<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-249recepten.car
  • Aardbeien-yoghurtijs
  • Andijviestamppot met Ardenner worst
  • Babi pangang 4
  • Bevroren appelsabayon met abrikozen
  • Biologische ribkarbonades in tomatensaus met rijst
  • Broccolisla met grijze garnalen
  • Broccolistamppot met kip en kaas
  • Broccolistamppotje met kaas
  • Brochettes van mosselen met spek
  • Brochettes van scampi's met tartaar
  • Brochettes van tijgergarnalen met gember-tomatensaus
  • Broodje met tomaat en garnalen in knoflook
  • Bruin broodje met zalm en eiermousse
  • Bruinbroodijs
  • Bruine bonensoep met worst
  • Brusselse mosselen
  • Burrito's met kipvulling
  • Burrito fantastico
  • Champignons à la provençale
  • Champignons in knoflook-kruidenolie
  • Chilikrab uit Singapore
  • Chinese five spice mie met rundvlees
  • Chinese garnalen in paleisstijl uit Szechwan
  • Chinese gefrituurde garnalenballetjes
  • Chinese gestoomde garnalenbeignets
  • Chinese kristalgarnalen
  • Chinese tomatensoep met reepjes varkensvlees, minimaïs en taugé
  • Chingri bhapey (Indiase gestoomde garnalen)
  • Chocolade-banaancrumble
  • Chocolade-ijs
  • Chocolade-kaneelijs
  • Chocolade-pistachebiscotti
  • Chocolade-whiskystaaf
  • Chocoladefondue
  • Chocoladeparfait
  • Chocoladepudding
  • Chocoladesoufflé met kersen
  • Chocoladetorentjes met vanillesaus
  • Costoletta di maiale alla mostarda (ribkarbonade met mosterdsaus)
  • Erwtensoep met champignons
  • Fettucine met garnalen, asperges en mascarpone
  • Filet mignon de porc à la normande (gebraden varkenshaas)
  • Frambozenijs
  • Frambozenparfait
  • Franse stoofschotel
  • Fricandeau met mosterdsaus en rijstrand
  • Fris gevulde bol met tonijn
  • Frixuelos rellenos de salsa de manzana (opgerolde flensjes met appel-kaneelsaus)
  • Fruitkebabs (gemarineerde zomervruchten)
  • Fruityoghurt met bitterkoekjes
  • Frutos do mar à Bahia (stoofpotje met paling en garnalen van Bahia)
  • Fumet van mosselen en St. Jacobsvruchten
  • Fusilli met aardappel en spinazie
  • Fusilli met tomaat en rode pesto
  • Garnalenbavarois
  • Garnalencaldine
  • Garnalenceviche
  • Garnalencocktail met mango en limoendressing
  • Garnalencocktail met Noilly Prat
  • Garnalencurry
  • Garnalensalade in een krokant brooddoosje
  • Garnalensalade met rauwe ham
  • Garnalensalade met rucola en paprika
  • Garnalentaartje 3
  • Garnalentaartjes met avocadoroom
  • Garnalentempura
  • Garniture à l'Albigeoise (garnituur uit Albi)
  • Garniture à la Chambord (garnituur Chambord)
  • Garniture à la chanoinesse (garnituur van de abdis)
  • Garniture à la Doria (garnituur Doria)
  • Garniture à la forestière (garnituur van de boswachtersvrouw)
  • Garniture à la régence (ouderwets garnituur)
  • Gegratineerde hamlappen met bloemkool en champignons
  • Gehaktballetjes met doperwten in tomatensaus
  • Griesmeelpudding met banaan en mangosaus
  • Griesmeelpudding met bessensap
  • Hollandse couscous
  • Hollandse nieuwe met gemarineerde bietjes
  • Hollandse tomatensoep
  • Honinggarnalen
  • Honingijs
  • Honingijs met druivencompote
  • Hotdogs met honingzuurkool en ananas
  • Hoy phad nam prik paw (Thaïse venusschelpen)
  • Huevos al estragon (gevulde eieren met dragon)
  • Huisgemaakt stracciatellaroomijs
  • Italiaans stoofpotje
