Acar mangga dan kobis (atjar van savooiekool met mango)
Afchá se Domátes (eieren in tomaat)
Ajam boemboe Bali_02
Ajam boemboe Bali_03
Ajam kerrie (kip in kerrie-saus)
Ajam koening (gele kip)_01
Ajam koening (gele kip)_02
Ajam opor (kippenbouten in pittige klappersaus)_02
Ajam pangang (geroosterde kip)_03
Ajam pangang ketjap
Ajam paniki (pittig kipgerecht)_01
Ajam paniki (pittig kipgerecht)_02
Ajam paniki (pittig kipgerecht)_03
Ajam paniki (pittig kipgerecht)_04
Ajam pedis (hete kip)_03
Ajam pedis (hete kip)_04
Ajam roedjak
Ajam semur_01
Ajam semur_02
Ajam setan (scherp gekruide duivelse kip)_02
Alkmaarse kaassoep
Amerikaanse vissticks
Amygthalota (amandelperen)
Andalusische zalm
Aspic de saumon (aspic van zalm)
Assabe gullash bil gibna (kaasrolletjes)
Atjar bawang
Atjar tjampoer
Atjar van tjabé rawit
Auberginedip
Avga sto fourno (eieren uit de oven)
Avgolémono (ei-citroensaus)
Avgolémono saltsa (ei-citroensaus)
Avocats farcis aux oeufs de saumon (avocado's gevuld met kaviaar van zalm)
Bacon-salami quiche
Badischer Zwiebelkuchen (uienquiche met spekjes)
Bagna cauda (ansjovisfondue)_01
Bagna cauda (ansjovisfondue)_03
Bakaliáros kroketákia (kabeljauw balletjes)_02
Balek corbasi (vissoep)
Balik bugulamasi (visstoofpot)
Bami goreng (gebakken bami)_01
Bami goreng (gebakken bami)_02
Bamisoep
Barbounia sto harti (rode poon in folie)
Basisrecept Chinese kippenbouillon
Bauernfrühstück (aardappel-omelet)
Be siap mesisit (pittig kipgerecht)
Beid hamine (gekleurde eieren)
Bismarckharing
Bladerdeegpizza met kaas, wijn en ham
Blauwe kaascrostini met gemarineerde druiven
Boemboe bali van vis
Boerenomelet_01
Bouillon met sesamballetjes
Bourekakia apo tiri (kaasrolletjes)
Brandade de morue (puree van zoutevis)
Bretonse vistaart
Brik bilbeid (brique a` l'oeuf)
Burrida (visstoofschotel)
Burro oro e salvia (boter-saliesaus)
Ca Kho Tieu (visfilet in knoflookpepersaus)
Cajunkruiden uit Louisiana
Californische cocktail van avocado
Camembert frit (gebakken camembert)
Camembert met honing
Cantaloupe en hors d'oeuvre
Cataplana
Cheddarsoufflé met tuinkruiden
Chicken Tikka
Chilibloem ten behoeve van garnering
Chilisaus_02
Chinese visfondue
Ciabatta met frittata
Cichetto di uovo sodo con l'acciughetta (ei gevuld met ansjovis)
Citroen-ikura
Citroen-pestoboter
Cocktail Caprese
Cocktail met gerookte kip
Consommé fromage de Cantal (kaassoep)
Courgette-omelet met champignons
Crostini (gebakken stukjes brood)
Crunchy espresso
Curry van kip en kokosmelk
Çilbir (eieren met yoghurt)
Dadar Isi_01
Dadar Isi_02
Deense garnalenbuideltjes
Dikke yoghurt met druiven, appel, honing, noten en munt
Djibna maqli
Dorsch in gelber Soße (kabeljauw in gele saus)
Eend met een honingkorstje
Eendenborst met gebakken druiven
Eendenborst met wilde en witte rijst
Eggah baladi (uien-omelet)
Eggah bi korrat (prei-omelet)
Eggah bi sabaneh (snijbiet-omelet)
Eggah tawabel (tuinkruiden-omelet)
Enchiladasaus
Escabeche (in kruidige marinade ingelegde sardines)
Escabecio/cavece
Escabèche
Faisan à la Bourguignonne (Bourgondische fazant)
Farfalle met rucola en noten
Feta-hapje
Fettuccine al Pesto e Noci (fettuccine met pesto en noten)
Fettuccine alla Genovese (fettuccine uit Genua)
Fettuccini met tomaten-zalm saus
Filete de pescado empapelado con jitomate, cilantro y cebolla morada (visfilets
Filetes de higado empanados (gefrituurde kippelevertjes)
Firin na mezit (schelvis uit de oven)
Fischsuppe mit Porree und Kartoffeln (vissoep met prei en aardappelen)
Fish and chips
Fisherman's Warf Cioppino (vissoep)
