<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-243recepten.car
  • Aardappelen met tomaten uit de oven
  • Aardappelomelet met corned beef
  • Aardappelsalade met haring en appel
  • Aardappelsalade met mosterddressing 2
  • Aardappelsalade met paprika en pepersalami
  • Aardappelsalade met sperziebonen
  • Aardappelschotel met kropsla
  • Aardappelsoep met patécrostini's
  • Aardbeien en gekonfijte olijven met vanilleolie
  • Aardbeien in gelei
  • Aardbeien met cointreau
  • Aardbeien met sinaasappelcoulis
  • Aardbeien met spumante, balsamico en rozemarijnsorbet
  • Aardbeiensoep 2
  • Aardbeiensorbet met lentefrisse aardbeitjes en rabarber
  • Abrikozen met pijnappelpitten
  • Abrikozenbavarois
  • Abrikozenconfituur met sinaasappel
  • Abrikozenmousse met carambola
  • Ananascurry met garnalen
  • Basilicum - tomatenbrood
  • Bavarois Granadilla
  • Bavarois met ananas
  • Bavarois met frambozenbier
  • Bavarois van ananas
  • Bavarois van bosbessen
  • Beignets van aardbeien met coulis van ananas
  • Beignets van pruimen
  • Belgische boekweitpannenkoeken
  • Bietensalade met geitenkaas en walnoten
  • Bladerdeeghoekjes met tropische vruchten
  • Blanc-manger
  • Bollos de cuajada (verse geitenkaasbeignets)
  • Bombe van Grand Marnier en chocolade
  • Bondepige med slør (boerenmeiden met sluier)
  • Bosvruchtenmousse met wafeltjes en gepocheerde appel
  • Boudoirs met chocoladecrème en kersen
  • Bretonse pannenkoeken
  • Broccoli met mosterdroom
  • Broodpudding 5
  • Bruiloftsvingers met sinaasyoghurt
  • Buideltje met appeltjes, chocolade en faro
  • Bûche impériale (keizerlijke kerststronk)
  • Cannoli di ricotta (pijpjes van krokant deeg gevuld met ricotta)
  • Cannoli met mangocrème
  • Cappelletti met prei-bolognesesaus
  • Cappuccinomousse
  • Cassata alla Siciliana (kaascake met gekonfijt fruit)
  • Charcada (Portugese zoete eieren met sinaasappel)
  • Charlotte van bosvruchten en wittechocoladesaus
  • Chinese kip met zwarte bonensaus
  • Chocolade-Cambridge-cream
  • Chocolade-en-pruimensouffle
  • Chocolade-pecannotentaart
  • Chocolade-rummousse
  • Chocoladebavarois 2
  • Chocoladebavarois met vanillesaus
  • Chocoladecake met pinda's
  • Chocoladecharlotte met vanillecrème
  • Chocoladecrèpes met chocoladesaus
  • Chocoladeflan met hazelnoten
  • Chocoladegebak met kruiden en droge vruchten
  • Chocolademousse met gemberdressing
  • Chocolademousse met pepermunt
  • Chocoladepotjes
  • Chocoladepotjes met rozemarijn en gekarameliseerde sinaasappel
  • Chocoladeravioli met ijskroketten en perziksaus
  • Chocoladeroom met mascarpone
  • Chocoladeroomtaart zonder bodem met stracciatella
  • Chocoladesoesjes
  • Chocoladesoufflé
  • Chocoladesoufflé met pompelmoes
  • Chocoladetaart 4
  • Chocoladetaart met Grand Marnier en sinaasappelsorbet
  • Chocoladetaart met twee soorten noten
  • Chocolate-chippannenkoeken met warme toffeesaus
  • Druivengelei
  • Duckanoo (gekookte kokoscaketjes)
  • Exotische fruitsalade in gemberwijnsiroop
  • Filet mignon de porc au Pouilly (varkenshaasje met poillywijn)
  • Flamenquin cordobes (varkensvleesrolletje met ham en knoflook)
  • Foie de veau au lard fumé (kalfslever gerookt spek)
