<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Anita_482recepten.car
  • Acar mangga dan kobis (atjar van savooiekool met mango)
  • Afchá se Domátes (eieren in tomaat)
  • Ajam boemboe Bali_02
  • Ajam boemboe Bali_03
  • Ajam kerrie (kip in kerrie-saus)
  • Ajam koening (gele kip)_01
  • Ajam koening (gele kip)_02
  • Ajam opor (kippenbouten in pittige klappersaus)_02
  • Ajam pangang (geroosterde kip)_03
  • Ajam pangang ketjap
  • Ajam paniki (pittig kipgerecht)_01
  • Ajam paniki (pittig kipgerecht)_02
  • Ajam paniki (pittig kipgerecht)_03
  • Ajam paniki (pittig kipgerecht)_04
  • Ajam pedis (hete kip)_03
  • Ajam pedis (hete kip)_04
  • Ajam roedjak
  • Ajam semur_01
  • Ajam semur_02
  • Ajam setan (scherp gekruide duivelse kip)_02
  • Alkmaarse kaassoep
  • Amerikaanse vissticks
  • Amygthalota (amandelperen)
  • Andalusische zalm
  • Aspic de saumon (aspic van zalm)
  • Assabe gullash bil gibna (kaasrolletjes)
  • Atjar bawang
  • Atjar tjampoer
  • Atjar van tjabé rawit
  • Auberginedip
  • Avga sto fourno (eieren uit de oven)
  • Avgolémono (ei-citroensaus)
  • Avgolémono saltsa (ei-citroensaus)
  • Avocats farcis aux oeufs de saumon (avocado's gevuld met kaviaar van zalm)
  • Bacon-salami quiche
  • Badischer Zwiebelkuchen (uienquiche met spekjes)
  • Bagna cauda (ansjovisfondue)_01
  • Bagna cauda (ansjovisfondue)_03
  • Bakaliáros kroketákia (kabeljauw balletjes)_02
  • Balek corbasi (vissoep)
  • Balik bugulamasi (visstoofpot)
  • Bami goreng (gebakken bami)_01
  • Bami goreng (gebakken bami)_02
  • Bamisoep
  • Barbounia sto harti (rode poon in folie)
  • Basisrecept Chinese kippenbouillon
  • Bauernfrühstück (aardappel-omelet)
  • Be siap mesisit (pittig kipgerecht)
  • Beid hamine (gekleurde eieren)
  • Bismarckharing
  • Bladerdeegpizza met kaas, wijn en ham
  • Blauwe kaascrostini met gemarineerde druiven
  • Boemboe bali van vis
  • Boerenomelet_01
  • Bouillon met sesamballetjes
  • Bourekakia apo tiri (kaasrolletjes)
  • Brandade de morue (puree van zoutevis)
  • Bretonse vistaart
  • Brik bilbeid (brique a` l'oeuf)
  • Burrida (visstoofschotel)
  • Burro oro e salvia (boter-saliesaus)
  • Ca Kho Tieu (visfilet in knoflookpepersaus)
  • Cajunkruiden uit Louisiana
  • Californische cocktail van avocado
  • Camembert frit (gebakken camembert)
  • Camembert met honing
  • Cantaloupe en hors d'oeuvre
  • Cataplana
  • Cheddarsoufflé met tuinkruiden
  • Chicken Tikka
  • Chilibloem ten behoeve van garnering
  • Chilisaus_02
  • Chinese visfondue
  • Ciabatta met frittata
  • Cichetto di uovo sodo con l'acciughetta (ei gevuld met ansjovis)
  • Citroen-ikura
  • Citroen-pestoboter
  • Cocktail Caprese
  • Cocktail met gerookte kip
  • Consommé fromage de Cantal (kaassoep)
  • Courgette-omelet met champignons
  • Crostini (gebakken stukjes brood)
  • Crunchy espresso
  • Curry van kip en kokosmelk
  • Çilbir (eieren met yoghurt)
  • Dadar Isi_01
  • Dadar Isi_02
  • Deense garnalenbuideltjes
  • Dikke yoghurt met druiven, appel, honing, noten en munt
  • Djibna maqli
  • Dorsch in gelber Soße (kabeljauw in gele saus)
  • Eend met een honingkorstje
  • Eendenborst met gebakken druiven
  • Eendenborst met wilde en witte rijst