Foe yong hay_01
Foe yong hay_02
Foe yong hay_03
Forel met paprikaboter
Forelle blau mit grüne Soße (forel met kruiden kaassaus)
Forelmousse
Frankfürther grüne Soße (groene kruidenmayonaise)
Fries ei-gerecht met mosselen
Frisse komkommer-muntsaus
Frittata al basilico (basilicum omelet)
Frittata met asperges
Frittura di cozze (gefrituurde mosselen)
Fusilli met paddestoelen roomsaus
Gado gado
Gambas al ajilo (gamba's met knoflook)
Garam massala_01
Garam massala_02
Garithes me feta (gebakken garnalen met feta)_01
Garithes me feta (gebakken garnalen met feta)_02
Garnalen-eicustard
Garnalencocktail uit Dublin
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
Gebakken sardientjes met paprika
Gegratineerde cannelloni
Gegratineerde pasta met prei en courgettes
Gegrilde rougetfilets met meloensalsa
Gegrilleerde forel met bieslookboter
Geitenkaas met honing, tijm en marsala
Gekruide forel
Gekruide pasta
Gerookte haringfilet
Gerookte zalm met rösti en ei
Geroosterde geitenkaasjes
Geroosterde kippenpootjes
Geroosterde vis met haricots verts
Gestoomde vis op Kantonese wijze
Gestoomde zalmfilet
Geurige kippensoep met kokosmelk en Chinese kool
Gevulde courgette
Gevulde courgettebloemen
Gevulde kaastomaten
Gevulde kerstomaatjes_01
Gevulde kipfilets
Gharíthes vrastés (gekookte garnalen)
Grigliata de gamberi (gegrilde gamba's)
Grigliata de spade (gegrilde zwaardvis)
Groene chilisalsa
Groene tagliatelle met romige paddestoelensaus
Guacamole (avocadopuree)
Hartige kaas-courgette taart
Higadillos al jerez (kippenlevers met sherry)_01
Hoisin eendenborst met noodles en sesamdressing
Hollandse garnalen op brood
Hollandse kaasfondue
Hollandse kaasfondue met blauwe kaas en cognac
Hot peanut butter
Htapóthi vrastó (inktvissalade)_01
Htapóthi vrastó (inktvissalade)_02
Huevos haminados (gekleurde eieren)
Ikan bakar
Ikan bali (vis in pikante bali-saus)
Ikan bumbu acar_01
Ikan bumbu acar_02
Indiase kibbeling met roerbakgroenten
Indiase kipspiezen
Indische bananen
Ingemaakte tomaten
Insalata di pasta al tonne (pasta-salade met tonijn)
Insalata di polipo (salade van inktvis)
Italiaanse pastataart
Italiaanse vissoep_01
Jaibas rellenas gratinadas (gegratineerde krab met groenten)
Japanse gestoomde vis
Kaasballetjes
Kaasdoop
Kaasfondue met bier
Kaasfondue met courgette en noten
Kaasfondue met groene kruiden
Kaasfondue met nagelkaas
Kaasfondue met pikante kaas
Kaasfondue met spekjes
Kaasfondue met tomaten en basilicum
Kaasfondue_01
Kaasfondue_02
Kaaskroketjes
Kaaspasteitjes
Kaassalade met garnalen en kappertjes
Kaastoast
Kabeljauw met beurre-blanc van Champagne
Kai phad med mamuang (kip met cashewnoten)
Kakavia (Griekse bouillabaisse)
Kalamarakia tighanita (gebakken dwerginktvisjes)
Kalkoenbout en kalkoenschnitzel
Kalkoenschnitzel
Kalkoentournedos met garnalensaus
Kantonese eibloemensoep
Kare ajam (zeer pittig kipgerecht)
Kerrie telor (eieren in kerrie-saus)
Kerriemayonaise
Kerriepoeder
Khao paad (gebakken rijst)
Khao paad naam prig met goong thod (gekruide gebakken rijst)
Khao paad supparod (gebakken rijst met ananas)
Kiliç sis (zwaardvis spies)
Kiliç siste (vis aan stokjes)
Kip-courgette tournedos met tomatenroomsaus
Kip-maaltijdsalade met aardbeien en sinaasappel
Kip in een kruidig deegjasje
Kip met champignonsaus
Kip met currysaus
Kip met groenten in witbier (stoofschotel)
Kipdrumsticks in knoflook
Kipfilet met mosterd-komijnekaassaus
Kippenbouillon
Kippenleverpennen
Kippenlevers met komkommer
Kippenpie met paddestoelen
Kippensoep met kokos