  • Foie de veau à l'ananas (kalfslever met ananas)
  • Fonds d'artichauts à la Soubise (artisjokbodems Soubise)
  • Frambozentaart 2
  • Franse hamburgers
  • Fricassée de veau à la Corduane (kalfsfricassée uit Cordoba)
  • Fruittaartjes met gorgonzola
  • Fusilli met pestosaus
  • Garnalen in spek met zure room
  • Garniture à l'Andalouse (garnituur uit Andalusië)
  • Garniture à la Béatrix (garnituur Béatrix)
  • Garniture à la châtelaine (garnituur van de kasteelvrouwe)
  • Garniture à la Choisy (garnituur Choisy)
  • Garniture à la Marie Louise (garnituur Marie Louise)
  • Garniture à la Milanaise (garnituur uit Milaan)
  • Garniture à la Normande (garnituur uit Normandië)
  • Garniture à la Rossini (garnituur Rossini)
  • Garniture à la Valencienne (garnituur uit Valenciennes)
  • Gebakken peperkoek met gepocheerde peer en sabayon van chocolade
  • Gebakken rijst met ananas
  • Gegratineerde champignons met Fourme d'Ambert
  • Gemarineerde aardbeien met dragonparfait
  • Gepocheerde Jefkes met cacao en fijne chocoladebiscuits
  • Gestapelde tortilla's
  • Gestoofde vis in kokoscurry
  • Gevulde pasta met kaas-bosuisaus
  • Gigue de chevreuil à la Beaujeu (reebout Beaujeu)
  • Gigue de chevreuil à la crème (reebout met roomsaus)
  • Glace au fraises Romanoff (roomijs met aarbeien Romanoff)
  • Glace au praline (praline-ijs)
  • Grieks varkentje op de grill
  • Groenteschotel met tofu
  • Haring voorafje
  • Haringsalade 1
  • Haringsalade 2
  • Hespengebraad met groenterijst
  • Ierse stamppot van puree met witte kool
  • IJstaartje met mango
  • Insalata di masculine (salade van ansjovis)
  • Jambon de marcassin à l'antique (ham van wild zwijn op oude wijze)
  • Jambon en crêpes (ham in flensjes)
  • Kaastaart met basilicum en frambozencoulis
  • Kabinetspudding
  • Kalfsreepjes in pepersaus met lauwwarme boontjes
  • Kalkoenschnitzel met pittige chocoladesaus
  • Kerriegroenten met ketjap-gehaktballetjes
  • Kip met noten-roomsaus
  • Kipcurry met wortelsalade
  • Kippenlevers met perzik
  • Knoflookbrood 2
  • Koolvisfilet met sojasaus
  • Kwarktaartjes met limoen
  • Langostinos al ajillo (grote garnalen met knoflook)
  • Langue de boeuf aux champignons (ossetong met champignons)
  • Lapin à l'Anglaise (konijn op z'n Engels)
  • Lapin à la bonne femme (konijn van de huisvrouw)
  • Lapin à la chasseur (konijn van de jager)
  • Lasagne met salami en spinazie
  • Lasagne met spinazie
  • Leche frita (gebakken puddinkjes)
  • Lekkerbekjes met kidneybonen
  • Lekkerbekjes met rösti
  • Lenterolletjes met gekonfijte eend en truffel
  • Maaltijdsoep met pesto
  • Mejillones al horno (mosselen uit de oven)
  • Meloen met ricottakaas
  • Mexicaanse kabeljauwschotel
  • Mini-groente gevuld met gemberkaas
  • Mini fruitgebakjes
  • Mokkamousse met gekonfijte gember
  • Morcilla con pasas y piñones (bloedworst met rozijnen)
  • Mosterdsoep met kabeljauw
  • Noisettes d'agneau à la Sarladaise (lamsnootjes Salardaise)
  • Noisettes de chevreuil Jean Lenoir (reemedaillons Jean Lenoir)
  • Notentaart uit de Provence
  • Oeufs au curry (eieren met kerrie)
  • Omelette à la Catalane (omelet uit Catalonië)
  • Omelette Bourbonnaise (omelet uit Bourbon)
  • Omelette méridionale (omelet uit het zuiden)
