Andijviestamppot met worst in pepersaus
Ansjovisboter
Appel-notenijs
Appelenvelopjes met rozemarijn en pijnboompitjes
Avocadoyoghurtijs met amandel
Bloemkool met prei en spekjes
Broccolischotel met hamblokjes
Carpaccio met balsamicodressing
Champignonescalope met risotto
Cheeseburger met maïssalade
Chocoladewhisky-fondanttaartje met vruchtencompote en jus van Campari
Chocosinaaspudding
Choronsaus
Chow mein met peultjes en kip
Chutney met abrikozen, ananas en kiwi
Ciabatta met ham en mozzarella
Citroen-passievruchten-syllabub met rode vruchten
Citroenkip met peterselie en munt
Citroenpasta met geroosterde zalm
Citroensorbet met rozemarijn en wodka
Citroentaart met platte kaas
Citruspannenkoek met peer
Clafoutis van appelen
Clams in de oven
Clotted cream (dikke room)
Cocktailsaus 3
Coeur à la crème (roomhartjes)
Compote van abrikozen
Consommé van rivierkreeftjes met sherry
Coquilles in tomatensoepje
Coquilles Saint Jacques vapeur (gestoomde St. Jacobsschelpen)
Engelse pie gevuld met rundvlees en uien
Extra gevulde erwtensoep 2
Farfalle met gehaktballetjes, tomaat en groenten
Fillodeegtaartjes met gerookte zalm en zure room
Garniture à la Dieppoise (garnituur uit Dieppe)
Garniture à la Dubarry (garnituur Dubarry)
Garniture à la Florian (garnituur Florian)
Garniture à la Marivaux (garnituur Marivaux)
Garniture à la Melba (garnituur Melba)
Garniture à la Toulousaine (garnituur uit Toulouse)
Garniture à la Tyrolienne (garnituur uit Tirol)
Gazpacho alentejana (Portugese gazpacho)
Gazpacho Italiano (Italiaanse gazpacho)
Gebakken aardbeien met Rodenbach, pernod, peper en munt
Gebakken ananas met vanille
Gebakken asperges met langoustines
Gebakken banaan
Gebakken eihartjes
Gebakken en gestoomde St. Jakobsschelp met gember
Gebakken fruit met wijn en peperkoekkrokantjes
Gebakken jakobsschelpen, coulis van prei met gember, koriander en sereh
Gebakken kreeft met geprakte bloemkool en sap van Granny Smith
Gebakken scholfilet met spinazie gegratineerd met parmezaanse kaas
Gebakken tongscharfilet met knoflookpuree
Gegrilde tomaten
Glace à la crème (roomijs)
Glace à la vanille (vanille-ijs)
Hangop met appelkoekkruim en nootjes
Honingkarbonades met bloemkool en aardappelpuree
Hutspotschoteltje uit de oven
IJs met warme perziken en honingsaus
Italiaanse scholrolletjes
Kalfssteak met gebakken aardappeltjes en salade
Kalfsvleesragoût met champignons en verse kruiden
Karnemelkpannenkoekjes met appel
Karouli me pligouri (slakken op Cypriaanse wijze)
Kattenkopjes
Keizer pastasalade
Kerrierijst met kip, munt en cashewnoten
Kerrierijst met paprikaomelet
Kerriesaus met appel en rozijnen
Kersendélice
Kersensmoothie
Kersensoep met Kriek
Lamskoteletjes met artisjokyoghurt
Lasagne van klapstuk met hutspot
Lasagne van tomaten
Lasagne verde 2 (groene lasagne)
Lasagne verdi met wortelen
Lasagnestapeltje met gehakt en roergebakken groenten
Lauw-warme parmentier van vitelotte-aardappel, tartaar van Zeeuwse oesters
Lauw chocoladetaartje met kriekensorbet en passieroom
Lauw garnaalslaatje met biervinaigrette
Lauw garnalenslaatje
Lauw slaatje van asperges en aardappelen
Lauw slaatje van gebakken jacobsschelpen en eendenborst met dressing van sinaasappelsap,
Lauw slaatje van rog met tuinkruiden
Lauw slaatje van scampi's met gekorste Parmaham
Lauw slaatje van scampi's met sinaasappelsausje
Lauw winterslaatje met acaciahoning en parelhoen
Lauwe oosterse spinazie met sesam