Klassieke kip met citroen
Knoflook kaassoep
Knoflookdip
Kokos-kleefrijst met mango
Komkommer 'bonbons' met mousse van gerookte forel
Komkommers met hamvulling
Korianderpesto
Kruidige kalkoensalade met champignons en yogonaise
Kruidige tomaten
Kukeia bademian (aubergines met eieren)
Kukie sapsi (omelet met bladgroenten)
Kukye mahi (gebakken vis met eieren)
Labaneh (yoghurtballetjes)
Labna (yoghurtballetjes)
Lachskuche (gerookte zalmtaart)
Lampuki
Langustinos al ajillo (rivierkreeftjes in knoflook)
Lemon curd (zoete citroenboter)
Levrek firin (gevulde baars)
Limoenboter
Limoengamba's
Loempia's_01
Loempia's_02
Loempiavellen_01
Loempiavellen_02
Lychee gap saparot (lychees met ananas)
Mai polu (vis met rijst)
Maïssoep met kaasbroodjes
Mangosalsa
Manhattan Clam Chowder (Amerikaanse mosselsoep)
Mayonaise de poisson (vismayonaise)
Mayonaise de volaille (kipmayonaise)
Mayonaise_01
Mediterrane vissoep
Mejillones Doña Maria (mosselen met vinaigrette)
Meloen met Turks fruit
Melopitta (zoete kaastaart)
Mexicaanse saus
Mihoen (fijne bami)
Moeders lasagna
Mosselen aan spitjes
Mosselsoep uit Dijon
Mosterdmayonaise
Mosterdsaus
Mousse van zalm_01
Moustalevria (druivensappudding)
Muhammarah (walnotenpuree)
Mul en lam op de barbecue
Muntsaus
Nam phrik
Nasi goeri
Nasi goreng (gebakken rijst)_01
Nasi goreng (gebakken rijst)_02
Nasi goreng (gebakken rijst)_03
Nasi koening (gele rijst)_01
Nasi koening (gele rijst)_02
Nasi koening (gele rijst)_03
Nasi koening (gele rijst)_04
Nishiki-tamago (brokaateieren)
Normandische sliptongetjes
Noten risotto
Nuoc Cham saus
Oeufs durs en tapenade
Oeufs farcis (gevulde eieren)
Oie en blanquette (blanquette van gans)
Olijvenboter
Omelet-rol
Omelet met uien en kaas
Omelet uit Corinthe
Omeleta kom patata (aardappel omelet)
Omeletta anixiatiki (lente omelet)
Omeletta mi rizi (rijstomelet)
Oosterse kabeljauwpakketjes met taugé en kerstomaatjes
Ora Arè
Oud-Engelse bonenkruidsaus
Ovengedroogde tomaten
Paella Valenciana
Paella_03
Pagoto symposion (ijsdessert à la Symposion)
Pangsiet_01
Pangsiet_02
Pasta-salade met gerookte kip
Pasta-salade met gerookte zalm en whisky-roomdressing
Pasta-salade_01
Pasta-saus met champignons en doperwten
Pasta alla frutti di mare
Pasta alla salsa di peperoni
Pasta con pomodori
Pasta con ragu alla Bolognese
Pasta met gehakt en paddestoelen
Pasta met gerookte forel en kappertjes
Pasta met groene asperges, ham en tomaat
Pasta met kiprollade en groenten
Pasta met mosselen_01
Pasta met mosselen_02
Pasta met paddestoelensaus
Pasta met paprika
Pasta met pesto en oude kaas
Pasta met zalm in spinazie-roomsaus
Pasta met zomergroenten en ham
Penne al Salmone
Penne con ciliege (penne met kersen)
Penne e zucchini
Penne met champignons-mosterdsaus en kalkoen
Penne met ham en gedroogde tomaten
Pepes Udang (gestoomd garnalenhapje)
Peren in Beaujolais
Pesto pasta
Pflaumenknödel_01
Pflaumenknödel_02
Pikante kip
Pikante penne all'arrabiata
Pilaf_01
Pilaf_02
Pilav_01
Pilav_02
Pittige pasta met auberginerondjes, gorgonzola en rauwe ham
Pittige salsa
Plaki salonika (geroosterde zeebaars)
Poka (kaas in bladerdeeg)
Pollo estofado de Las Palmas (kruidige kip uit Las Palmas)
Pollo pepitoria (gegratineerde kip uit de oven)
Portugese visschotel
Poulet à la Basquaise (Baskische Kip)
Provençaalse visquiche
Psari fournou me krasi (gebakken vis in wijnsaus)
Psari mayonaisa (vismayonaise)
Psari me rigani (vis met oregano)
Psari plaki (gebakken vis met tomaten)
Psari sto fournou spetsioko (gebakken vis van spetsos)
