Aalbessengranité
Aardappel-groentestoofpot met Argentijnse steak
Aardbeien in rode-wijnsiroop
Aardbeien met munt en citroensorbet
Ananasijs
Anchoïade
Ansjovis tapenade
Appelsiensorbet met Grand Marnier
Artisjokbodems met garnalen
Artisjokbodems met grijze garnalen
Asperges met garnalen uit de wok 1
Asperges met garnalen uit de wok 2
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
Aspergesorbet met gefrituurd engelenhaar en frambozen
Avocado-ijs 2
Balsamico-aardbeien met noedels en pepermuntijs
Bananenbeignets met ahornsiroop
Bananencharlotte met gember
Bananenmousse met rum
Barbecuekruiden
Basisrecept ganache (chocoladesaus)
Basisrecept voor pizzasaus
Bavarois met vruchten
Bavarois van amandelen en galia-meloen
Bavarois van tomaat met garnaaltjes
Bearnaisesaus
Beurre marchand de vin (wijnkoopmansboter)
Bonbon van gerookte zalm gevuld met Hollandse garnalen
Citroentaart met pistachenootjes
Confituur van watermeloen
Crumble met papaja en banaan
Duo van appel en perenmousse
Eigenzinnige Javanais
Fasulye piyazi (witte bonen salade)
Feestelijk groentepannetje met scampi's en kreeft
Filet de boeuf à la bordelaise (ossehaas bordelese saus)
Filet de boeuf en croûte (ossehaas in deeg)
Filet de boeuf Stroganoff (ossehaas strgoanoff)
Filet de porc au curry (varkensfilet met kerrie)
Filet de porc aux légumes nouveaux (varkensfilet met nieuwe groenten)
Flanchet de veau à la Normande (Normandische kalfsschouder)
Focacciapizza met zeevruchten
Foie de porc à la bourgeoise (varkenslever van de burgervrouw)
Foie de porc en mousseline (varkenslever met mousseline)
Foie de veau à la charcutière (kalfslever van de slagersvrouw)
Fonds d'artichauts à la Niçoise (artisjokbodems uit Nice)
Fonds d'artichauts à la Normande (Normandische artisjokbodems)
Fruitwok met ti-punch
Garnalen-zalmtruffels
Garnalen in knoflook en kruiden
Garniture à la Brillat Savarin (garnituur Brillat Savarin)
Garniture à la Cancalaise (garnituur uit Cancale)
Garniture à la fermière (garnituur van de boerin)
Garniture à la Frascati (garnituur Frascati)
Garniture à la Marseillaise (garnituur uit Marseille)
Garniture à la Massena (garnituur uit Massena)
Garniture à la Talleyrand (garnituur Talleyrand)
Garniture à la Trouvillaise (garnituur uit Trouville)
Garniture à la Walewska (garnituur Walewska)
Gebakken krieltjes met citroen en koriander
Geflambeerde bananen met Mandarine Napoléon
Geglaceerde vijgen met amandelijs
Gegratineerde peren met roquefort
Gegrilde tonijn met komkommersalade
Gehaktschotel met banaan
Gehaktschotel met rijst
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
Gelei van rode vruchten met champagne
Gemarineerde vijgen
Gepocheerde maïskip met vanillesaus
Gepocheerde peren met gember en munt
Geroosterde zalm met mediterrane salade
Gestoofde uien met tomaat
Gevulde courgette met makreel
Gevulde eitjes met gerookte vismousse
Gevulde kipfilet met tagliatelle
Gewokte zalm met ketjap-citroensaus
Gianduia-ijs
Gigot d'agneau en chevreuil (lamsbout op de wijze van ree bereid)
Glace à la crème aux framboises (roomijs met frambozen)
Gouden appelbolletjes
Granny Smith sorbet
Gratin van chasselas met armagnac-sabayon
