Belle Vue Geuze : Ham rolletjes met champignons en roomkaas
Rodenbach : Biersoep Roularius
Abdijbier : Stoofvlees met Abdijbier
Alexander Rodenbach : Garnalensoep
Alexander Rodenbach : Wijngaardslakken met kerrie
Alfa Bokbier : Gestoofd Rundvlees
Alfa Lentebock : Bouillon met spekpannenkoekjes
Alfa Lentebock: Aardappel-uienschotel
Amberbier : Lamsbout met rozemarijn
Amberbier : Vlaamse Biefstuk
Amstel Bockbier : Aspergerolletjes
Amstel Bockbier : Kalfsribstuk met uien compote
Antoon : Courgettesoep met gerookte kipfilet
Antoon : Gebakken knolselderij met hammousse
Antoon : Gemarineerde varkenshaasjes
Antoon : Gerookte filet d'Anvers met yoghurtdressing en "Antoon"
Antoon : Spinazie- en kikkererwtensoep
Arabier : Winterse Arabier-stoofpot
Augustijn : Ossenhaas met bier en spek
Barbãr : Barbãrs soepje
Barbãr Winterbock : Gegratineerde kalfsragout
Batavier : Gekruide courgette in batavier-beslag
Belle Vue Kriek : Parelhoenfilet met kriekenbier en oude kaassaus
Belle Vue Kriek Lambic : Hamlappen in Kriek-Lambic
Bockbier : Gepofte appel in bockbiercaramel
Bockbier : Hartige Kaastaart met ui
Bockbier : Kaassoep met kruidencroûtons
Bockbier : Lamsbout in bockbiermarinade
Bockbier : Lamshaasjes met honing-bockbiersaus
Bockbier : Paté met pruimencompote
Bockbier : Salzburger biervlees
Bockbier : Spaanse rundvleesschotel
Bockbier : Spaanse rundvleesschotel
Bockbier : Stoofpot met rundvlees en Bockbier
Bockbier : Stoofpot met rundvlees en Bockbier
Bockbier : Uiensoep 1
Bockbier : Uiensoep 2
Bockbier : Uiensoep 3
Boon Kriek : Eendenborstfilet met kersen en kriekenbier
Boon Kriek Lambic : Ree biefstuk met kriekenbiersaus
Boon Kriekenbier : Lamsvlees met Brabantse groenten en kriekenbier
Brand Imperator : Provençaalse soep
Brand Pils: Asperges gefrituurd
Brand Sylvester : Kalfsstoofpot met tuttifrutti
Brand Sylvester : Limburgse Kalfsmedaillons
Brand Urtyp Pils : Brand UP-omelet
Brigand : Wortel- en selderijsoep met beenham
Bruin Bier : Biercrème
Budels Bockbier : Hachee met Bockbier
Cantillon Geuze : Varkensrollade
Carlsberg Elephant : Gebakken Forelfilet met witlof
Chimay : Witlof op de wijze van Chimay
Chimay Blauw : Forelfilets met bier en kaas van Chimay
Chimay Blauw : Ragout van hertenvlees met bosbessengelei
Chimay Blauw : Runder sukadelapjes met pruimen
Chimay Blauw : Vlaamse stoofkarbonaden in Chimay
Chimay Oude : Gepocheerde eieren met Trappist
Chimay Rood : Gehaktballen
Chimay Tripel : Everzwijnragout
Chimay Tripel : Gemarineerde Forel
Chimay Tripel : Geroosterde zalmrug met kool
Chimay Tripel : Gestoofde zalmrug met kool
Chimay Tripel : Gevogelteroomsoep met champignons
Christoffel Robertus : Lamskoteletjes met bladspinazie
Columbus : Cajun-roodbaarsfilet
Corona : Kaasfondue
Corsendonck Pater : Gemarineerd rundvlees
Corsendonk Agnus : Lamsrollade
D'n Schelen Os Tripel : Kalfsschenkels
De Koninck : Antwerpse Bierpaté
De Koninck : Antwerpse Varkensribben
De Koninck : Carambolleke