Queso flameado
Queso fundido con champiñones y rajas de Poblano (kaas met champignons en peper)
Ravioli met gorgonzola-roomsaus
Rendang telor
Rijst met visballetjes en groenten
Rijst Oriëntaal
Rijstnoedels met gefrituurde sjalotjes
Rijstsalade met vis en garnalen
Risotto al tonno
Risotto alla finanziera
Risotto con peperoni
Risotto met grotchampignons
Risotto met kalfsvlees
Risotto met rauwe ham
Risottosoep met zongedroogde tomaten
Rode mieriksboter met bietjes en appel
Rode poon in Chinese saus
Roedjak met saus
Roerei met geitenkaas
Romeinse gebakken mosselen
Romige mediterrane vissoep
Romige roerbakschotel Italia
Romige spaghetti met shoarma en broccoli
Romige tagliatelle met parmaham en knoflook
Roodbaars met tapenade van olijven en gedroogde tomaten
Roodbaarsfilet en rivierkreeftjes met een tomatentapenade
Rotolo di sfoglia con verdure e scampi (rol gevuld met langoustines en groenten)
Roze, groene en witte rolletjes
Rozet van gegrilde mozzarella met groene asperges
Saku Nanban-yaki (gebakken zalm met een soja-mirin laagje)
Salietomaten
Salsa verde (groene saus)
Salzburger Nockerln (warme ijsbergen)
Sambal goreng telor (eieren in pittige saus)
Sarimsakli yogurt (yoghurtsaus met knoflook)
Scampi met pestosaus en risotto
Seafood gumbo from Louisiana
Skordalià
Slanke tomaten mayonaise
Smoor ajam
Soep van geroosterde tomaten met koriander
Soto ajam (kippensoep)_01
Soto ajam (kippensoep)_02
Soufflé de fromage (kaassoufflé)
Soufflé de noix (hazelnootsoufflé)
Spaghetti di mare
Spaghetti Golfo di Napoli
Spaghetti met quornbasilicumsaus
Spaghetti met roergebakken courgette
Spaghetti met spinazie-garnalensaus
Spaghetti met walnoten en Parmaham
Spaghetti met zalm
Spaghetti salade met geroosterde paprika en prosciutto
Sushi
Sushi-rol met zalm en avocado
Sushi met fruit
Süddeutsche Käsestrudel (kaas ham strudel)
Tagliatelle met kip
Tagliatelle met kip en broccoli
Tagliatelle met krab en tomaat
Tagliatelle met mosselen, basilicum en pijnboompitten
Tagliatelle met roomkaas
Tagliatelle met zalm en kaas
Tahoe telor (tahoe met eieren)_01
Tahoe telor (tahoe met eieren)_02
Taramasalata (viskuitsalade)
Tellinetes (schelpdieren met tomaat)
Telor belado (eieren in pittige tomatensaus)
Telor pedis
Teriyaki zalm
Thon Thai
Tiritas de pescado (gemarineerde reepjes vis)
Tiroler kaasbolletjes
Tod mun gung (gefrituurde viskoekjes)
Tofu balletjes
Tom Yam Khung
Tomaten-kaasfondue
Tomatenchutney_01
Tomatencocktail
Tomatengemberjam
Tompouce van zalm
Tongrolletjes met gerookte zalm en broccoli
Tongrolletjes met peren en druivensaus
Tongrolletjes op spinaziebed met garnalensaus
Tonijn met soba-noedels
Tonijn teriyaki
Tortellini all Pesto (tortellini in pesto-roomsaus)
Tostones
Trofie al Pesto (pasta met pesto)
Trouchia (snijbietomelet)
Tsiisstâlen uut Drylts (kaasstengels uit IJlst)
Udang bakar (geroosterde scampi's)
Uova in forno (eieren uit de oven)
Uskumri papis janisi (koude makreel)
Usrumru dolmasi (gevulde makreel)
Vietnamese rijstrolletjes
Vis-groentengratin
Vis met room
Visballetjes
Visfrikadel op Spaanse wijze
Viskoekjes
Vislasagne_01
Vislasagne_02
Vissoep met rijst en kokos
Visstoofpot
Vleestomaat gevuld met kruidensalade
Voorjaarssoep van bietjes
Watermeloengember sorbet
Weense saus
Wilde vruchtentaart
Witte kip
Yala corbasi (Anatolische soep)
Yerseker mosselspiesjes
Zabaglione (marsalaschuim)_01
Zalmpasteitjes met tzatziki
Zalmtartaar
Zarzuela (visserspot)_01
Zarzuela (visserspot)_02
Zoetzure kalkoen
Zuppa Pavese (bouillon uit Pavia)
|