  • Italiaanse groentesoep
  • Italiaanse knapzakjes
  • Italiaanse pastasalade
  • Italiaanse pastasalade met pestosaus
  • Italiaanse salade met huttenkäse
  • Italiaanse sinaasappeltaart
  • Japanse woksoep met rijst
  • Kabeljauwfilet met geroosterde paprika’s
  • Kalkoenfilet tandoori
  • Kalkoenfilets met gekarameliseerde sjalotjes in rode portsaus
  • Kalkoenschotel met cashewnoten
  • Kalkoenschotel met kikkererwten
  • Kalkoenspies met maïssalade
  • Kalkoenstroganoff met broccoli
  • Kalkoensukiyaki met komkommersalade
  • Kammosselen met prei en vermout
  • Kaneelcrème
  • Kaneelfingers
  • Kaneelkoek
  • Kappertjessaus
  • Kardinaalsmuts met garnalen
  • Kipkerrie met sperziebonen en taugé
  • Langoustinestaartjes in groentenestje met trippel van Westmalle
  • Lapin à la Bourguignonne (konijn uit Bourgogne)
  • Lasagna van zuiderse groenten en spiesje met langoustines
  • Lasagne al pollo
  • Lasagne bolognese
  • Lasagne di mama
  • Lasagne met bechamelsaus
  • Lasagne met Italiaanse ijsbergsalade
  • Lasagne met kalkoen en prei
  • Lasagne met lamsvlees
  • Lasagne met parmezaan en broccoli
  • Lasagne met tomaten en mozzarella
  • Lasagne met tongschar en zalm
  • Lasagne met zeevruchten
  • Linzenpuree
  • Macaroni met broccoli en mascarpone
  • Maïspasta met mexicaanse gehaktsaus
  • Maleisische kip
  • Mandarijnijs met mandarijnmousse en mandarijnterrine
  • Mango- en passievruchtenmousse
  • Mango-kokosijs
  • Mangococktail met scampi's
  • Mangoflan met frambozencoulis
  • Mangopico
  • Mangosorbet met passievruchtencoulis
  • Marguarita-ijs
  • Marinade van rauwe Sint-Jacobsnoten met groentenchips
  • Mascarponemouse met rood fruit
  • Noordzeegarnalen op Creoolse wijze
  • Noordzeevisfluweelsoepje
  • Nostalgische macaronischotel
  • Nougat glacé (noga-ijsje)
  • Nuoc mam cham (Vietnamese visdipsaus)
  • Nutella-ijs in knapperige piramide
  • Oesters met champagne en venkel
  • Oesters met champagnesaus en kaviaar
  • Oesters met gehakte groenten, zwarte peper en citroen
  • Oesters met limoen en tabasco
  • Oesters met notensla en pastis
  • Oesters met Parmaham en sabayon
  • Oesters met spinazie en room
  • Oesters met spinazie en roomsaus
  • Oesters met tuingroen en garnalen
  • Oesters met waterkers
  • Oeufs brouillés au banyuls (roereieren met banyuls)
  • Pannenkoeken met krabsalade
  • Pannenkoeken met maïs, gebakken varkenslapjes en kaas
  • Pannetje met zeevruchten en exotische kruiden
  • Pannetje van gamba's en kreeft met oesterzwammen, sesamolie en balsamicoazijn
  • Papajaschuim met chocolade
  • Papajasorbet
  • Papillot van mosselen en kabeljauw met kokos en citroengras
  • Papillot van mosselen met saffraan
  • Paprika-champignonsoep met sandwich
  • Pastasaus met blauwschimmelkaas
  • Perdreaux aux raisins (patrijs met druiven)
  • Perdreaux à la Simon (patrijs van Simon)
  • Pere con zabaione al cioccolato (peren in schuimige eisaus met chocolade)
  • Pêches cardinal (perziken met frambozenpuree en vanille-ijs)
  • Pigeons à la Maltaise (duiven Maltaise)
  • Pintade aux girolles (parelhoen met paddestoelen)
  • Pintade sur canapé (parelhoen op canapé)
  • Pittige pindasoep
  • Poulet à l'ananas (kip met ananas)
  • Poulet à la bière (kip met bier)
  • Prime chicken curry (kipkerrieschotel)
