu
- Knapperige rucolasalade
- Knoflookbiefstuk met frites en salade
- Knoflooksoep met geroosterde aardappel
- Knolselderijpuree
- Koffie met bruine rum en sinaasappel
- Koffie met sambucca
- Kokosrijst met mangopuree
- Kokossoep met tofu
- Komkommercarpaccio met gemarineerde tijgergarnalen
- Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
- Koud vlees met kappertjessaus
- Koude komkommersoep met dille
- Kreeft met limoenmayonaise
- Krieltjessalade met heilbot
- Krokant kruidentaartje met geroosterde paprika en kwarteleitjes
- Kropsla met eierdressing
- Kruidenpannenkoek
- Kruidenrolletje
- Kruidensalade met lamsvlees
- Kruidig konijn op mediterrane wijze
- Kruidige eendenborst met paté
- Kruidige lamsrack met munt-risotto en abrikozenjus
- Kruidige peren in een weckpot
- Kruidnootjes
- Lamskoteletjes op bedje van koolrabi met salie
- Lamsrack met tuinerwtjespuree
- Lauwwarme krieltjessalade met gegrilde zalm
- Lauwwarme linzensalade met geitenkaas
- Lauwwarme noedelsalade met gemarineerde tonijn
- Lauwwarme pastasalade met rucola en mozzarella
- Le Champain met 3 Franse delicatessen
- Limoenaardbeien met amandelroom
- Linke soep
- Linzencassoulet met kip
- Luxe groene groentemix
- Makreel-avocadobol
- Mediterrane bleekselderij
- Mediterrane vispakketjes
- Mediterranean breeze
- Meloensalade in gembermarinade
- Meloensoep met champagnesabayon
- Mexicaans spiegelei
- Mexicaanse kipfilet in pikante saus
- Mexicaanse paprika's met kidneybonen en tortilladeksel
- Mie met zalm en roerbakgroenten
- Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
- Mini ricotta-cheesecakejes
- Minicocktail van rivierkreeftjes
- Miniquiches met shii-take
- Mokka-cappuccino
- Moorkopsoesjes
- Mosselen in Marokkaanse tomatensaus
- Mosselen in saffraanroomsaus
- Mosselpotje met verse kruiden
- Mueslirotsjes met witte chocolade
- Nasi koening met tjotjo ajam
- Noordzeekabeljauw met mosselen
- Nougatparfait
- Omelettaartjes
- Omgekeerde sinaasappeltaartjes met Camparisiroop
- Oosterse groentebeignets (tempura)
- Oosterse mieschotel
- Oosterse mosselsoep
- Oosterse tilapiafilet met groenten
- Op de bakplaat geroosterde kip met groenten
- Ossenhaas in kruidenpanade
- Ossenhaas uit de wok
- Ovenschotel met geitenkaas en koolrabi
- Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
- Pain de Madeleine met sardientjesboter
- Paksoikommetje met vis en spek
- Panna cotta met aardbei
- Pannenkoeken met exotisch fruit
- Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
- Parfait van kippenlevertjes
- Pasta met bacon en doperwten
- Pasta met pittige tomatensaus
- Pasta met spinazie en magor
- Pasta met tonijnsaus en rucola
- Pasta uit de oven
- Pastasalade met kip en venkel
- Pastasalade met waterkers
- Pasteitjes met broccoli, witte kaas en pesto
- Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
- Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
- Perziken met espresso-mascarpone
- Perzikmousse
- Pestokrieltjes met roerbakratatouille
- Peultjesmelange met notendressing
- Pikante kaas-kalkoenburger
- Pilav van couscous met rozijnen
- Pitatoastje met paling
- Pittige kapucijner-chorizoschotel
- Pittige noedelsoep met biefstuk en paksoi
- Pittige Thaise viskoekjes
- Pizza met gegrilde kip
- Pizzahapjes
- Plaattaartje met asperges en ham
- Plaattaartjes met gekarameliseerde ui
- Portobello gevuld met pittig roerei en mihoen
- Preistamppot met ham, kaas en pesto
- Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
- Provençaalse spruitjes
- Pruimencompote met vanillekwark
- Reuzenbonen in tomatensaus
- Rijst met paksoi en gehakt
- Rijstschotel met paprika en witte kaas
- Risotto met pompoen en geitenkaas
- Roergebakken asperges met haricots verts
- Roergebakken paksoi met gember en soja
