<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Anton-272BierRecepten.car
  • Belle Vue Geuze : Ham rolletjes met champignons en roomkaas
  • Rodenbach : Biersoep Roularius
  • Abdijbier : Stoofvlees met Abdijbier
  • Alexander Rodenbach : Garnalensoep
  • Alexander Rodenbach : Wijngaardslakken met kerrie
  • Alfa Bokbier : Gestoofd Rundvlees
  • Alfa Lentebock : Bouillon met spekpannenkoekjes
  • Alfa Lentebock: Aardappel-uienschotel
  • Amberbier : Lamsbout met rozemarijn
  • Amberbier : Vlaamse Biefstuk
  • Amstel Bockbier : Aspergerolletjes
  • Amstel Bockbier : Kalfsribstuk met uien compote
  • Antoon : Courgettesoep met gerookte kipfilet
  • Antoon : Gebakken knolselderij met hammousse
  • Antoon : Gemarineerde varkenshaasjes
  • Antoon : Gerookte filet d'Anvers met yoghurtdressing en "Antoon"
  • Antoon : Spinazie- en kikkererwtensoep
  • Arabier : Winterse Arabier-stoofpot
  • Augustijn : Ossenhaas met bier en spek
  • Barbãr : Barbãrs soepje
  • Barbãr Winterbock : Gegratineerde kalfsragout
  • Batavier : Gekruide courgette in batavier-beslag
  • Belle Vue Kriek : Parelhoenfilet met kriekenbier en oude kaassaus
  • Belle Vue Kriek Lambic : Hamlappen in Kriek-Lambic
  • Bockbier : Gepofte appel in bockbiercaramel
  • Bockbier : Hartige Kaastaart met ui
  • Bockbier : Kaassoep met kruidencroûtons
  • Bockbier : Lamsbout in bockbiermarinade
  • Bockbier : Lamshaasjes met honing-bockbiersaus
  • Bockbier : Paté met pruimencompote
  • Bockbier : Salzburger biervlees
  • Bockbier : Spaanse rundvleesschotel
  • Bockbier : Spaanse rundvleesschotel
  • Bockbier : Stoofpot met rundvlees en Bockbier
  • Bockbier : Stoofpot met rundvlees en Bockbier
  • Bockbier : Uiensoep 1
  • Bockbier : Uiensoep 2
  • Bockbier : Uiensoep 3
  • Boon Kriek : Eendenborstfilet met kersen en kriekenbier
  • Boon Kriek Lambic : Ree biefstuk met kriekenbiersaus
  • Boon Kriekenbier : Lamsvlees met Brabantse groenten en kriekenbier
  • Brand Imperator : Provençaalse soep
  • Brand Pils: Asperges gefrituurd
  • Brand Sylvester : Kalfsstoofpot met tuttifrutti
  • Brand Sylvester : Limburgse Kalfsmedaillons
  • Brand Urtyp Pils : Brand UP-omelet
  • Brigand : Wortel- en selderijsoep met beenham
  • Bruin Bier : Biercrème
  • Budels Bockbier : Hachee met Bockbier
  • Cantillon Geuze : Varkensrollade
  • Carlsberg Elephant : Gebakken Forelfilet met witlof
  • Chimay : Witlof op de wijze van Chimay
  • Chimay Blauw : Forelfilets met bier en kaas van Chimay
  • Chimay Blauw : Ragout van hertenvlees met bosbessengelei
  • Chimay Blauw : Runder sukadelapjes met pruimen
  • Chimay Blauw : Vlaamse stoofkarbonaden in Chimay
  • Chimay Oude : Gepocheerde eieren met Trappist
  • Chimay Rood : Gehaktballen
  • Chimay Tripel : Everzwijnragout
  • Chimay Tripel : Gemarineerde Forel
  • Chimay Tripel : Geroosterde zalmrug met kool
  • Chimay Tripel : Gestoofde zalmrug met kool
  • Chimay Tripel : Gevogelteroomsoep met champignons
  • Christoffel Robertus : Lamskoteletjes met bladspinazie
  • Columbus : Cajun-roodbaarsfilet
  • Corona : Kaasfondue
  • Corsendonck Pater : Gemarineerd rundvlees
  • Corsendonk Agnus : Lamsrollade
  • D'n Schelen Os Tripel : Kalfsschenkels
  • De Koninck : Antwerpse Bierpaté
