- Amandelcakejes
- Auberginetaart met shii-take en bosuitjes
- Australische salade met avocado
- Bramen in gebakken room
- Bruschetta met lamsvlees en citroenmayonaise
- Courgette met citroenolie en amandelen
- Couscoussalade met groene asperges en basilicum
- Eendenborstfilet met zoetzure honing-perzik
- Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas
- Gegrilde kipfilet met kokossaus en kruidige yoghurt
- Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
- Gemarineerde garnalen met paprikacompote
- Gemberscones met room
- Geroosterde forel met salsa verde
- Linzen met parmaham en rode peper
- Oesters met gembervinaigrette
- Pavlova met frambozen
- Penne met geroosterde lentegroenten met pistachepesto
- Pompoensoep met geitenkaas
- Rabarbercrumble met aardbeiensalade
- Risotto met geroosterde paprika en spinazie
- Rosbief met sinaasappelglazuur
- Sorbetijs van bloedsinaasappel
- Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
- Tomatenrelish
- Vissoep met rivierkreeftjes
- Witlof-venkelsalade met gruyère
- Zoete aardappels met kikkererwten
|