  • Eggah baladi (uien-omelet)
  • Eggah bi korrat (prei-omelet)
  • Eggah bi sabaneh (snijbiet-omelet)
  • Eggah tawabel (tuinkruiden-omelet)
  • Enchiladasaus
  • Escabeche (in kruidige marinade ingelegde sardines)
  • Escabecio/cavece
  • Escabèche
  • Faisan à la Bourguignonne (Bourgondische fazant)
  • Farfalle met rucola en noten
  • Feta-hapje
  • Fettuccine al Pesto e Noci (fettuccine met pesto en noten)
  • Fettuccine alla Genovese (fettuccine uit Genua)
  • Fettuccini met tomaten-zalm saus
  • Filete de pescado empapelado con jitomate, cilantro y cebolla morada (visfilets
  • Filetes de higado empanados (gefrituurde kippelevertjes)
  • Firin na mezit (schelvis uit de oven)
  • Fischsuppe mit Porree und Kartoffeln (vissoep met prei en aardappelen)
  • Fish and chips
  • Fisherman's Warf Cioppino (vissoep)
  • Foe yong hay_01
  • Foe yong hay_02
  • Foe yong hay_03
  • Forel met paprikaboter
  • Forelle blau mit grüne Soße (forel met kruiden kaassaus)
  • Forelmousse
  • Frankfürther grüne Soße (groene kruidenmayonaise)
  • Fries ei-gerecht met mosselen
  • Frisse komkommer-muntsaus
  • Frittata al basilico (basilicum omelet)
  • Frittata met asperges
  • Frittura di cozze (gefrituurde mosselen)
  • Fusilli met paddestoelen roomsaus
  • Gado gado
  • Gambas al ajilo (gamba's met knoflook)
  • Garam massala_01
  • Garam massala_02
  • Garithes me feta (gebakken garnalen met feta)_01
  • Garithes me feta (gebakken garnalen met feta)_02
  • Garnalen-eicustard
  • Garnalencocktail uit Dublin
  • Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
  • Gebakken sardientjes met paprika
  • Gegratineerde cannelloni
  • Gegratineerde pasta met prei en courgettes
  • Gegrilde rougetfilets met meloensalsa
  • Gegrilleerde forel met bieslookboter
  • Geitenkaas met honing, tijm en marsala
  • Gekruide forel
  • Gekruide pasta
  • Gerookte haringfilet
  • Gerookte zalm met rösti en ei
  • Geroosterde geitenkaasjes
  • Geroosterde kippenpootjes
  • Geroosterde vis met haricots verts
  • Gestoomde vis op Kantonese wijze
  • Gestoomde zalmfilet
  • Geurige kippensoep met kokosmelk en Chinese kool
  • Gevulde courgette
  • Gevulde courgettebloemen
  • Gevulde kaastomaten
  • Gevulde kerstomaatjes_01
  • Gevulde kipfilets
  • Gharíthes vrastés (gekookte garnalen)
  • Grigliata de gamberi (gegrilde gamba's)
  • Grigliata de spade (gegrilde zwaardvis)
  • Groene chilisalsa
  • Groene tagliatelle met romige paddestoelensaus
  • Guacamole (avocadopuree)
  • Hartige kaas-courgette taart
  • Higadillos al jerez (kippenlevers met sherry)_01
  • Hoisin eendenborst met noodles en sesamdressing
  • Hollandse garnalen op brood
  • Hollandse kaasfondue
  • Hollandse kaasfondue met blauwe kaas en cognac
  • Hot peanut butter
  • Htapóthi vrastó (inktvissalade)_01
  • Htapóthi vrastó (inktvissalade)_02
  • Huevos haminados (gekleurde eieren)
  • Ikan bakar
  • Ikan bali (vis in pikante bali-saus)
  • Ikan bumbu acar_01
  • Ikan bumbu acar_02
  • Indiase kibbeling met roerbakgroenten
  • Indiase kipspiezen
  • Indische bananen
  • Ingemaakte tomaten
  • Insalata di pasta al tonne (pasta-salade met tonijn)
  • Insalata di polipo (salade van inktvis)