De Koninck : Gemarineerde (Speen)varken koteletjes
De Koninck : Gemarineerde varkensribbetjes met aardappelen op z'n Vlaams
De Koninck : Hamlapjes in De Koninck
De Koninck : Heekfilet met puree van aardappel
De Koninck : Kalfsfilet gevuld met ham en prei
De Koninck : Konincksgebraad
De Koninck : Pasteitje gevuld met ei, doperwten en Gandaham
De Koninck : Pasteitje gevuld met ei, doperwten enGandaham
De Koninck : Scholfilet met gepureerde pompoen
De Koninck : Tongfilet op een bedje van prei en asperges
De Koninck : Tournedos van zwaardvis met filet d'Anvers
De Koninck : Varkensgebraad in de Koninck
De Koninck : Vlaamsche Runderpot
De Koninck : Wilde eend met biersaus
De Koninck Cuvée : Scholfilet cordonbleu met paprikaroomsaus en tagliatelle
Dentergemse : Witbier-witvissoep
Dobbel Palm : Linzensoep met bacon
Dobbel Palm : Stamppot van andijvie, ui en rookworst
Dommelsch Bockbier : Eend in Lentebock
Dommelsch Dominator : Zeeduivel Dominator
Dommelsch Winterbock : Casselerrib met sjalotjes
Dommelsch Winterbock : Everzwijnkoteletjes met bospaddenstoelen
Donker Bier - Spinaziesoep
Donker Bier : Haaskarbonades met biersaus
Donker Bier : Haaskarbonades met biersaus
Donker Bier : Rundvlees uit Rijnland met uien
Donker Bier : Vlaams Biervlees
Donker Bier : Vlaams Biervlees
Duchesse de Bourgogne : Kalfsbiefstuk met appel opeen bedje van prei
Duvel : Champignons in Duvel
Duvel : Champignons in Duvel
Duvel : Duvelse soep met krab
Duvel : Duvelse Tomatensoep
Duvel : Fricassee
Echte Kriek : Eendenborstfilets met kersen
Ename Dubbel & Tripel: Lendestuk met Abdijbier
Floreffe La Meilleure : Gevulde groene koolblaadjes met gehakt
Geuze : Blinde vinken in geuzesaus
Geuze : Blinde vinken in geuzesaus
Gildenbier : Kabeljauw met Gildenbier
Gouden Carolus : Varkenshaasjes
Grimbergen Blond : Gegratineerde knolraapjes met beenham
Grimbergen Blond : Kippensoep met reepjes omelet en kaas
Grimbergen Dubbel : Bacon gevuld met rode uienmarmelade
Grimbergen Dubbel : Gekookte eieren met sjalotjes en spekjes
Grimbergen Dubbel : Gekookte eieren met sjalotjes en spekjes
Grimbergen Dubbel : Tortilla's met rundergehakt
Grimbergen Dubbel : Tortilla's met rundergehakt
Grimbergen Dubbel : Varkensfricandeau met appeltjes
Grimbergen Optimo Bruno : Gemarineerd gebraad
Grimbergen Optimo Bruno : Runderriblappen gestoofd in Grimbergen
Grimbergen Tripel : Wortelpuree met spekjes en room
Grolsch Bockbier : Asperges
Grolsch Bockbier : Kaasboterhammen
Grolsch Calixtus : Koude Calixtus-Fricandeau
Grolsch Wintervorst : Champignons Wintervorst
Grolsch Wintervorst : Oosters rundvlees in Wintervorst
Grolsch Wintervorst : Rundvlees gesmoord in Wintervorst
Guinness Stout : Rundvleesschotel
Gulpener Korenwolf : Bieflapjes gemarineerd in Korenwolf
Hán bier : Varkensribbetjes met zwarte sojabonen en
Heineken Bruin Bier : Rosbief Op De Bbq
Heineken Donker Bier : Amerikaans runderbraadstuk
Heineken Oud-Bruin : Wildstoof
Heineken Oud Bruin : Everzwijnstoverij met pruimen