  • De Koninck : Antwerpse Varkensribben
  • De Koninck : Carambolleke
  • De Koninck : Gemarineerde (Speen)varken koteletjes
  • De Koninck : Gemarineerde varkensribbetjes met aardappelen op z'n Vlaams
  • De Koninck : Hamlapjes in De Koninck
  • De Koninck : Heekfilet met puree van aardappel
  • De Koninck : Kalfsfilet gevuld met ham en prei
  • De Koninck : Konincksgebraad
  • De Koninck : Pasteitje gevuld met ei, doperwten en Gandaham
  • De Koninck : Pasteitje gevuld met ei, doperwten enGandaham
  • De Koninck : Scholfilet met gepureerde pompoen
  • De Koninck : Tongfilet op een bedje van prei en asperges
  • De Koninck : Tournedos van zwaardvis met filet d'Anvers
  • De Koninck : Varkensgebraad in de Koninck
  • De Koninck : Vlaamsche Runderpot
  • De Koninck : Wilde eend met biersaus
  • De Koninck Cuvée : Scholfilet cordonbleu met paprikaroomsaus en tagliatelle
  • Dentergemse : Witbier-witvissoep
  • Dobbel Palm : Linzensoep met bacon
  • Dobbel Palm : Stamppot van andijvie, ui en rookworst
  • Dommelsch Bockbier : Eend in Lentebock
  • Dommelsch Dominator : Zeeduivel Dominator
  • Dommelsch Winterbock : Casselerrib met sjalotjes
  • Dommelsch Winterbock : Everzwijnkoteletjes met bospaddenstoelen
  • Donker Bier - Spinaziesoep
  • Donker Bier : Haaskarbonades met biersaus
  • Donker Bier : Haaskarbonades met biersaus
  • Donker Bier : Rundvlees uit Rijnland met uien
  • Donker Bier : Vlaams Biervlees
  • Donker Bier : Vlaams Biervlees
  • Duchesse de Bourgogne : Kalfsbiefstuk met appel opeen bedje van prei
  • Duvel : Champignons in Duvel
  • Duvel : Champignons in Duvel
  • Duvel : Duvelse soep met krab
  • Duvel : Duvelse Tomatensoep
  • Duvel : Fricassee
  • Echte Kriek : Eendenborstfilets met kersen
  • Ename Dubbel & Tripel: Lendestuk met Abdijbier
  • Floreffe La Meilleure : Gevulde groene koolblaadjes met gehakt
  • Geuze : Blinde vinken in geuzesaus
  • Geuze : Blinde vinken in geuzesaus
  • Gildenbier : Kabeljauw met Gildenbier
  • Gouden Carolus : Varkenshaasjes
  • Grimbergen Blond : Gegratineerde knolraapjes met beenham
  • Grimbergen Blond : Kippensoep met reepjes omelet en kaas
  • Grimbergen Dubbel : Bacon gevuld met rode uienmarmelade
  • Grimbergen Dubbel : Gekookte eieren met sjalotjes en spekjes
  • Grimbergen Dubbel : Gekookte eieren met sjalotjes en spekjes
  • Grimbergen Dubbel : Tortilla's met rundergehakt
  • Grimbergen Dubbel : Tortilla's met rundergehakt
  • Grimbergen Dubbel : Varkensfricandeau met appeltjes
  • Grimbergen Optimo Bruno : Gemarineerd gebraad
  • Grimbergen Optimo Bruno : Runderriblappen gestoofd in Grimbergen
  • Grimbergen Tripel : Wortelpuree met spekjes en room
  • Grolsch Bockbier : Asperges
  • Grolsch Bockbier : Kaasboterhammen
  • Grolsch Calixtus : Koude Calixtus-Fricandeau
  • Grolsch Wintervorst : Champignons Wintervorst
  • Grolsch Wintervorst : Oosters rundvlees in Wintervorst
  • Grolsch Wintervorst : Rundvlees gesmoord in Wintervorst
  • Guinness Stout : Rundvleesschotel
  • Gulpener Korenwolf : Bieflapjes gemarineerd in Korenwolf
  • Hán bier : Varkensribbetjes met zwarte sojabonen en
  • Heineken Bruin Bier : Rosbief Op De Bbq
  • Heineken Donker Bier : Amerikaans runderbraadstuk
  • Heineken Oud-Bruin : Wildstoof