Hartige tomatensorbet
Hazelnootparfait
Hojaldre de champiñon (paddestoelpasteitjes)
Horentjes van pannenkoek met ijs en fruit
Insalata di arance (sinaasappelsalade)
Italiaanse gehaktballetjes
Italiaanse kalfsspies met gestoofde groenten
Jambon farci au porto (gevulde ham met port)
Kaastaart met appeltjes
Kabeljauwschotel met havermoutkorstje
Kalkoenfilet in Thaise saus
Kalkoenfilet met paprika
Kaneelcrème met vijgen in portwijn
Kersensorbet
Kervelsoep met gerookte haring
Ketjapkip met sambalprei en rijst
Kipragoût 2
Kipschnitzel met gepofte aardappel
Kiwi shake
Koolvis met groenten en rijst
Krabsalade met tomaat
Kramiekbrood
Kroepoektoast met biefstuk
Krokante kip met spinazie
Kruidige haaskarbonades met andijvie
Krulstaart in hesp en kaas
Kwark met nectarine
Kwarkroom met meloen
Langostinos gratinados (gegratineerde langoustines)
Lapin aux pruneaux (konijn met gedroogde pruimen)
Lapin à la Brevent (konijn Brevent)
Lasagnetorentje met buffelmozzarella en pesto
Lauwwarme zalmsalade
Lekkerbekjes met bietensalade
Lintpasta met lente-spinaziesaus
Linzencurry
Maaltijdsalade met aardbeien en brie
Maaltijdsalade met geitenkaas en aardbeien
Maatjessalade met Noordzeegarnalen
Macaroni al forno con macinata di manzo, piselli, peperone giallo e funghi (macaroni uit de oven met gehakt, erwtjes, ge
Macaroni caprese
Mangoís met passievruchtensaus
Mediterrane kabeljauw met penne
Meloensorbet
Meloenvla met gember
Mexicaans rundvlees
Mexicaanse rolletjes
Mexicaanse wrap-tortilla
Médaillons de veau au calvados (kalfsmedaillons met calvados)
Médaillons de veau au whisky (kalfsmedaillons met whisky)
Médaillons de veau à l'armagnac (kalfsmedaillons met armagnac)
Médaillons de veau à la Guyenne (kalfsmedaillons uit Guyana)
Mie met kerriemosselen
Mie met zoetzure saus
Mihoen met zoetzure saus
Mixed grill met maïs
Mosselmaaltijd met bier
Mosterd-visragoût
Mosterdvisschotel
Nasi met vleesreepjes en boontjes
Noisettes d'agneau aux champignons (lamsnootjes met champignons)
Noisettes d'agneau des tournelles (lamsnootjes tournelles)
Oeufs 'bocage' (eieren uit het bos)
Oeufs brouillés au bacon et aux tomates (roereieren met bacon en tomaten)
Oeufs brouillés aux croûtons (roereieren met croûtons en ham)
Oeufs gitane en cocotte (eieren in een cocotte van de zigeunerin)
Oeufs pochés à la Florentine (gepocheerde eieren uit Florence)
Oeufs pochés à la hussarde (gepocheerde eieren te paard)
Oeufs pochés à la Toupinel (gepocheerde eieren Toupinel)
Omelette à la bûcheronne (omelet van de houthakkersvrouw)
Oosterse rosbief
Op Thailand geïnspireerde meloensalade
Ovenaardappeltjes met kaas en tartaar
Ovenschotel met krieltjes
Paprikataart met kaas
Passievruchtenflummery
Pasta-andijvieschotel
Pasta met asperge-champignonsaus
Pasta met ham en brie
Pasta met quorn stukjes
Pasta met verse zalm
Pasteitjes met eierragoût
Penne met geroosterde uien en paprika
Penne met tuinboontjes en artisjok
Perdreaux aux noix (patrijs met walnoten)
Perdreaux farcis au porto (gevulde patrijs met port)
Peren met eiwitschuim, chocoladesaus en Poire Williams
Pigeons aux champignons (duiven met champignons)
