<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in AH-Frankrijk.car
  • Aardappelomelet
  • Aardappelsalade met ham en bleekselderij
  • Aligot (aardappel-kaaspuree)
  • Anchoïade (ansjovissaus)
  • Bagna Cauda (knoflookdip)
  • Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
  • Bouillabaisse (vissoep)
  • Brioche (Eierbrood)
  • Camembertkroketjes
  • Chocolade-kastanjetaart
  • Chocoladetruffels
  • Citroensoufflé
  • Clafoutis Limousin (kersengebak)
  • Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
  • Court-bouillon
  • Eendenborstfilet met pruimensaus
  • Elzasser zuurkool
  • Forel met riesling
  • Gebakken kabeljauw in groene saus
  • Gegratineerde aardappels met kwark
  • Gegratineerde oesters
  • Gegratineerde prei
  • Gemarineerde asperges in riesling
  • Gepocheerde eieren in rode-wijnsaus
  • Groentesoep met basilicumsaus
  • Hamterrine in peterseliegelei
  • Kaassoezenkrans
  • Kabeljauwmaaltijd met knoflooksaus
  • Karbonades met zeezout en blonde linzen
  • Kip in paprika-tomatensaus
  • Kip met room, calvados en champignons
  • Kip met veertig teentjes knoflook
  • Klassieke mosselen
  • Koude preisoep met aardappel
  • Linzensalade
  • Mosterdsoep
  • Normandische appeltaart
  • Omelette soufflé
  • Open vruchtentaart met vier soorten fruit
  • Ovenschotel van groenten
  • Piperade (gestoofde groenten met ei en rauwe ham)
  • Pittige gebakken paprika's
  • Provençaalse runderstoofschotel
  • Quiche lorraine (hartige spektaart)
  • Rabarbertaart
  • Ratatouille
  • Rijst met olijven en chorizo
  • Rivierkreeftjes in court-bouillon
  • Rundvlees met zomergroenten
  • Salade met kippenlevertjes
  • Salade met Munsterkaas
  • Salade met stokbrood en blauwe kaas
  • Schapenkaas met kersencompote
  • Slakken met kruidenboter
  • Tapenade (olijvenpuree)
  • Tongfilets met garnalen en champignons
  • Toro (pikante vissoep)
  • Uientaart met ansjovis
  • Varkenshaas met appeltjes
  • Varkenskoteletten met mierikswortelsaus
  • Warme aardappelsalade
  • Wijncrème
  • Zalm in deegkorst