- Aardappel-truffelpuree
- Abrikozen met ijs
- Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
- Artisjokkenpizza
- Artisjokkensalade
- Bouillon met tortellini
- Bruschetta met tomaat en basilicum
- Crostini met linzenpuree en rauwe ham
- Crostini met olijfpuree
- Forel met spek in pakketje
- Fruitsalade met anijsroom
- Gebakken lamsvlees met groene olijven
- Gebakken paddestoelen
- Gebakken ravioli
- Gebakken sandwiches met parmaham
- Gebakken schol in griesmeelkorst
- Gefrituurde groente-en vleeshapjes
- Gegratineerde venkel
- Gehaktballetjes
- Gemarineerde aubergines
- Gemarineerde champignons
- Geroosterde tonijn met peterselie en citroen
- Gevulde artisjokharten uit de oven
- Gevulde flensjes met munt
- Gnocchi (aardappel-griesballetjes)
- Groene saus uit Piemonte
- Kip met salie en citroen in krokant jasje
- Kiprolletjes gestoofd in Marsala
- Kleine varkensrollades
- Meloenwaterijs met muskaatwijn
- Minestrone (stevige groentesoep met pasta)
- Omelet met Italiaanse kruiden
- Panna cotta (roompuddinkjes met aardbeien)
- Peer met pecorino
- Polenta met gorgonzolab
- Ribollita (dubbelgekookte soep)
- Rijstkroketjes
- Rijsttaart
- Risotto met Parmaham
- Rundvlees in rode wijn
- Salade met parmezaanse kaas en balsamicoazijn
- Scaloppine (schnitzeltjes)
- Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)
- Siciliaanse kwarktaart
- Siciliaanse sinaasappel-garnalensalade
- Siciliaanse visrolletjes
- Spaghetti met aubergine-tomatensaus
- Spaghetti met olijven en paddestoelen
- Sperziebonen met citroen en pecorino
- Spinazie-omelet
- Tagliatelle alla bolognese
- Tagliatelle met gemarineerde haas
- Tomaat en courgette uit de oven
- Toostje met kippenlever
- Venkelsalade
- Venkelsoep
- Vispotje met witte wijn
- Vruchtenstrudel
- Witte bonen met salie en tomaat
- Witte-bonensalade
- Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
- Zoetzure auberginecompote
|