<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Anton_Amuses_en_hapjes.car
  • Albondigas (tapas)
  • Amuse met pata negra
  • Amuse van krabsalade
  • Amuse wildpaté
  • Amuseglaasjes met zalmtartaar
  • Asperges in glaasje met ham, ei en kruiden
  • Bosui poffertjes met rivierkreeft
  • Bosui soep met sesamzaadjes
  • Champignons gevuld met roomkaas
  • Citroenspoom
  • Coquille met citrusgroenten
  • Croque madame
  • Croque Monsieur
  • Croque Monsieur
  • Espresso met kaneelijs
  • Forelmousse gerookt met bosuitjescrème in glaasje
  • Garnalenamuse in een glaasje
  • Gevuld ei
  • Gevulde eieren
  • Gevulde kastanjechampignons uit de oven
  • Gevulde kastanjechampignons uit de oven
  • Hamroosjes met gemarineerde meloen
  • Kruidenboter 8x
  • Minikroketjes
  • Minipasteitjes met zalmragout
  • Mousse van kip met balsamico-aspic
  • Ossenstaartcappuccino
  • Paddenstoelenbouillon
  • Paddenstoelencappuccino met Madeiraroom
  • Paddenstoelensoep met rode port
  • Paddenstoelespresso
  • Pancettahapjes met gekaramelliseerde sjalot
  • Pasteitjes met Champignons
  • Sinaasappelroom met gekonfijte vijgen en Danisch Blue
  • Spaanse kipkroketjes met rauwe ham
  • Tomatencappucino
  • Tomatencrèma de pomedori
  • Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel
  • Wild zwijnpaté op roggebrood
  • Wildbouillon met taugé
  • Zachte kaas met beenham en augurk
  • Zalmcreme op amuselepel