  • Italiaanse pastataart
  • Italiaanse vissoep_01
  • Jaibas rellenas gratinadas (gegratineerde krab met groenten)
  • Japanse gestoomde vis
  • Kaasballetjes
  • Kaasdoop
  • Kaasfondue met bier
  • Kaasfondue met courgette en noten
  • Kaasfondue met groene kruiden
  • Kaasfondue met nagelkaas
  • Kaasfondue met pikante kaas
  • Kaasfondue met spekjes
  • Kaasfondue met tomaten en basilicum
  • Kaasfondue_01
  • Kaasfondue_02
  • Kaaskroketjes
  • Kaaspasteitjes
  • Kaassalade met garnalen en kappertjes
  • Kaastoast
  • Kabeljauw met beurre-blanc van Champagne
  • Kai phad med mamuang (kip met cashewnoten)
  • Kakavia (Griekse bouillabaisse)
  • Kalamarakia tighanita (gebakken dwerginktvisjes)
  • Kalkoenbout en kalkoenschnitzel
  • Kalkoenschnitzel
  • Kalkoentournedos met garnalensaus
  • Kantonese eibloemensoep
  • Kare ajam (zeer pittig kipgerecht)
  • Kerrie telor (eieren in kerrie-saus)
  • Kerriemayonaise
  • Kerriepoeder
  • Khao paad (gebakken rijst)
  • Khao paad naam prig met goong thod (gekruide gebakken rijst)
  • Khao paad supparod (gebakken rijst met ananas)
  • Kiliç sis (zwaardvis spies)
  • Kiliç siste (vis aan stokjes)
  • Kip-courgette tournedos met tomatenroomsaus
  • Kip-maaltijdsalade met aardbeien en sinaasappel
  • Kip in een kruidig deegjasje
  • Kip met champignonsaus
  • Kip met currysaus
  • Kip met groenten in witbier (stoofschotel)
  • Kipdrumsticks in knoflook
  • Kipfilet met mosterd-komijnekaassaus
  • Kippenbouillon
  • Kippenleverpennen
  • Kippenlevers met komkommer
  • Kippenpie met paddestoelen
  • Kippensoep met kokos
  • Klassieke kip met citroen
  • Knoflook kaassoep
  • Knoflookdip
  • Kokos-kleefrijst met mango
  • Komkommer 'bonbons' met mousse van gerookte forel
  • Komkommers met hamvulling
  • Korianderpesto
  • Kruidige kalkoensalade met champignons en yogonaise
  • Kruidige tomaten
  • Kukeia bademian (aubergines met eieren)
  • Kukie sapsi (omelet met bladgroenten)
  • Kukye mahi (gebakken vis met eieren)
  • Labaneh (yoghurtballetjes)
  • Labna (yoghurtballetjes)
  • Lachskuche (gerookte zalmtaart)
  • Lampuki
  • Langustinos al ajillo (rivierkreeftjes in knoflook)
  • Lemon curd (zoete citroenboter)
  • Levrek firin (gevulde baars)
  • Limoenboter
  • Limoengamba's
  • Loempia's_01
  • Loempia's_02
  • Loempiavellen_01
  • Loempiavellen_02
  • Lychee gap saparot (lychees met ananas)
  • Mai polu (vis met rijst)
  • Maïssoep met kaasbroodjes
  • Mangosalsa
  • Manhattan Clam Chowder (Amerikaanse mosselsoep)
  • Mayonaise de poisson (vismayonaise)
  • Mayonaise de volaille (kipmayonaise)
  • Mayonaise_01
  • Mediterrane vissoep
  • Mejillones Doña Maria (mosselen met vinaigrette)
  • Meloen met Turks fruit
  • Melopitta (zoete kaastaart)
  • Mexicaanse saus
  • Mihoen (fijne bami)
  • Moeders lasagna
  • Mosselen aan spitjes
  • Mosselsoep uit Dijon
  • Mosterdmayonaise
  • Mosterdsaus
  • Mousse van zalm_01
  • Moustalevria (druivensappudding)
  • Muhammarah (walnotenpuree)
  • Mul en lam op de barbecue
  • Muntsaus
  • Nam phrik
  • Nasi goeri
  • Nasi goreng (gebakken rijst)_01
  • Nasi goreng (gebakken rijst)_02
  • Nasi goreng (gebakken rijst)_03