  • Rauwkost uit de tuin met scampi's en spekblokjes
  • Ravioli con peperoni arrostiti, piselli e formaggio caprino (ravioli met gegrilde paprika, erwtjes en geitenkaas)
  • Ravioli gevuld met krab
  • Ravioli met asperges
  • Ravioli met ricotta en spinazie
  • Raviolo fritto al miele di fior d'arancio (gefrituurde raviolo met oranjebloesemhoning)
  • Red pepper jelly (rode pepergelei)
  • Rendang steak met rode paprika
  • Rendang vlees met gewokte basilicum-paprika
  • Ris de veau au chablis (kalfszwezerik met chablis)
  • Ris de veau au champagne (kalfszwezerik met champagne)
  • Ris de veau aux légumes (kalfszwezerik met groenten)
  • Ris de veau à l'oseille (kalfszwezerik met zuring)
  • Ris de veau à la crème (kalfszwezerik met room)
  • Ris de veau Montglas (kalfszwezerik Montglas)
  • Romige panna cotta
  • Salade met bacon en noten
  • Salade met brandnetelkaas
  • Salade met breekbrood en mojo picón
  • Salade met gandaworst, mozzarella, nectarine en tomatensalsa
  • Salade met garnalen en mango
  • Salade met gegrilde biefstuk
  • Salade met gerookte paling
  • Saumon à la Finlandaise (Finse zalm)
  • Selle de chevreuil à la Badoise (reerug uit Baden)
  • Selle de chevreuil Saint-Hubert (reerug Sint-Hubertus)
  • Sinaasappel-yoghurtbavarois
  • Sole au cidre (zeetong met cider)
  • Sole farcie (gevulde zeetong)
  • Spaghetti con macinata di manzo, spinaci e pignoli (spaghetti met gehakt, spinazie en pijnboompitjes)
  • Spaghetti met courgette 2
  • Stoofschotel (cassoulet) van kip en groenten
  • Stracotto di maiale al limone (varkensvlees in citroensaus)
  • Suprême de canard au poivre vert (eendeborstfilet met groene pepers)
  • Suprême de volaille Doria (kipfilet Doria)
  • Suprême de volaille flambé (geflambeerde kipfilet)
  • Suprême de volaille Henri IV (kipfilet Henry IV)
  • Suprême de volaille Marie-Thérèse (kipfilet Marie-Thérèse)
  • Taco’s met Mexicaans gehakt
  • Tacotin van perziken met gember en citroengras
  • Tagliatelle carbonara met gerookte eendenborst
  • Tagliatelle con gamberetti e salsa alla astice (tagliatelle met garnalen en schaaldierensaus)
  • Tagliatelle en courgettes met yoghurt
  • Tagliatelle marinara
  • Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas
  • Tagliatelle met zalm 2
  • Vanille-ijs met espresso-notensaus
  • Varken met slagroom
  • Varkenscarree met light kaassaus, krieltjes en broccoli
  • Varkenshaas met citroenspaghetti en gebakken banaan
  • Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak
  • Varkenshaas met snelle zuurkool
  • Varkenshaasje met paprikasaus
  • Varkenshaasje met venkelsaus
  • Varkenslapjes met perziken & pecannoten
  • Warme appeltjes met vanillesaus
  • Warme bananen met kaneel-kokossaus
  • Warme bonensalade met geitenkaas
  • Warme boomtomaten en appeltaart in karamelsaus
  • Warme chocolade met Doyenné-peren in een jasje van filodeeg
  • Warme chocoladecaketjes met sinaas-banyulssaus
  • Warme garnalenpasteitjes
  • Witlofsalade met rosbief en citroenvinaigrette
  • Wokroll ajam paniki met ananassalade
  • Yoghurt met honing en walnoten
  • Yoghurt met verse aardbeiensaus
  • Yoghurtijs met fruit
  • Zalm met garnalensaus
  • Zalm met pompoensaus
  • Zalmbrochette met pikante salsa
  • Zalmcurry met peultjes
  • Zalmfilet in dille-roomsaus
  • Zalmfilets uit de oven
  • Zalmlasagne