<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Anton-BelgischeRecepten.car
  • Aardappelpuree met Kool en Spek
  • Aardappelsoep met Spek
  • Advokaat uit de Kempen
  • Aksel
  • Antwerps Worstenbrood
  • Antwerpse Hutsepot
  • Antwerpse Pannekoeken
  • Antwerpse Peren in hun Frakje
  • Antwerpse Salade
  • Antwerpse Snack
  • Antwerpse Zomerduifjes
  • Appels met Rode Wijn
  • Bierpap uit de Kempen
  • Blinde Vinken van Witlof
  • Bloemkoolsoep uit Mechelen
  • Braadkip Rubens
  • Carbonade a la Flamande
  • Drie in de Pan
  • Dubbele Antwerpenaar
  • Duif met asperges
  • Duif met Mechelse erwtjes
  • Eieren in zure room uit Meer
  • Eieren van groot-moemoe
  • Flensjes van zure room
  • Fonds maken
  • Fruitroom
  • Gebraden Mechelse kip
  • Gehakt Parmentier
  • Gekookte ast uit de Polder
  • Gemarineerd konijn of haas
  • Gemarineerd varkenshaasje, met gepocheerde peertjes en veenbessen
  • Gemeringeerde appelen (Kempen)
  • Gentse Stoverij
  • Gepaneerde prei
  • Gepocheerde zalm in Hollandse saus
  • Gistpannekoeken
  • Grietfilet met krokante groenten, in een roomsaus met De Koninck-bier
  • Grootmoeders konijn
  • Hete duivel uit Sint-Job
  • Ingewerkte kweeperen
  • Javanais van 'Petit Beurre
  • Kabeljauw met spinazie
  • Kalfsborst met komkommer
  • Kalfskop met hersensaus uit de Polder
  • Kalkoen op z'n Vlaams
  • Kalmthoutse roomsoep
  • Kempense krachtsoep
  • Kempisch voorgerecht
  • Kempische kalkoen
  • Kempische prei met witte bonen in melksaus
  • Kempische schotel met hesp en prei
  • Kempische zurkelsoep
  • Kip met witloof
  • Kleine Lierse vlaaikens
  • Landbouwerssoep
  • Lekkere Maarten
  • Lekkere Mette uit Lier
  • Linzensalade met Gegrilde Herfstgroenten
  • Loze Gommersoep
  • Makreel met pikante saus
  • Mechelse bloemkool met garnalen
  • Mechelse kalfszwezeriken
  • Mechelse roulade
  • Mechelse soep
  • Melksoep uit oma's tijd
  • Mosselen van Sint-Anneke
  • Nonnenkoekjes
  • Noot bij de gerechten
  • Ongekookte Antwerpse pudding
  • Opgeblazen pudding uit de Kempen
  • Ovenschotel met Puree, Prei, Kaassaus
  • Paling in 't groen
  • Paling met salie uit de Polder
  • Paling van Sint-Anneke
  • Palingstoverij op Lierse wijze
  • Peperkoekflan
  • Poldersoep
  • Potagie van asperges
  • Primeurerwtensoep
  • Pudding met appeltjes en vingerkoekjes
  • Rauwkostslaatje
  • Rijst op z'n Vlaams
  • Rijstepap
  • Rijsttaartje van Hoogstraten
  • Roereitje met Mechelse aspergekoppen
  • Roomsoep van Beerzel
  • Schorseneren in melksaus
  • Schorsenerensoep
  • Selderij met Gehakt
  • Sinaasappel met Slagroom uit de Polder
  • Smoutebollen
  • Tarbot voor Lekkerbekken
  • Tomatensoep met Vleesballetjes
  • Valse reebok in rozijnensaus uit Meer
  • Varkensgebraad met prinsessenboontjes en oogstappeltjes uit de VoorKempen
  • Varkensgebraad n een Kempense pot
  • Varkenshaasje, klassiek doch eigentijds
  • Varkensribbetjes
  • Varkenstongen met gehakt
  • Verloen Antwerps brood
  • Verloren peren
  • Vlaamse pudding
  • Vlaamse Stoofkarbonaden
  • Vol-au-vent van varkenspoten uit de Polder
  • Voorwoord
  • Waterzooi
  • Wildkroket
  • Willebroekse schep (paardestoofvlees)
  • Wintergroenselsoep uit de Kempen
  • Witte en groene bonen uit Zandhoven
  • Witte pudding met krieken
  • Wortelen met groene bonen uit de Kempen
  • Worteltjesbrood uit Mol
  • Zandhovens konijn
  • Zandhovense bakharing met ajuinsaus
  • Zandwafels
  • Zeetong uit Lillo
  • Zeetongen van Brabo