<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Anton-271recepten.car
  • Aalbessen-bramenjam
  • Antwerpse Rooie Saus
  • Appel-jachtschotel
  • Appel-Uien Marmelade
  • Appelplaattaart
  • Ardeens everzwijngebraad
  • Aspergecrèmesoep
  • Asperges met Parmaham
  • Balsamicosaus
  • Balsamicosiroop
  • Banaan gebakken
  • BBQ Saus
  • Bechamelsaus basisrecept
  • Beenham
  • Berghoff Ragout
  • Béchamelsaus
  • Biefstuk met Paddenstoelensaus
  • Bisschopswijn met kersen en cranberry
  • Bloemkool-aardappel-worst curry (eurasian aloo gobi)
  • Boerenkoolstamppot met spekjes, rookworst en oude kaas
  • Boeuf Bouguigon
  • Boeuff Stroganoff
  • Bonenschotel tomaat-spek
  • Bordelaisesaus
  • Bordelaisesaus
  • Boston Baked Beans
  • Bosvruchten Yoghurtijs met Vruchtensaus
  • Boswachtersschotel van Rudolph van Veen
  • Bourgondisch Rundvlees
  • Braadworst met Witte Bonen
  • Breekbrood met tuinkruiden
  • Bretonse Macaroni
  • Buta no kaku-ni gestoofd varkensvlees
  • Cantharellensaus
  • Carne Asada
  • Carne de Porco à Alentejana (Portugese stoofpot van varkensvlees en kokkels)
  • Champignon cremesoep
  • Champignon Roomsaus
  • Champignoncremesoep met uien
  • Champignonlasagne met Tomaat en Mozzarella
  • Champignons Gevuld met Gehakt
  • Champignonsoep
  • Cheesecake met Frambozen en Bramen
  • Chili con Carne
  • Chocolade Browney met Cremeux van sinaasappel
  • Chocolademousse
  • Citroensorbet met aardbeien
  • Cranberry compôte
  • Crème brûlée
  • Crème Pâtissière(Banketbakkersroom)
  • Dashi 1, 2, 3 Basisbouillon voor Japanse gerechten
  • De gehaktbal van de librije
  • Dressing italiaans
  • Echte Hollandse Kroket
  • Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
  • Engelse rundvleesschotel met ui
  • Everzwijn in Rode Wijnsaus
  • Everzwijn medaillons
  • Everzwijn met Trappist Rochefort
  • Everzwijn steak "speciaal"
  • Everzwijn stoofvlees
  • Everzwijngebraad met abdijbier
  • Fondue met gorgonzola en mascarpone
  • Fondue van kaas met ham en pesto
  • Fondue van Leidse kaas
  • Fondue van rosé met brie en gruyère
  • Franse aardappelgratin
  • Franse Aardappelsalade
  • Franse uiensoep
  • Frikadellen
  • Fruittaart : Stap voor Stap Snel Klaar
  • Gado Gado
  • Gamba’s uit de wok afgeblust met saké
  • Garnalen uit de wok met sesam en koriander
  • Gebraden Beenham
  • Gegratineerde tomaten met Old Amsterdam en gehakt
  • Gegrilde Runderlende Maarten Camps topchef recept
  • Gehakt bal van Ron Blaauw
  • Gehaktballen
  • Gehaktballetjes In Tomatensaus
  • Gemarineerde rosbief
  • Gestoofde Winterwortelen met knolselderij
  • Glühwein
  • Goulashsoep
  • Grand Veneur saus en Sauce Poivrade
  • Griekse Gehaktchampignons
  • Groene zomersoep
  • Groenekruidensaus met olijfolie en citroen
  • Gyuniku no itame-ni gesmoord rundvlees
  • Hachee
  • Hachee Hollands
  • Hachee met rode kool
  • Hachee van mijn moeder
  • Hamburger
  • Hamburger 2
  • Hamburgers 3
  • Hamlapjes in De Koninck
  • Hamlapjes in wijn
  • Herfstpizza
  • Herfststoof met bockbier
  • Hertenbiefstuk Paddenstoelensaus
  • Hollandse hachee
  • Holtkamp Croquetten
  • Hongaarse goulash
  • Hongaarse Goulash naar Bocuse
  • Ierse Aardappelkoekjes
  • IJs met Speculaasroom en Warme Kersen
  • Indische gehaktschotel
  • Indische Gerechten : eenvoudig en snel klare kerrie kip
  • Italiaans-Amerikaanse lasagne
  • Italiaanse Hamburger
  • Italiaanse Kruidenboter
  • Italiaanse Kruidenboter 2
  • Italiaanse Kruidenboter 3
  • Italiaanse sperzieboontjes
  • Jachtschotel stap voor stap
  • Jachtschotel (vlees in de oven met aardappelpuree)
  • Japanse biefstukjes
  • Jonge Kapucijners
  • Kaas-aardappelsouffleetjes
  • Kaasfondue van Jiska
  • Kaassaus
  • Kabeljauw met sinaasappel
  • Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
  • Kapucijners met spek en stroop
  • Karbonades 1e in Croma wedstrijd
  • Karnemelk met rozijnen op z'n Vlaams
  • Kartoffelsalade
  • Keltisch Stoofpotje
  • Key Lime Pie
  • Kip, gevuld met asperge, rauwe ham, ricotta en basilicum
  • Kippe-Saté op Thaise wijze
  • Kipsate Pikant A La Cas Spijkers