Lauwe salade van engelenhaar, scampi en komkommer
Limoennasi met prei en garnalen
Lookbroodjes
Maaltijdsalade met gebakken kipreepjes
Maïskoekjes met mangodip
Marinade van verse St. Jakobsnoten
Marjolaine
Marmelada de castanhas (Portugese kastanjemarmelade)
Marokkaanse sinaasappelsalade
Marquise au chocolat
Mascarpone-bramenijs
Mascarpone-ijstimbaaltje
Mascarpone met bosvruchten 2
Mascarpone met citroen en rode-vruchtencompote
Mascarponetoetje met vers fruit
Matelote met St-Jacobsschelpen
Mediteraanse gebakken mosselen
Mediterrane gehaktballetjes 2
Mediterrane hamquiche met zwarte olijven en fetakaas
Oeufs à l'Auvergnate (eieren uit de Auvergne)
Oeufs à la campagnarde (eieren van het platteland)
Oeufs brouillés au gruyère rapé (roereieren met geraspte gruyère)
Oeufs brouillés aux champignons (roereieren met champignons)
Oeufs brouillés aux fines herbes (roereieren met tuinkruiden)
Oeufs brouillés aux moules (roereieren met mosselen)
Oeufs brouillés à l'estragon (roereieren met dragon)
Oeufs brouillés en caisse (roereieren in een soesje)
Oeufs brouillés Magda (roereieren Magda)
Oeufs sur le plat Isoline (spiegeleieren Isoline)
Omelet met rivierkreeftjes en bosui
Omelet met spek-uischijfjes
Omelette au thon (omelet met tonijn)
Omelette aux escargots (omelet met wijngaardslakken)
Omelette aux rognons (omelet met niertjes)
Omelette à l'Arlésienne (omelet uit Arles)
Omelette à l'Espagnole (Spaanse omelet)
Omelette fine bouche (omelet met zwezerik)
Omelette Limousine (omelet uit Limousin)
Omelette Savoyarde (omelet uit Savooie)
Oosterse champignonsoep
Oosterse kabeljauw met mie en roerbakgroenten
Oosterse kool met satéballetjes
Oseille en chiffonade (chiffonade van zuring)
Pangasius met broccoli en tomaten tapenade
Paprikaroomsoep
Parfait met nougatine van sesamzaadjes
Parfait van amandelen met abrikozensaus
Parfait van kriekbier
Parfait van pastis met zoethoutsaus
Parfait van rode bessen en yoghurt
Parijzer champignon-schnitzel met bistrokrieltjes
Parmentière met rivierkreeftjes
Parmentière van St. Jacobsschelpen met peterselie
Pasta à la Danny
Pasta à la jardinière met roze garnalen
Pasta con pollo grillato, fagiolini verdi e basilico (pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum)
Pasta con polpette, rucola e parmigiano (pasta met gehaktballetjes, rucola en parmezaanse kaas)
Pasta met amandelen en avocado met citroensaus
Pommes de terre à la boulangère (aardappels van de bakkersvrouw)
Prikworst
Quiche met roerbakgroenten en chorizo
Reuzengarnaalsoepje
Reuzengarnalen in krokant jasje
Reuzengarnalen met salsa van mango en papaja
Reuzengarnalen op z'n Provençaals
Ribbetjes met watermeloen, geitenkaas en komkommer
Ribeye met zeezout rozemarijn aardappeltjes en tuinbonensalade
Ricottablini's
Rigatoni con salsa Genovese (rigatoni met Genovese saus)
Rijst- en garnalensalade met uitjes
Rijst met biefstukreepjes
Rijst met gefrituurde champignons
Rijst met oosters gekruide kip
Rijst met tofu in pindasaus
Rijstbavarois met chocoladesaus
Rijstepap met zuidvruchten en stroop
Rijstschotel met saté
Ris de veau à l'Italienne (kalfszwezerik op z'n Italiaans)
Ris de veau à la Cévenole (kalfszwezerik uit de Cevennen)
Ris de veau à la Landais (kalfszwezerik uit de Landes)
Ris de veau à la Paloise (kalfszwezerik uit Pau)
Ris de veau régence (kalfszwezerik op ouderwtse wijze)
Roomrijstpudding
Roulettes de scaroles au lard (rolletjes van andijvie met spek)
Salade met kipspies