Heineken Tarwebock : Bockkestoof
Hertog Jan Bockbier : Biefstuk met bockbiersaus
Hertog Jan Bockbier : Kalfsribstuk met bock biersaus
Hertog Jan Dubbel : Biertoast pikant met Gorgonzola
Hertog Jan Dubbel : Kasteelpâté
Hertog Jan Dubbel : Perziken in bier-gelei
Hertog Jan Grand Prestige : Kaasplakken Grand-Prestige
Hertog Jan Grand Prestige : Ovenschotel met rundvlees en aardappelpuree
Hertog Jan Meibock : Kalfslapjes gevuld met gehakt en champignons
Hertog Jan Primator : Bierpasteitjes
Hertog Jan Primator : Spaghetti-Primator
Hertog Jan Tripel : Omelet
Hertog Jan Winterbier : Aardappelschotel met winterbier
Hertog Jan Winterbier : Peren gevuld met amandelspijs
Hoegaarden : Mosselsalade met witbier
Hoegaarden : Parfait van Wieckse-Hoegaarden
Hougaerdse DAS : Kippenlevertjes met chorizo en rode paprika
König Ludwig Dunkel : Bierschuim
Kriek : Kriekbavarois
Kylian : Fritto Misto
La Chouffe : Peren in bier gepocheerd
La Chouffe Bockbier : Bockkig stoofpotje
La Trappe Blond : Courgette gevuld met kalfsvlees en champignons
La Trappe Blond : Doperwtensoep met gerookte paling
La Trappe Blond : Witlof, appel en gerookte ham
La Trappe Dubbel : Bleekselderij met ham en Koningshoeven Bierkaas uit de oven
La Trappe Dubbel : Hammetjes
La Trappe Dubbel : Varkensfilet in trappistensaus
La Trappe Enkel : Fruitsoep met abdijbier
La Trappe Quadrupel : Broodtaart met peren
La Trappe Quadrupel : Gehaktbrood met chorizo
La Trappe Quadrupel : Gehaktbrood met chorizo
La Trappe Quadrupel : Pruimen gevuld met champignons en mager gerookt spek
La Trappe Quadrupel : Soufflé met dadels en Stiltonkaas
La Trappe Quadrupel : Vanille roomijs met sabayon
La Trappe Quadrupel : Varkensgebraad in Quadrupel
La Trappe Quadrupel : Warme vleespastei
La Trappe Tripel : Varkensrollade met bier
Lamme Goedzak : Ossenstaart
Lamme Goedzak : Riblappen
Leffe Blond : Champignon- preisoep
Leffe Blond : Varkenskarbonaadjes met champignons en mosterd
Leffe Dubbel : Goulash met bier
Leffe Dubbel : Kapucijners met pompoen en ham
Leffe Dubbel : Uiensoep gegratineerd met Gruyèrekaas
Leffe Dubbel : Varkensfricandeau gevuld met spitskool
Leffe Tripel : Brabantse kip
Liefmans Kriek : Fruitsalade
Liefmans Kriek : Sorbet met Liefmans kriek
Light Bier : Bierpannenkoekentaart met bosbessen
Light Bier : sauce a la biere
Light Bier : Verdronken Bonen
Malheur : Bruine Bonensoep
Meibock : Kalkoenstoofpot in meibock
Newton : Varkenshaas met appel- en uiensaus
Oude Geuze : Kabeljauwhaas in filet d’ Anvers met Vlaamse grijze garnalen en zalf van Oude Geuze
Palm Speciale : Rib-eye met mosterd-biersaus
Passendale : Broccoli- aardappelschotel met beenham en kaas
Pelgrim Lammetjesbier : Asperge-broccoli met spekjes en kaassaus
Pelgrim Lammetjesbier : Pasta met groene asperges en venkelroomsaus
Pelgrim Mayflower Tripel : Broccoliroomsoep met Ganda ham
Pils : Appelbeignets
Pils : Bierbrood
Pils : Duitse Stoofschotel
Pils : Duitse Stoofschotel