- Roergebakken spitskool
- Roergebakken spruitjes met verse gember en appel
- Roggebrood met haringtartaar
- Romige kippensoep met oesterzwammen
- Romige ravioli met portobello
- Romige rijst met zeekraal en tijgergarnalen
- Romige rijstepap met aardbeien en honingamandelen
- Roodbaars met gegrilde salsa
- Roodfruitmoes met room
- Roti met kerrie-kip en sperziebonen
- Rozemarijnbouillon met kip en venkel
- Runderstoofpot met rodekool
- Saffraanrisotto met cantharellen
- Salade met avocado en boterbonen
- Salade met eendenborstfilet
- Salade met gerookte zalm en sinaasappeldressing
- Salade met geroosterde uien en blauwe kaas
- Salade met kaas en sinaasappelmarmelade
- Salade met makreelrillette
- Salade met warme gemarineerde vijgen en blauwe kaas
- Salade van paksoi en rettich
- Salade van witlof met tijmkletskoppen
- Sandwiches
- Scampi met houmous en lauwwarme sesamvinaigrette
- Schuimige choco-espresso
- Schuimige olijvensoep met zelfgebakken soepstengels
- Schuimtaart met citrusvruchten
- Serehspiesjes met kokoscurry
- Shanghai paksoisalade
- Sinaasappel-rozemarijnjus
- Slabladeren met eiersalade
- Slaloempia's met garnaal-gehaktvulling
- Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
- Sneeuwkoekjes
- Spaanse paprikagarnalen
- Spaghetti limone
- Speklapspiesjes met uienchutney
- Spinazie-geitenkaasquiche met amandelen
- Spinazie-gorgonzolasoep met kalkoen
- Spinazie-omelet met focacciatoast
- Spinazietortilla
- Steak du boeuf met kruidige groenten
- Stevige linzensoep
- Struisvogelbiefstuk met amandel-gembersaus
- Struisvogeltournedos met knolselderijpuree en rode-wijnjus
- Taart met limoen en aardbeien
- Taartje van paling
- Tagliatelle met broccolipuree
- Tagliatelle met zalmroomsaus
- Temaki sushi
- Teriyaki-spiesjes
- Thaise groene peper- en basilicumsoep
- Thaise noedelsoep
- Thaise rundvleescurry
- 'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
- Tian van mediterrane groenten
- Toast met aubergine en geitenkaas
- Tomatenbouillon met zuurkool en ham
- Torentje van mozzarella en Galliaham
- Tortelloni met basilicumolie
- Tortelloni met noten en geroosterde venkel
- Tortilla-tosti
- Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes
- Trio van oesters
- Tuinbonentaco's met kruidenkaas
- Tuinerwtentimbaaltje met balsamicosiroop
- Uiensoep met roquefort
- Varkensfricandeau met een korst van tomatentapenade
- Varkenshaasmedaillons met zwarte-olijvenjus
- Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
- Varkensschnitzel met rösti
- Varkensvlees op Thaise wijze
- Vegetarische wontons
- Veldsla met nectarine
- Verse Spaanse tomatensaus
- Vietnamees stokbrood met kip en koriander
- Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
- Vloerkadetten met salade van metworst
- Walnoot-pruimenkoeken
- Walnotentaart
- Warme chocoladecakejes
- Waterkersrisotto met roodbaarsfilet
- Waterkersstamppotje met gerookte amandelen
- Wildspiesje met honing-mosterdsaus
- Winterfruit pannenkoekjes
- Witlof met gedroogde pruimen
- Witlofsoep met Bleu d'Auvergne en prei
- Witlofstamppotje
- Witloftaartjes met stilton
- Witlof-walnotenwrap
- Witte-bonensalade met mosselen en tonijnsaus
- Witte-chocoladekersentruffels
- Witte-koolsalade
- Wodka-vanillegranita
- Wrap met gerookte ham en cranberryroom
- Zalm in kruidenmarinade
- Zalmfilet met rode-peperkorst en limoenaardappeltjes
- Zalm-palingsurprise
- Zalm-saffraansoep met zeeaster
- Zalmvink met aardappel in schil
- Zeewolf met groene-kruidenboter
- Zoete en hartige oliebolletjes
- Zoetzure prei met rookvlees
- Zomerse kaasfondue
- Zomerse minestronesoep
- Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
- Zuurkoolschotel met röstideksel
- Zuurkoolstamppotje
- Zwavelstokjes met chocolade
|