  • Heineken Oud Bruin : Everzwijnstoverij met pruimen
  • Heineken Tarwebock : Bockkestoof
  • Hertog Jan Bockbier : Biefstuk met bockbiersaus
  • Hertog Jan Bockbier : Kalfsribstuk met bock biersaus
  • Hertog Jan Dubbel : Biertoast pikant met Gorgonzola
  • Hertog Jan Dubbel : Kasteelpâté
  • Hertog Jan Dubbel : Perziken in bier-gelei
  • Hertog Jan Grand Prestige : Kaasplakken Grand-Prestige
  • Hertog Jan Grand Prestige : Ovenschotel met rundvlees en aardappelpuree
  • Hertog Jan Meibock : Kalfslapjes gevuld met gehakt en champignons
  • Hertog Jan Primator : Bierpasteitjes
  • Hertog Jan Primator : Spaghetti-Primator
  • Hertog Jan Tripel : Omelet
  • Hertog Jan Winterbier : Aardappelschotel met winterbier
  • Hertog Jan Winterbier : Peren gevuld met amandelspijs
  • Hoegaarden : Mosselsalade met witbier
  • Hoegaarden : Parfait van Wieckse-Hoegaarden
  • Hougaerdse DAS : Kippenlevertjes met chorizo en rode paprika
  • König Ludwig Dunkel : Bierschuim
  • Kriek : Kriekbavarois
  • Kylian : Fritto Misto
  • La Chouffe : Peren in bier gepocheerd
  • La Chouffe Bockbier : Bockkig stoofpotje
  • La Trappe Blond : Courgette gevuld met kalfsvlees en champignons
  • La Trappe Blond : Doperwtensoep met gerookte paling
  • La Trappe Blond : Witlof, appel en gerookte ham
  • La Trappe Dubbel : Bleekselderij met ham en Koningshoeven Bierkaas uit de oven
  • La Trappe Dubbel : Hammetjes
  • La Trappe Dubbel : Varkensfilet in trappistensaus
  • La Trappe Enkel : Fruitsoep met abdijbier
  • La Trappe Quadrupel : Broodtaart met peren
  • La Trappe Quadrupel : Gehaktbrood met chorizo
  • La Trappe Quadrupel : Gehaktbrood met chorizo
  • La Trappe Quadrupel : Pruimen gevuld met champignons en mager gerookt spek
  • La Trappe Quadrupel : Soufflé met dadels en Stiltonkaas
  • La Trappe Quadrupel : Vanille roomijs met sabayon
  • La Trappe Quadrupel : Varkensgebraad in Quadrupel
  • La Trappe Quadrupel : Warme vleespastei
  • La Trappe Tripel : Varkensrollade met bier
  • Lamme Goedzak : Ossenstaart
  • Lamme Goedzak : Riblappen
  • Leffe Blond : Champignon- preisoep
  • Leffe Blond : Varkenskarbonaadjes met champignons en mosterd
  • Leffe Dubbel : Goulash met bier
  • Leffe Dubbel : Kapucijners met pompoen en ham
  • Leffe Dubbel : Uiensoep gegratineerd met Gruyèrekaas
  • Leffe Dubbel : Varkensfricandeau gevuld met spitskool
  • Leffe Tripel : Brabantse kip
  • Liefmans Kriek : Fruitsalade
  • Liefmans Kriek : Sorbet met Liefmans kriek
  • Light Bier : Bierpannenkoekentaart met bosbessen
  • Light Bier : sauce a la biere
  • Light Bier : Verdronken Bonen
  • Malheur : Bruine Bonensoep
  • Meibock : Kalkoenstoofpot in meibock
  • Newton : Varkenshaas met appel- en uiensaus
  • Oude Geuze : Kabeljauwhaas in filet d’ Anvers met Vlaamse grijze garnalen en zalf van Oude Geuze
  • Palm Speciale : Rib-eye met mosterd-biersaus
  • Passendale : Broccoli- aardappelschotel met beenham en kaas
  • Pelgrim Lammetjesbier : Asperge-broccoli met spekjes en kaassaus
  • Pelgrim Lammetjesbier : Pasta met groene asperges en venkelroomsaus
  • Pelgrim Mayflower Tripel : Broccoliroomsoep met Ganda ham
  • Pils : Appelbeignets
  • Pils : Bierbrood
  • Pils : Duitse Stoofschotel