Salade met lamshaasjes en courgettechips
Salade met langoustines op grootmoeders wijze
Salade met meloen en gorgonzola
Salade met Noordzeegarnalen en paddestoelen
Salade met rundvlees en basilicum
Salade met tonijn
Salade met zalm en kaasdressing
Salade Périgourdine (salade uit de Périgord)
Salade van abrikozen met specerijen en muskaatwijn
Salade van asperges en maatjes met amandelen
Salade van asperges met Ganda Ham
Salade van doperwten met gerookte paling
Salade van gegrilde inktvis
Salade van gemarineerde sardines met witte bonen
Sauce au Porto (saus met port)
Sauce mousseline au citron (mousselinesaus met citroen)
Sauce Normande (Normandische saus)
Sauce Provençale (Provençaalse saus)
Sauce remoulade (remouladesaus)
Saumon à la Champenoise (zalm uit de Champagne)
Saumon à la meunière (zalm van de molenaarsvrouw)
Saumon à la Paloise (zalm uit Pau)
Schouderstuk met mosterd en aardappelsalade
Sole aux crevettes (zeetong met garnalen)
Sole aux fruits de mer (zeetong met zeevruchten)
Sole à l'Américiane (zeetong op z'n Amerikaans)
Sole à l'Anglaise (zeetong op z'n Engels)
Sole à la bonne Femme ( zeetong van de huisvrouw)
Sole à la Hollandaise (Hollandse zeetong)
Sorbet aux fruits de passion (sorbet van passievruchten)
Sorbet aux pêches (sorbet van perziken)
Sorbet Solaverry
Spaghetti con pollo, zucca e cipollini (spaghetti met kip, pompoen en sjalotjes)
Suprême de volaille à l'Indienne (Indische kipfilet)
Suprême de volaille à la Hongroise (Hongaarse kipfilet)
Tagliatelle met citroen en garnaal
Tagliatelle met courgette-zalmsaus
Tagliatelle met courgette en tomaat
Tagliatelle met courgettes en gerookte zalm
Tagliatelle met grijze garnalen en bloemkool
Tagliatelle met kip stroganoff
Tagliatelle met kippenreepjes en champignons in roomsaus
Tagliatelle met mosselen en champignons
Tagliatelle met mosselen en saffraan
Tagliatelle met oesterzwammen en geitenkaas
Tagliatelle met ratatouille
Tagliatelle met romige kaassaus
Tagliatelle met spekreepjes en rucola
Tagliatelle met zalm 3
Tilapia met crème fraîche saus
Varkenshaas met uienchampignonpuree in bladerdeeg
Varkensreepjes in lemonsaus
Varkensrollade op z’n paasbest
Varkensslaatje met rode vruchten
Varkensspiesjes op Toscaanse wijze
Varkensvlees met ui en tomaat
Vegetarisch gevulde puntpaprika’s
Vegetarische chili 2
Vegetarische hamburger met aardappelpuree en kruidige groenten
Vegetarische roerbak 2
Vegetarische schnitzel met roergebakken chinese kool
Vegetarische tomatensaus met courgette
Velouté (witte basissaus)
Velouté aux deux truites (romige forelsoep)
Warme ham-kaasragoûtbroodjes
Warme kreeft à la Saint-Hilaire
Warme kreeft met groenten
Warme mango met basilicum en versgedraaid vanilleroomijs
Warme mokkasoufflé
Warme peren met saus van Elixir d'Anvers
Warme vruchtenschotel
Watermeloensorbet
Waterzooi van kreeft
Wijngaardslakken in een potje
Wijngelei uit Durbach
Wilde rijst met gebakken St. Jacobsschelpen
Winterse rumpot
Wokroll met kip en broccoli in sinaasappel-pindasaus
Zalm met mosselen
Zalmmoot met groente en crème fraîche
Zalmpakketje uit de oven
Zalmragoût met shii-take
Zalmrijst
Zalmrisotto
Zeeduivel Culiacin
Zeeduivel met ansjovissaus
Zeeduivel met baconbrochettes
Zeeuwse oester in zeetongfilet
Zeeuwse oesters en St. Jacobsoester
Zeeuwse oesters met champagnevinaigrette
Zeeuwse visragoût met groentereepjes
Zeevruchten laksa
Zeevruchten van Cuong
Zeevruchtenbrochettes met komkommersaus
|