  • Nasi koening (gele rijst)_01
  • Nasi koening (gele rijst)_02
  • Nasi koening (gele rijst)_03
  • Nasi koening (gele rijst)_04
  • Nishiki-tamago (brokaateieren)
  • Normandische sliptongetjes
  • Noten risotto
  • Nuoc Cham saus
  • Oeufs durs en tapenade
  • Oeufs farcis (gevulde eieren)
  • Oie en blanquette (blanquette van gans)
  • Olijvenboter
  • Omelet-rol
  • Omelet met uien en kaas
  • Omelet uit Corinthe
  • Omeleta kom patata (aardappel omelet)
  • Omeletta anixiatiki (lente omelet)
  • Omeletta mi rizi (rijstomelet)
  • Oosterse kabeljauwpakketjes met taugé en kerstomaatjes
  • Ora Arè
  • Oud-Engelse bonenkruidsaus
  • Ovengedroogde tomaten
  • Paella Valenciana
  • Paella_03
  • Pagoto symposion (ijsdessert à la Symposion)
  • Pangsiet_01
  • Pangsiet_02
  • Pasta-salade met gerookte kip
  • Pasta-salade met gerookte zalm en whisky-roomdressing
  • Pasta-salade_01
  • Pasta-saus met champignons en doperwten
  • Pasta alla frutti di mare
  • Pasta alla salsa di peperoni
  • Pasta con pomodori
  • Pasta con ragu alla Bolognese
  • Pasta met gehakt en paddestoelen
  • Pasta met gerookte forel en kappertjes
  • Pasta met groene asperges, ham en tomaat
  • Pasta met kiprollade en groenten
  • Pasta met mosselen_01
  • Pasta met mosselen_02
  • Pasta met paddestoelensaus
  • Pasta met paprika
  • Pasta met pesto en oude kaas
  • Pasta met zalm in spinazie-roomsaus
  • Pasta met zomergroenten en ham
  • Penne al Salmone
  • Penne con ciliege (penne met kersen)
  • Penne e zucchini
  • Penne met champignons-mosterdsaus en kalkoen
  • Penne met ham en gedroogde tomaten
  • Pepes Udang (gestoomd garnalenhapje)
  • Peren in Beaujolais
  • Pesto pasta
  • Pflaumenknödel_01
  • Pflaumenknödel_02
  • Pikante kip
  • Pikante penne all'arrabiata
  • Pilaf_01
  • Pilaf_02
  • Pilav_01
  • Pilav_02
  • Pittige pasta met auberginerondjes, gorgonzola en rauwe ham
  • Pittige salsa
  • Plaki salonika (geroosterde zeebaars)
  • Poka (kaas in bladerdeeg)
  • Pollo estofado de Las Palmas (kruidige kip uit Las Palmas)
  • Pollo pepitoria (gegratineerde kip uit de oven)
  • Portugese visschotel
  • Poulet à la Basquaise (Baskische Kip)
  • Provençaalse visquiche
  • Psari fournou me krasi (gebakken vis in wijnsaus)
  • Psari mayonaisa (vismayonaise)
  • Psari me rigani (vis met oregano)
  • Psari plaki (gebakken vis met tomaten)
  • Psari sto fournou spetsioko (gebakken vis van spetsos)
  • Queso flameado
  • Queso fundido con champiñones y rajas de Poblano (kaas met champignons en peper)
  • Ravioli met gorgonzola-roomsaus
  • Rendang telor
  • Rijst met visballetjes en groenten
  • Rijst Oriëntaal
  • Rijstnoedels met gefrituurde sjalotjes
  • Rijstsalade met vis en garnalen
  • Risotto al tonno
  • Risotto alla finanziera
  • Risotto con peperoni
  • Risotto met grotchampignons
  • Risotto met kalfsvlees
  • Risotto met rauwe ham
  • Risottosoep met zongedroogde tomaten
  • Rode mieriksboter met bietjes en appel
  • Rode poon in Chinese saus
  • Roedjak met saus
  • Roerei met geitenkaas
  • Romeinse gebakken mosselen
  • Romige mediterrane vissoep
  • Romige roerbakschotel Italia
  • Romige spaghetti met shoarma en broccoli
