<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-280recepten.car
  • Aardbeien Romanoff
  • Aardbeienijs 1
  • Aardbeienijs 2
  • Aardbeienroomijs
  • Andijvie-stamppot met katenspek
  • Andijviestamppot 2
  • Andijviestamppot 3
  • Asperge-eierschotel
  • Asperge-ijs met gegrilde amandelen en tomatenconfiture
  • Aspergegratin
  • Aspergeloempiaatjes met geroosterde courgette
  • Aspergeparfait
  • Aspergepizza met paddestoelen en mozzarella
  • Aspergeragoût
  • Aspergeragoût met ham
  • Babi pangang met sambal-rijst en sesampaksoi
  • Bavarois van asperges met gekonfijte asperges
  • Beenhamsalade met mihoen
  • Biefstuk met doperwtjes in ham-kaassaus
  • Biefstuk tartaar Bangkok
  • Bloemkoolovenschotel met yorkham
  • Boerenpannetje wortel met worst
  • Bonte groentetaart met ananas
  • Bulgaarse stamppot
  • Captains dinner
  • Cheesecake uit de oven met citroen en sultanarozijnen
  • Chinese viswok met snijbonen en taugé
  • Chocolademousse met nougatine en honing
  • Clafoutis met asperges
  • Cordon bleu schnitzel met aardappeltjes en snijbonen
  • Coupe met zalm en garnalen
  • Coupe vanille klassiek
  • Coupes met rode aalbessen en mascarpone
  • Courgette-palingtaart
  • Courgettebloem met vulling van langoustine, coquille en tong
  • Couscous met paddestoelen en asperges
  • Couscous met zuidvruchten
  • Couscoussalade met feta
  • Cozze piccante (mosselen in kruidige tomaten-paprikasaus)
  • Crema di ricotta alle frutta fresca (ricottaroom met verse vruchten)
  • Crespelle all'albicocca (pannenkoekjes met abrikozen)
  • Crème brûlée 2
  • Crêpes Sibériennes (Siberische flensjes met vruchten)
  • Croissantje ragoût
  • Crostata met ricotta en geglaceerde kastanjes
  • Crumble met pruimen
  • Cua hap (gestoomde krabben met chili, zwarte peper, zout en limoen)
  • Cua rang muoi (gebakken krabben met knoflook)
  • Culurzones (Sardijnse ravioli)
  • Curry met bloemkool en cashewnoten
  • Curry van zeewolf met mosselen
  • Cyrniki (Russische kwarkpannenkoekjes)
  • De zak van Sinterklaas
  • Doorregen rollade met mosterdroomsaus
  • Druivencakejes met canderel
  • Entrecôte met gebakken krieltjes uit de oven
  • Feestelijk hapje voor bij de borrel
  • Frambozenmeringuebombe
  • Frisse salade met tempura van tongschar en ansjovismayonaise
  • Gebakken asperges met bosuitjes en amandelen
  • Gebakken kabeljauw in pittige olijfolie
  • Gebakken langoustines en ganzenlever, mango en krokante prei
  • Gebakken langoustines en gegrilde St. Jakobsschelp met een taartje van risotto en asperges
  • Gebakken langoustines en St. Jakobsschelpen met kerriejus en spitskool
  • Gebakken langoustines met gekonfijt witloof, groene appels en zachte curry
  • Gebakken mandarijnpartjes met ijs
  • Gebakken mosselen met groentenslaatje
  • Gebakken oesters met selderijsaus
  • Gebakken oesters op een slabedje
  • Gebakken Oosterscheldekreeften in eigen saus
  • Gebakken peren met gember
  • Gebakken platte oesters met amandel en kropsla
  • Gebakken rijst met prei en satéballen
  • Gebakken rijst met spekjes, scampi's, lente-ui en koriander
  • Gebakken rode mulfilets met spinazie-kruidensalade
  • Gebakken schol met knoflookmayonaise
  • Gebakken St. Jacobsvruchten met schorseneren en mimolette, puree van aardpeer en kreeftencoulis
  • Gebakken St. Jacobsvruchten op een bedje van witlof met truffel
  • Gebakken St. Jakobsschelpen met Ibéricoham
  • Gebakken St. Jakobsschelpen met kool en gerookte zalm
  • Gebakken St. Jakobsvruchten met schorseneren
  • Gebakken visjes in de zee
  • Gebakken zalm met pittige prei
  • Gebakken zalm met witte-wijnsaus
  • Gebakken zalmmoot met bieslooksaus
  • Geflambeerde banaan met cognac
  • Geflambeerde exotische vruchten met ananas-roomijs
  • Geflambeerde grote garnalen
  • Gekonfijte aspergepunten
  • Gemarineerde biefstuk met saus van rode port en rode wijn
  • Geroosterde schouderkarbonades
  • Gestoomde scholfilet met groene asperges, gebakken witlof en mosseltjes
  • Haasje over in rauwe ham!