  • Omelette soufflée aux crevettes (schuimige omelet met garnalen)
  • Omelette soufflée à la béchamel (schuimige omelet met béchamel)
  • Oosterse makreel-slarolletjes
  • Oosterse risotto
  • Oosterse wrap
  • Ostras Bloody Mary (Bloody Mary-oesters) 1
  • Ostras Bloody Mary (Bloody Mary-oesters) 2
  • Ovenschotel met kalfsragout
  • Paddestoelen tagliatelle
  • Pannenkoek met bosvruchten
  • Pannenkoeken vanille-chocolade
  • Pannenkoekenkorfje met rode vruchten
  • Pannenkoekjes met gebakken banaan
  • Pasta met pittige tomatensaus
  • Pasta napolitano (pasta uit Napels)
  • Peer met ham en hüttenkäse
  • Perdreaux au champagne (patrijs met champagne)
  • Perenvlaai met rode wijn
  • Perzik-tiramisu
  • Pintade aux champignons (parelhoen met champignons)
  • Pittig kipschoteltje
  • Pittige hamburgers
  • Pittige kipdrumsticks met groentencurry en rijst
  • Pizzaïola (kaasballetjes)
  • Plattekaastaart met appels
  • Popcorn met roze karamel
  • Poulet à la Basquaise (Baskische kip)
  • Pruimen-roomtaart
  • Rijst met romige gehaktballetjes
  • Ris de veau au pineau des Charentes (kalfszwezerik met pineau de Charentes)
  • Ris de veau aux rognons (kalfszwezerik met niertjes)
  • Ris de veau à la Maréchale (kalfszwezerik maarschalksvrouw)
  • Ris de veau à la Normande (kalfszwezerik op z'n Normandisch)
  • Ris de veau des carmes (kalfszwezerik van de karmelieten)
  • Risotto met doperwtjes en spek
  • Riz pilaw (pilaf rijst)
  • Rodekoolstamppot met rundervinken
  • Roergebakken Chinese kool met pittige tofu
  • Roergebakken eiermie met speklapjes pangang
  • Sardinhas en adobo (verse sardientjes met jerez-vinaigrette)
  • Sauce à la crème (roomssaus)
  • Sauce crevette (saus met garnalen)
  • Sauce Portugaise (Portugese saus)
  • Saumon à la Baloise (zalm uit Bazel)
  • Saumon Romesco (zalm Romesco)
  • Savarin van eierpudding met karamel
  • Selle d'agneau aux fines herbes (lamszadel met tuinkruiden)
  • Selle d'agneau EMGE (lamszadel emge)
  • Selle de chevreuil à l'Allemande (reerug op z'n Duits)
  • Selle de chevreuil à la Créole (Creoolse reerug)
  • Sinaasappel-chocolade-potjes
  • Snelle zalmmousse
  • Sole aux amandes (zeetong met amandelen)
  • Sole aux champignons (zeetong met champignons)
  • Sorbet au vin (sorbet met wijn)
  • Spaanse sinaasappelroom
  • Spaghetti bolognese 2
  • Spinazie-pannenkoeken
  • Steak de boeuf au poivre (biefstuk met pepers)
  • Steak de boeuf à l'anchoyade (biefstuk met ansjovis)
  • Tagliatelle met romige garnalensaus
  • Tagliatelle met surimi
  • Tarwe met asperges en camembert
  • Tiramisu 13
  • Tonijnsalade 2
  • Torrijas (wentelteefjes met sherry)
  • Torta allo yogurt (yoghurtcake)
  • Tortilla's met kip en maïs
  • Tortillitas de camarones (garnalenpannenkoekjes)
  • Toucinho do céu (hemels spek)
  • Tournedos aux anchois (tournedos met ansjovis)
  • Tropische bonenschotel
  • Venkelsalade met gorgonzola
  • Vistaart 2
  • Vleesruitjes met eiwit
  • Vruchtensalade 1
  • Vruchtensalade 2
  • Warme fruitsoufflé
  • Warme Italiaanse aardappelsalade
  • Won-tons met garnalen en shii-take
  • Zalm met riso en sperziebonen
  • Zalmbroodjes met crème fraîche en rucola
  • Zomerse pastasalade