  • Romige tagliatelle met parmaham en knoflook
  • Roodbaars met tapenade van olijven en gedroogde tomaten
  • Roodbaarsfilet en rivierkreeftjes met een tomatentapenade
  • Rotolo di sfoglia con verdure e scampi (rol gevuld met langoustines en groenten)
  • Roze, groene en witte rolletjes
  • Rozet van gegrilde mozzarella met groene asperges
  • Saku Nanban-yaki (gebakken zalm met een soja-mirin laagje)
  • Salietomaten
  • Salsa verde (groene saus)
  • Salzburger Nockerln (warme ijsbergen)
  • Sambal goreng telor (eieren in pittige saus)
  • Sarimsakli yogurt (yoghurtsaus met knoflook)
  • Scampi met pestosaus en risotto
  • Seafood gumbo from Louisiana
  • Skordalià
  • Slanke tomaten mayonaise
  • Smoor ajam
  • Soep van geroosterde tomaten met koriander
  • Soto ajam (kippensoep)_01
  • Soto ajam (kippensoep)_02
  • Soufflé de fromage (kaassoufflé)
  • Soufflé de noix (hazelnootsoufflé)
  • Spaghetti di mare
  • Spaghetti Golfo di Napoli
  • Spaghetti met quornbasilicumsaus
  • Spaghetti met roergebakken courgette
  • Spaghetti met spinazie-garnalensaus
  • Spaghetti met walnoten en Parmaham
  • Spaghetti met zalm
  • Spaghetti salade met geroosterde paprika en prosciutto
  • Sushi
  • Sushi-rol met zalm en avocado
  • Sushi met fruit
  • Süddeutsche Käsestrudel (kaas ham strudel)
  • Tagliatelle met kip
  • Tagliatelle met kip en broccoli
  • Tagliatelle met krab en tomaat
  • Tagliatelle met mosselen, basilicum en pijnboompitten
  • Tagliatelle met roomkaas
  • Tagliatelle met zalm en kaas
  • Tahoe telor (tahoe met eieren)_01
  • Tahoe telor (tahoe met eieren)_02
  • Taramasalata (viskuitsalade)
  • Tellinetes (schelpdieren met tomaat)
  • Telor belado (eieren in pittige tomatensaus)
  • Telor pedis
  • Teriyaki zalm
  • Thon Thai
  • Tiritas de pescado (gemarineerde reepjes vis)
  • Tiroler kaasbolletjes
  • Tod mun gung (gefrituurde viskoekjes)
  • Tofu balletjes
  • Tom Yam Khung
  • Tomaten-kaasfondue
  • Tomatenchutney_01
  • Tomatencocktail
  • Tomatengemberjam
  • Tompouce van zalm
  • Tongrolletjes met gerookte zalm en broccoli
  • Tongrolletjes met peren en druivensaus
  • Tongrolletjes op spinaziebed met garnalensaus
  • Tonijn met soba-noedels
  • Tonijn teriyaki
  • Tortellini all Pesto (tortellini in pesto-roomsaus)
  • Tostones
  • Trofie al Pesto (pasta met pesto)
  • Trouchia (snijbietomelet)
  • Tsiisstâlen uut Drylts (kaasstengels uit IJlst)
  • Udang bakar (geroosterde scampi's)
  • Uova in forno (eieren uit de oven)
  • Uskumri papis janisi (koude makreel)
  • Usrumru dolmasi (gevulde makreel)
  • Vietnamese rijstrolletjes
  • Vis-groentengratin
  • Vis met room
  • Visballetjes
  • Visfrikadel op Spaanse wijze
  • Viskoekjes
  • Vislasagne_01
  • Vislasagne_02
  • Vissoep met rijst en kokos
  • Visstoofpot
  • Vleestomaat gevuld met kruidensalade
  • Voorjaarssoep van bietjes
  • Watermeloengember sorbet
  • Weense saus
  • Wilde vruchtentaart
  • Witte kip
  • Yala corbasi (Anatolische soep)
  • Yerseker mosselspiesjes
  • Zabaglione (marsalaschuim)_01
  • Zalmpasteitjes met tzatziki
  • Zalmtartaar
  • Zarzuela (visserspot)_01
  • Zarzuela (visserspot)_02
  • Zoetzure kalkoen
  • Zuppa Pavese (bouillon uit Pavia)