  • Hamlapjes met perzikjus
  • Hartige taart met wortelsalade
  • Hawaiipizza met kipsalade
  • Herfstsalade met kidssoufflés
  • Ingemaakte asperges
  • Italiaanse groentetaart met ham-kaassaus
  • Kalfscurry met snijbonen
  • Kalfsoester met champignonsaus 2
  • Kalfssukadelappen
  • Kalkoenschnitzel met pittige chocoladesaus
  • Kerst-ijspudding
  • Ketjapkip met sambalprei en rijst
  • Ketjaprijst uit de wok met gebakken tofu
  • Kibbeling met kappertjessaus
  • Kibbeling met komkommersalade
  • Kinderpasta met hamreepjes
  • Kip- spekrolletjes
  • Kip kerrie kokos met mango en gember
  • Kip korma met knoflookboontjes
  • Kip met abrikozen, rozijnen en pistachenootjes
  • Kip met krieltjes en appel-aardbeiencompote
  • Kip teriyaki 2
  • Kip tikka met avocado en komkommer
  • Kipballetjes in saté­saus met aardappel en sperziebonen
  • Kipcrostini
  • Kipkarbonades uit de oven
  • Kipkerrie
  • Lamskoteletten met courgette
  • Lamskoteletten met tijm
  • Lasagne met paddenstoelen en gehakt
  • Lasagne met spinazie en gerookte kip
  • Lauwe salade van gebakken langoustines met gazpacho en spuma van basilicum
  • Lauwe salade van langoustines met basilicumgranité
  • Lauwe salade van langoustines met groene asperges en kumquats met balsamico
  • Lauwwarm slaatje met gebakken mosselen en tomatenvinaigrette
  • Lauwwarme aardappelsalade met haring
  • Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas
  • Lauwwarme groentesalade met varkensvleesreepjes
  • Lauwwarme salade met kibbeling
  • Lauwwarme salade met kidneybonen
  • Lauwwarme vleeswarensalade
  • Lauwwarme zomersalade
  • Lekkerbekje met caesarsalade
  • Lekkerbekjes met kappertjes-roomsaus
  • Lekkerbekjes met mosterdsaus
  • Lemon curd uit de microgolf
  • Lever met rozijnensaus
  • Maaltijdsalade met asperges en graskaas
  • Maaltijdtoast met makreel en tomaten-peterselietopping
  • Maitre d'hotelboter
  • Mediterrane mosselen 2
  • Mediterrane ribkarbonade met spinaziesalade en gebakken golfjes
  • Mediterrane risotto
  • Mediterrane steak en aardappelpuree met tomaat uit de oven
  • Mediterrane tarlyschotel
  • Meerval met avocado
  • Megaburger met gegrilde tomaten en rozemarijnpartjes
  • Mejillones à la Catalana (mosselen met varkensgehakt en tomaten)
  • Mejillones Cantabria (mosselen in kervelsaus)
  • Mejillones con anchoas San Sebastían (mosselen met ansjovis in wittewijnsaus)
  • Mejillones con judias en salsa de tomate (mosselen en witte bonen met tomaat)
  • Mejillones con limon y cilantro (mosselen met citroen en koriander)
  • Mejillones fritos (gevulde gegrilde mosselen)
  • Meli-melo van St. Jakobsschelpen, grijze garnalen en prei met The Macallan 12 Years
  • Meloensalade met Banyuls
  • Oesters met blauwe druiven
  • Omelet met ham en kaas
  • Oost-Indische kersboter
  • Oosterse mosselen uit de wok
  • Oosterse salade met zalm
  • Oosterse tonijnsteaks met paksoi
  • Opgelegde zilveruitjes
  • Ouderwetse kippenragoût in vuurvaste bakjes
  • Ovengroenten met Hawaïburger
  • Ovenschotel met tilapiafilet en tomaat
  • Ovenschotel met ui en spek
  • Ovenschotel met vegetarisch rulgehakt
  • Ovenschoteltje met spitskool en kaas
  • Pasta met bloemkool en ansjovis
  • Pasta met champignons en pijnboompitten
  • Pasta met courgettes met pesto
  • Pasta met gegrilde entrecôte
  • Pasta met geitenkaas en broccoli
  • Pasta met groene asperges en zalm
  • Pasta met kalkoenreepjes en mandarijntjes
  • Pasta met mosselen
  • Pasta met notensla, gebakken varkenskotelet met een sausje van honing, limoen, ice-tea en kappertjes
  • Pasta met paddestoelensaus
  • Pasta met ratatouille en tofu
  • Pasta met rucola en zalm
  • Pasta met vier kazen
  • Pasta met vier soorten kaas en Noilly Prat
  • Perzikmilkshake
  • Pittige gehaktballetjes met satésaus
  • Pittige vispizza