Pils : Gebakken kaas
Pils : Gehaktballen met bier
Pils : Gehaktballen met bier
Pils : Gevulde Krab
Pils : Kalkoenborst
Pils : Lamslapjes met appeltjes
Pils : Lamslapjes met appeltjes
Pils : Methismena fasolia (dronken bonen)
Pils : Paprika's gevuld met lamsgehakt
Pils : Paprika's gevuld met lamsgehakt
Pils : Pittige kaasfondue
Pils : Reuze Pastei met champignon ragout
Pils : Risotto met salami en olijven
Pils : Rundvlees in biermarinade
Pils : Rundvlees in biermarinade
Pils : Rundvleesstoofschotel met courgettes en perzik
Pils : Rundvleesstoofschotel met courgettes en perzik
Pils : Zweeds Zeemansvlees
Poperings Hommelbier : Poperingse soep
Ridder Maltezer : Hachee met Maltezer
Rocheford 10° : Vanille roomijs met Trappistenbiersabayon
Rodenbach : Biersoep van de "Roerstok"
Rodenbach : Bloedworst
Rodenbach : Garnaalsoep
Rodenbach : Hartige uiensoep
Rodenbach : Honing-ijs
Rodenbach : Rodenbachcrème
Rodenbach : Stoverij op Vlaamse wijze 1
Rodenbach : Uientaart
Rodenbach Grand Cru : Sabayon Roeselare
Rodenbach Grand Cru : Sint-Hubertus saus
Rodenbach Klassiek : Donuts met warme kersen en kaneelijs
Saisonbier : Waalse Fondue
San Miguel : Pechuga de pollo
Sezoens : Witlof met kaas
Speciale Palm : Aardappelpuree met beenham, bladspinazie en ei
Speciale Palm : pannenkoeken
Speciale Palm : Vlaamse stoofkarbonade in Palm
St. Louis Geuze Lambic : Tartaartjes in Geuzesaus
St. Louis Kriek : Sabayon
Taboe : Compôte van dadels, vijgen, rozijnen en abrikozen
Ter Dolen Donker Abdijbier : Sorbet met donker bier
Trapistenbier : Vlaamse gehaktballetjes
Tripel : Kaas-Lunchhapje
Us Heit Buorren : Gehaktballetjes
Us Heit Buorren : Prei- mosterdsoep met magere ham
Us Heit Dubbel Tarwe : Bietensoep met knoflookcroutons
Us Heit Dubbel Tarwe : Gegratineerde asperges met kalfsfricandeau
Us Heit Dubbel Tarwe : Groenteschotel
Us Heit Dubbel Tarwe : Rundvleesstoofpot
Verboden Vrucht : Gehaktballetjes
Westmalle Dubbel : Kalfsrollade Westmalle
Westmalle Dubbel : Runder saucijzen met rode uien en spekjes
Westmalle Dubbel : Stoverij op Vlaamse wijze
Westmalle Trappist Dubbel : Chocoladetaart
Westmalle Trappist Dubbel : Dadelcake
Westmalle Trappist Dubbel : Flensjes met pruimenpuree en pistachenootjes
Westmalle Trappist Dubbel : Flensjestaart met champignons
Westmalle Trappist Dubbel : Gecarameliseerde peren met vanille-ijs en abrikozenmoes
Westmalle Trappist Dubbel : Pruimenbeignets
Westmalle Trappist Dubbel : Rozijnencake
Westmalle Trappist Dubbel : Wentelteefjes van rozijnenbrood met kaneelijs
Westmalle Trappist Tripel : Ham met knolselderijroomsaus
Westmalle Trappist Tripel : Hemelse rosbiefreepjes
Westmalle Trappist Tripel : Venkelroomsoep met saffraan en rivierkreeftenstaartjes
Westvleteren Trappist : Lamshaasjes in romige westvleterensaus
Witbier : Mosterdsoep
Zatte Bie : Brusselse Koteletten
Zeezuiper : Gestoofde kalfspoelet met bleekselderij, wortel en tijm
Zomerbock Maasland brouwerij : Aspergepunten
|