  • Pils : Duitse Stoofschotel
  • Pils : Gebakken kaas
  • Pils : Gehaktballen met bier
  • Pils : Gehaktballen met bier
  • Pils : Gevulde Krab
  • Pils : Kalkoenborst
  • Pils : Lamslapjes met appeltjes
  • Pils : Lamslapjes met appeltjes
  • Pils : Methismena fasolia (dronken bonen)
  • Pils : Paprika's gevuld met lamsgehakt
  • Pils : Paprika's gevuld met lamsgehakt
  • Pils : Pittige kaasfondue
  • Pils : Reuze Pastei met champignon ragout
  • Pils : Risotto met salami en olijven
  • Pils : Rundvlees in biermarinade
  • Pils : Rundvlees in biermarinade
  • Pils : Rundvleesstoofschotel met courgettes en perzik
  • Pils : Rundvleesstoofschotel met courgettes en perzik
  • Pils : Zweeds Zeemansvlees
  • Poperings Hommelbier : Poperingse soep
  • Ridder Maltezer : Hachee met Maltezer
  • Rocheford 10° : Vanille roomijs met Trappistenbiersabayon
  • Rodenbach : Biersoep van de "Roerstok"
  • Rodenbach : Bloedworst
  • Rodenbach : Garnaalsoep
  • Rodenbach : Hartige uiensoep
  • Rodenbach : Honing-ijs
  • Rodenbach : Rodenbachcrème
  • Rodenbach : Stoverij op Vlaamse wijze 1
  • Rodenbach : Uientaart
  • Rodenbach Grand Cru : Sabayon Roeselare
  • Rodenbach Grand Cru : Sint-Hubertus saus
  • Rodenbach Klassiek : Donuts met warme kersen en kaneelijs
  • Saisonbier : Waalse Fondue
  • San Miguel : Pechuga de pollo
  • Sezoens : Witlof met kaas
  • Speciale Palm : Aardappelpuree met beenham, bladspinazie en ei
  • Speciale Palm : pannenkoeken
  • Speciale Palm : Vlaamse stoofkarbonade in Palm
  • St. Louis Geuze Lambic : Tartaartjes in Geuzesaus
  • St. Louis Kriek : Sabayon
  • Taboe : Compôte van dadels, vijgen, rozijnen en abrikozen
  • Ter Dolen Donker Abdijbier : Sorbet met donker bier
  • Trapistenbier : Vlaamse gehaktballetjes
  • Tripel : Kaas-Lunchhapje
  • Us Heit Buorren : Gehaktballetjes
  • Us Heit Buorren : Prei- mosterdsoep met magere ham
  • Us Heit Dubbel Tarwe : Bietensoep met knoflookcroutons
  • Us Heit Dubbel Tarwe : Gegratineerde asperges met kalfsfricandeau
  • Us Heit Dubbel Tarwe : Groenteschotel
  • Us Heit Dubbel Tarwe : Rundvleesstoofpot
  • Verboden Vrucht : Gehaktballetjes
  • Westmalle Dubbel : Kalfsrollade Westmalle
  • Westmalle Dubbel : Runder saucijzen met rode uien en spekjes
  • Westmalle Dubbel : Stoverij op Vlaamse wijze
  • Westmalle Trappist Dubbel : Chocoladetaart
  • Westmalle Trappist Dubbel : Dadelcake
  • Westmalle Trappist Dubbel : Flensjes met pruimenpuree en pistachenootjes
  • Westmalle Trappist Dubbel : Flensjestaart met champignons
  • Westmalle Trappist Dubbel : Gecarameliseerde peren met vanille-ijs en abrikozenmoes
  • Westmalle Trappist Dubbel : Pruimenbeignets
  • Westmalle Trappist Dubbel : Rozijnencake
  • Westmalle Trappist Dubbel : Wentelteefjes van rozijnenbrood met kaneelijs
  • Westmalle Trappist Tripel : Ham met knolselderijroomsaus
  • Westmalle Trappist Tripel : Hemelse rosbiefreepjes
  • Westmalle Trappist Tripel : Venkelroomsoep met saffraan en rivierkreeftenstaartjes
  • Westvleteren Trappist : Lamshaasjes in romige westvleterensaus
  • Witbier : Mosterdsoep
  • Zatte Bie : Brusselse Koteletten
  • Zeezuiper : Gestoofde kalfspoelet met bleekselderij, wortel en tijm
  • Zomerbock Maasland brouwerij : Aspergepunten