Pigeons à la crème (duiven met room)
Pintade Alexandre III (parelhoen Alexander III)
Pintade aux pruneaux (parelhoen met pruimen)
Pintades farcies (gevulde parelhoen)
Piramides van geitenkaas met citrusvruchten en sinaasappelpeper
Pistolet met crème de camembert en geroosterde paprika
Pittige kaasfondue
Pittige rundvleessoep
Pittige vissoep
Pizza-man
Pizza calzone
Pommes de terre frites (pommes frites)
Portabellas rellenos con mariscos (portabella's gevuld met zeebanket)
Poulet aux clementines (kip met clementines)
Purée de marrons (kastanjepuree)
Quenelles van citroenkwark met fruitsla op een coulis van framboos
Quinoacake met appel en walnoten
Ragoût met tuinkruiden
Rauwe ham met groene olijvensaus
Risotto met broccoliburger
Risottorijst met kip en mango
Riz à la Milanaise (Milanese rijst)
Rode-uienconfituur
Rode rijst met braadworst
Roerbakschotel met satésaus
Roergebakken witlof met runderreepjes
Romige fruitpannenkoeken
Romige kipragoût
Roomijs met peertjes en karamelsaus
Roomsoep met rivierkreeftjes
Rundervinken met rode uienjus
Rundervinkschotel met courgette
Rundvlees tandoori met cashewnotenrijst
Saffraan-honing-amandelcake
Salade met gebakken garnalen
Salade niçoise met gebakken tonijn
Salade van rape (zeeduivel) met courgette
Sardinas en escabeche (gemarineerde sardines)
Satéstukjes met oosterse salade
Sauce aux airelles (saus met veenbessen)
Sauce poivrade (pepersaus)
Sauce zingara (zigeunersaus)
Saumon au sancerre (zalm met sancerre)
Saumon aux poireaux (zalm met prei)
Saumon à l'Indienne (Indische zalm)
Schnitzelsandwich met kaas
Scholrolletjes
Shoarmabroodjes met biefstuk
Shoarmataart
Sinaasappelcrème met pistachenoten
Sinaasappelen met rum en vanille
Sinaasappelsorbet 2
Slaatje met zure haring
Snelle macaroni met rucola-tomatensla
Soep met bosui en surimi
Soesjes met gerookte zalm of ham
Sole à la Borvo (zeetong Borvo)
Sole à la Caraibienne (Caribische zeetong)
Sopa almendra (Spaanse amandelsoep)
Sorbet aux pommes (sorbet van appel)
Spaghetti met broccoli en citroen
Spekflapjes met Oud-Brugge
Stamppot met Catalaanse worst
Steak de boeuf à la moutarde (biefstuk met mosterd)
Steak de boeuf Grand Père (grootvaders biefstuk)
Steak met komkommersaus
Stevige aardappelsalade
Stokbroodje leverworst
Suprême de canard Maréchal (eendeborstfilet Maréchal)
Suprême de volaille à la crème au madère (kipfilet met madeirasaus)
Surprise!
Tagliatelle con proscuitto
Tartaartjes met perensaus
Tarte tatin à la Piet
Tartiflette 3
Tortellini met room en spek
Tortilla's met kip en noten
Tournedos à l'orange et au poivre vert (tournedos met sinaasappel en groene pepers)
Tropische kwark
Tuinbonensalade
Uienburgers met komkommersalade
Uiensaus
Viskruiden
Vismarinade
Visspies met gebakken courgette
Vlaamse cassonadetaart
Vleeskruiden
Vleesmarinade
Vuurkruiden
Warme appel-perentaartjes
Wokschotel met perzik en rijst
Worstenbroodjes
Wraps met kip
Yoghurtflip met perzik en speculaaskruim
Zalmfilet met spinazie
Zalmpakketjes met mie
Zelfgemaakte tomatenketchup
Zigeunerschotel
Zoetzure kip met rijst
Zomerse kikkererwtensoep
Zomerse stamppot met hotdogs
Zwarte en groene pasta scampi
Zwitserse salade
|