  • Klassieke IJskoffie
  • Knoflookboter
  • Krokante lasagne
  • Kroket
  • Kruidenboter
  • Kruidenboter 2
  • Kruidenboter 3
  • Kruidenboter 4
  • Kruidenboter 5
  • Kruidkoek Roomijs Dessert van Parkheuvel (Eric van Loo)
  • Kwarksausje met zongedroogde tomaten en basilicum
  • Laplandse Ovenschotel
  • Lasagne met Gehakt
  • Liefdes-Cocktail
  • Macaroni Ham Kaas 2
  • Macaroni Ham, Kaas en Tomaat
  • Macaroni met ham en kaas "speciaal"
  • Marinade klassiek
  • Marinade voor vis
  • Marinade, Frisse
  • Meat Loaf
  • Mediterane Quorn met Couscous
  • Moeders draadjesvlees
  • Mosterdroomsaus
  • Omelet Gevuld
  • Ossenhaasreepjes Kort Gewokt en Gemarineerd
  • Ossenstaartsoep
  • Ovenschotel met Bloemkool Ham en Kaas
  • Ovenschotel met Spinazie en Kaas
  • Paddenstoelen Roomsaus
  • Paddenstoelen uit de wok
  • Paddenstoelenrisotto met witvis en tomatentapenade
  • Paddenstoelentaart met spek
  • Parmezaan-creme
  • Pasta roomtaart met kaas
  • Pasta uit de oven met ei
  • Pasta uit de oven met prei en courgette
  • Pastasaus van Paddenstoelen
  • Pddenstoelenragout 'Au Gratin' de Paul Bocuse
  • Pittig Gehaktbrood
  • Pittige combi Met koffie en kerrie gepaneerde kalfshaas van Cas Spijkers
  • Pittige paddenstoelenloempiaatjes
  • Pizza d'Antoine
  • Pizzette
  • Plaatpizza d'Antonio
  • Plaattaart
  • Pljeskavica met Ajvar
  • Portobello Kroket van Cas Spijkers
  • Portugese vla met bitterkoekjes
  • Quiche Lorraine
  • Quiche met Chili Con Carne
  • Ragout Forrestiere
  • Ragout van everzwijn
  • Riblappen in Romige Sjalottensaus
  • Rijstepap op z'n Vlaams
  • Rijstepap op z'n Vlaams 2
  • Rijstpap op z'n Breughels
  • Risotto al Funghi
  • Risotto Alla Anton
  • Risotto alla Milanese
  • Risotto Basisrecept
  • Risotto Con Funghi
  • Risotto met Champignons van Gordon Ramsey
  • Risotto met paddenstoelen en gehakt
  • Risotto met paddenstoelen van restaurant de Watergeus
  • Risotto met spek en ui
  • Risotto uit de oven met spek en prei
  • Rode Chili Pasta
  • Rode Wijn-Geitenkaas Saus
  • Rode wijn-mosterdsaus
  • Roodbaars met tuinkruidensaus
  • Rosti met spek en gepocheerd ei
  • Rosti rondjes
  • Roux
  • Rozemarijnsaus
  • Runderfilet op Portugese Wijze
  • Runderstoof met bier en krieltjes
  • Rundvlees Gestoofd met hete bliksem
  • Rundvlees Gestoofd met Stamppot Andijvie
  • Rundvlees gestoofd op Chileense wijze
  • Saltimbocca van zalm met parmaham
  • Sauce Béarnaise d'Escoffier
  • Sint-Hubertussaus
  • Sjalottensaus
  • Slasaus op z'n Vlaams
  • Snijbonen Blote billetjes in het gras
  • Spaghetti Bolognese rijkgevuld
  • Speksaus
  • Sperziebonen met gedroogde tomaat en spekjes
  • Spinazie-aardappelschotel
  • Spinazie a la Creme
  • Stoemp (stamppot) met Wintergroenten
  • Stoofpot voor de Nazomer
  • Stoofschotel van rode paprika met varkensvlees
  • Stoofvlees Italiaans sappig
  • Stoofvlees op Vlaamse Wijze
  • Stoofvlees van Ria
  • Sukadelapjes met Appel
  • Sukadevlees met gember en steranijs
  • Sukiyaki
  • Surinaamse Pastei
  • Tagliatelle alla bolognese
  • Tamago to kinusaya no suimono Soep met eidraadjes en groenten
  • Tandoori Kip : Lekkere Indische kip in de oven
  • Tartaarsaus
  • Teriyaki Suteki
  • Tomaat Mozzarella Basilicum Salade
  • Tomatensaus
  • Tomatensaus
  • Tortellini (snelle)
  • Trapistensaus
  • Tuinkruidensaus
  • Uiensoep en croûte
  • Uiensoep uit Lyon van Paul Bocuse
  • Uiensoep van Ainsley Harriott
  • Uientaartjes met gorgonzola
  • Vanille-Yoghurtmousse met Gebakken Ananas
  • Vanillemilkshake met karnemelk en karamel
  • Varkenshaas met Frambozensaus
  • Varkenshaasjes Mandarin
  • Varkensreepjes met paddestoelen uit de wok
  • Verse Zomerse Tomatensoep
  • Vijgen
  • Visblokjes met groene thee-kruidensaus
  • Viskoekjes van Pangasiusfilet
  • Vlaamse schotel met bier en pruimen
  • Vlaamse Slasaus
  • Wintergroentesoep met spek en bonen
  • Winterstoofschotel van Bocuse
  • Witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen
  • Witte Aspergesoep
  • Wokgroenten met noedels
  • Zuurkoolschotel met sjalotjes
  • Zwitserse Aardappelpoffertjes