  • Rijsttimbaaltjes met groenten en roze garnalen
  • Rijstwafel met appel en geitenkaas
  • Rillettes van gerookte zalm
  • Riso con gli angeli (rijst met zeevoedsel en 'engeltjes')
  • Risotto met asperges en kreeft
  • Risotto met asperges en scampi
  • Risotto met een Zeeuws tintje
  • Risotto met garnaal, St. Jacobsschelpen, shii-take en hopscheuten
  • Risotto met groene asperges
  • Risotto met kastanjechampignons
  • Risotto met mosselen 2
  • Risotto met mosselen en garnalen 1
  • Risotto met mosselen en garnalen 2
  • Roergebakken varkensvlees met sperziebonen
  • Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
  • Salade met aardappeltjes en kaas
  • Salade met asperges, eendenlever en wijnvinaigrette
  • Salade van gerookte coquilles met sinaasappeldressing
  • Salade van gerookte forel met veldsla en shii-take
  • Salade van gerookte paling met citroendressing
  • Salade van geroosterde groenten
  • Salade van gevogeltemaagjes en -levertjes
  • Salade van groene asperges met gerookte zalm en geitenkaas
  • Salade van jonge peulerwtjes met gekarameliseerde nieroogkreeftjes
  • Salade van kreeft, truffelaardappel en groene kool met ravioli van bospaddestoelen en look
  • Salade van manchegokaas en serranoham
  • Salade van Oosterscheldekreeft met St. Jakobsmosselen en oesterbeignet met saffraanmayonaise
  • Sandwich kabeljauw
  • Sauce aux cerises (saus met kersen)
  • Sauce aux champignons (saus met champignons)
  • Sauce crème à l'Anglaise (roomsaus op z'n Engels)
  • Sauce grand veneur (grand veneur saus)
  • Sauce Robert (Robertsaus)
  • Sauce Rouennaise (Rouennaisesaus)
  • Sauce Saint Malo (Saint Malo saus)
  • Sorbet aux cerises (sorbet van kersen)
  • Sorbet aux framboises (sorbet van frambozen)
  • Sorbet aux mangues (sorbet van mango's)
  • Sorbet à l'abricot (sorbet van abrikozen)
  • Sorbet à la menthe (sorbet met munt)
  • Sorbet Cléopâtre (sorbet Cleopatra)
  • Sorbet de citron au basilic (sorbet van citroen met basilicum)
  • Spaanse aardappel-visomelet
  • Spaghettini met gerookte zalm
  • Studentenhaverijs met kaneelyoghurt
  • Tagliatelle met cantharellen
  • Tagliatelle met romige paddenstoelen-bosuisaus
  • Tagliatelle met witlof en zalm in dilleroom
  • Tagliatelle met zalmmoot en rivierkreeftjes
  • Tagliatelle van schorseneren met scampi en rucola
  • Tajine van rundvlees, pruimen en aubergines
  • Tarly met kip en oesterzwammen
  • Tartaar van ananas
  • Tartaar van haring met gefrituurde sjalotjes
  • Tartaar van langoustine met geroosterde granen, boschampignons en gerookte ganzenlever
  • Tartaarsaus
  • Tarte tatin met appels
  • Tartelettes gevuld met groenteragoût
  • Tarwe met pittige kip
  • Tilapiafilet met streaky bacon
  • Tortellini in pesto-tomatensaus
  • Varkensfiletlapjes met uitjesjus en bleekselderij
  • Vegetarische Indiase curry
  • Venkelstamppot met groenteschnitzel
  • Venusschelpen met chilipeper en basilicum
  • Verfrissing van kastanjehoning-ijs met venkelzaadparfum, gekonfijte selder en voorjaarsrabarber
  • Verrassingsbeursje met ganachesaus
  • Vers fruit met kruidnagelsiroop
  • Verse gekookte kokkels
  • Verse kruidenbroodjes
  • Verse oesters met Thaise dressing
  • Vruchtencompote
  • Walnotenijs met appelcompote
  • Wentelteefjes met ijs
  • Witlof-appelstamppot met Leidse kaas
  • Witlof-champignonsaus met look
  • Witlof met kerriesaus
  • Witlofschotel met gorgonzola
  • Witlofschotel met salami en puree
  • Witloofgratin met garnalen
  • Witloofsorbet met witloofjenever
  • Zalmtortilla's
  • Zeevruchtencocktail
  • Zeevruchtenrisotto
  • Zeevruchtensalade gegratineerd met kaas
  • Zeevruchtenschotel uit de wok
  • Zeevruchtensla met gember-limoendressing
  • Zeevruchtenspiesjes op de steengrill
  • Zelfgemaakte broodjes gezond
  • Zoet avocadoroomijs
  • Zoet tomatenroomijs
  • Zoetzure mosselschotel