<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in CorSmits-106recepten.car
  • Aangeklede fricandeau
  • Aardappelmaantjes
  • Aardappelsalade met gerookte paling
  • Aardappelsalade met vleeswaren
  • Aardappelschotel met ansjovis
  • Aardappelschotel met blauwe kaas en walnoten
  • Aardappelsoezen
  • Aardappeltaart
  • Aardbeienflûtes
  • Aardbeienijs
  • Aardbeienijsmousse
  • Aardbeiensoufflé
  • Aardperensoep
  • Abrikozenmousse
  • Ajam ketjap (kip in ketjapsaus)
  • Aji de Gallina (kip in kruidige notensaus)
  • Amandelkip met sinaasappelsaus
  • Amandelkipfilet met sinaasappelsaus
  • Amuses
  • Ananas gevuld met gembergelei en zwarte bessen met vanillesaus
  • Andijviestamppot met rauwe ham
  • Ansjovismousse met ei
  • Appelbavarois
  • Appelbol met vanillesaus
  • Appelcharlotte
  • Appelcompote met bitterkoekjes uit Veneto
  • Appelfrites met rum-rozijnensaus
  • Appelsapflapjes
  • Artisjok met saus
  • Artisjokbodems met vinaigrette
  • Artisjoksalade
  • Aspergecocktail
  • Aspergeflan
  • Asperges omwikkeld met kip, in kervelsaus
  • Aspergesalade met garnalen
  • Aspergesalade met gerookte kipfilet
  • Aubergine Cheddarsalade
  • Aubergine gevuld met kip
  • Auberginepuree
  • Avocado-garnalencocktail
  • Avocadosoep met garnalen
  • Bananen van Josephine
  • Bananenbrood met walnoten
  • Bardatte
  • Bavarois exotique
  • Bavarois van granaatappel met druivencompote
  • Bearnaisesaus
  • Bearnaisesaus
  • Biefstuk met gegrilleerde paprika
  • Biefstuk tartaar
  • Biefstukjes met champignons en rode wijn
  • Boerenomelet (luxe)
  • Bonbon van gerookte zalm met kaviaar
  • Borsjtsj
  • Bowl van aardbeien en ananas
  • Brabantse hachee
  • Brood gevuld met gerookte-zalmsandwiches
  • Broodje roerei met ham
  • Buideltjes van Chinese kool
  • Camembertfantasie
  • Cannelloni met kip
  • Carribean Krabsalade
  • Champignons gevuld met kip
  • Chinese bieflapjes
  • Chocolademousse met vanilleijs
  • Ciabatta met haringsalade
  • Ciabattabrood met nieuwe haring en muscadet-botersaus
  • Citroenchutney
  • Consommé double
  • Crépinette van wijting met spinazie
  • Damhertkoteletten met vossebessensaus
  • Dilleaardappeltjes met gerookte paling
  • Druivensalade met noten
  • Gamba's met zeeduivel
  • Garnalenkroketten
  • Garnalentimbaaltjes
  • Gebakken zeeduivel met pasta en een pittige tomatensaus
  • Gegrilde kreeft
  • Gehaktsoep
  • Gentse waterzooi van kip
  • Gepocheerde grietfilet met fijne groenten en pittige garnalenrolletjes
  • Gepocheerde vijgen
  • Gestoomde gevulde flensjes met kreeftevlees
  • Gevuld varkenshaasje met lente-ui
  • Gevulde ossenhaas (Filet de boeuf farci)
  • Grote garnaal verpakt in aardappel
  • Grote garnalen met sesam kletskopje
  • Kalfsoester met pesto
  • Kalfsreepjes met champignons
  • kleefrijst salade
  • Komkommer 'bonbons' met mousse van gerookte forel
  • Kreeft met pasta
  • Mosselen op z'n Belgisch
  • Ossenhaas op drie manieren
  • Pittige rundvleesschotel
  • Pittige speklapjes met nasi goreng en kruidenomelet
  • Portugees varkensvlees met schelpen (Lombo de porco com Améijoas
  • Risotto met asperges en kreeft
  • Roergebakken kreeft en gerookte eendenborst
  • Salade van kreeft met champagnemousse
  • Salade van Sint-Jakobsmosselen, gefrituurde kreeft en amandelolie
  • Spies van garnalen en kip
  • Stokbrood sandwich met garnalen en zalm
  • Tiramisu, De allerlekkerste
  • Varkenshaasje gevuld met tutti frutti
  • Zeewolffilet gegratineerd met cashewnoten