Aardappel-kaaskroketten
Aardappel-tomatenpuree met kip
Aardappel en preitaart met cantharellen
Aardappelpizza met radicchio
Aardappelsalade met ansjovis
Aardappeltaart met gruyère, knoflook en peterselie
Aardbei-bosbessencrème met ahornsiroop
Aardbeien-rabarbertaart
Aardbeientaart 4
Abrikozen-appeltaart met kruimelkorstje
Abrikozenflan 2
Abrikozenvlaai met amandelvulling
Aceitunas gigantes (gestoofde reuzenolijven)
Ajam saté met gewokte prei-noedels en seroendeng
Albondigas con picada de almendra (gehaktballetjes in amandelsaus)
Almejas en salsa de almendra (venusschelpen in amandelsaus)
Amandelcake 2
Amandelcake met chocolade
Amaretti-appelcrèpetaart met karamelsaus
Amerikaanse peren-rijsttaart
Ananas-beignets
Ananascrème
Andijviestamppot met baconrolletjes
Anouchabour (zoete soep)
Ansjovisfilets met zwarte olijven
Apfelstrudel 5 (bladerdeeggebak met appelen en rozijnen)
Appel- en amandeltaartjes
Appel-kaastaart
Appel-perencompote
Appelbeignets met bier
Appelflappen met kaneel en rozijntjes
Appelflensjes van De Koninck
Appelkruimeltaartjes
Appelschuimtaart
Appeltaart met hazelnoten
Appeltaart met lavendelhoning
Appeltaart met olijfolie
Appelvla
Arroz-doce (Portugese zoete rijstpudding)
Arroz con leche casa lucio (rijstpudding op Asturische wijze)
Artisanaal brood
Artisjoktaart
Asperge-champignonpizza
Asperge-kipcocktail
Asperge-slataartjes
Asperge-spinazietaart
Aspergefeuilletés met oester en truffel
Aspergequiche met garnalen
Asperges met kiprollade in kerriesaus
Aspergetaart 3
Aspergetaart met prei en varkensvlees
Aspergetaart met varkensvlees
Aspergetaart met zalm 2
Aspergetaartjes 2
Atún con naranja (tonijn met sinaasappel)
Aubergine met kaas en garnalen
Baba au Rhum
Babi ketjap van varkenshaas met sesampaksoi en knoflookrijst
Bananencake 2
Bananencake met pecannoten
Bananengebakje met mascarpone
Bananenpuddinkje met cointreau
Banh dua ra men: kokoskaramel
Barquettes
Basisrecept kruimeldeeg
Basisrecept Moskovisch beslag met chocolade
Basisrecept pannenkoeken van tarwemeel
Basisrecept voor perfect brood
Bella Helena (amandelbiscuit met chocolade- en perenmousse)
Berenjena en adobo (gemarineerde aubergine)
Biologische pastaschotel
Biscuitkrans met amandelen
Biscuittaart met banketbakkersroom en kiwi's
Bizcocho borracho (dronken cake)
Bladerdeeggebak met frambozen en vanillesaus
Bladerdeegtaart met yoghurtcrème
Bloedworst met tomaat en knoflook
Boerenkoolstamppot
Boletes rellenos (kastanjechampignons gevuld met varkensvlees)
Boquerones al ajillo y guindilla (verse ansjovis met look en groene piment)
Boquerones rebozados con salsa meniere (verse ansjovis in botersaus)
Bread and butterpudding 2
Bretonse appeltaart
Broa (maïsbrood)
Broccolischotel
Brocheta de rape (brochette van zeeduivel, gambas en paprika)
Brochetas de langosta y pollo (spiesjes van kreeft en kip)
Brochetas de rape con bacon (zeeduivelspiesjes met spek)
Brochetas fritas de champiñones al bacon y ajo (gefrituurde brochettes met champignons en spek)
Bruschetta met spinazie
Buñuelos de alcachofas con salsa de tomate (artisjokbeignets in tomatensaus)
Buñuelos de bacalao con alioli (kabeljauwbeignets met knoflooksaus)
Buñuelos de espinaca y queso (spinazie-kaassoesjes)
Cake met abrikozenspread
Calamares a la parrilla en vinagreta (gegrilleerde pijlinktvis in vinaigrette)
Calamares a la plancha (gegrilde pijlinktvis)
Calamares fritos, estilo Andaluz (gefrituurde pijlinktvis uit Andalusië)
Cebolletas al vinagre de jerez (zilveruitjes in sherryazijn)
Ceviche de gambas (garnalensalade)
Champignons met look
Champiñones al ajillo (paddestoelen met knoflook)
Champiñones rellenos : Gevulde champignons met chorizo
Chinese roerbakschotel 2
Chipirones a lo pelayo (gestoofde pijlinktvis met uien)
Choc choc chip cookies
Courgettekoekjes
Couscous met pittige biefstuk
Couscous met vissticks
Couscoussalade 2
Croquetas de paella (paellakroketjes)
Croquetas de patata y queso (aardappel-kaaskroketjes)
Crostini met limoenboter en gerookte zalm
Culiacin de rape (pittige gemarineerde zeeduivelspiesjes)
Donuts 3
Echine de porc a la bière (varkensrollade met bier)
Echine de porc a la bonne femme (varkensrollade van de huisvrouw)
Echine de porc a la crème d'endives (varkensschijven met witlof in room)
Echine de porc a la jardinière (varkensrollade met jonge groenten)
Echine de porc a la moutarde (varkensschijven met mosterd)
Echine de porc a la vigneronne (varkensrollade van de wijnbouwersvrouw)
Echine de porc au curry (varkensrollade met kerrie)
Echine de porc marinée (gemarineerde varkensrollade)
Empanada Gallega de raxo (Galicische taart van varkensvlees en paprika)
Empanadas con queso (empanada's gevuld met rookkaas)
Empanadillas Valencianas (pasteitjes met tonijn en tomaat)
Ensalada de atun (tonijnsalade)
Ensalada de mariscos (mosselen met garnalen en inktvis)
Ensalada de mariscos (zeevruchtensalade)
Ensalada de pescado (gemarineerde vissalade)
Ensalada de veiras (salade van sint-jakobsvruchten)
Ensalada de zanahoria (wortelsalade uit Andalusië)
Ensalada Rusa (russische salade)
Entrecôte au poivre vert (entrecôte met groene pepers)
Entrecôte à l'escondidinho (entrecôte escodidinho)
Entrecôte à la Beaujolaise (entrecôte uit de Beaujolais)
Entrecôte à la béarnaise (entrecôte met béarnaisesaus)
Entrecôte à la Bordelaise (entrecôte uit Bordeaux)
Entrecôte à la grand mère (grootmoeders entrecôte)
Entrecôte à la Lyonnaise (entrecôte uit Lyon)
Entrecôte Bercy (entrecôte uit Bercy)
Entrecôte Cap d'Ail (entrecôte uit Cap d'Ail)
Entrecôte marchand de vin (entrecôte van de wijnkoopman)
Epaule d'agneau à l'albigeoise (lamsschouder albigeoise)
Epaule d'agneau à l'estragon (lamsschouder met dragon)
Epaule d'agneau à la Bordelaise (lamsschouder uit Bordeaux)
Epaule d'agneau à la Grecque (lamsschouder op z'n Grieks)
Epaule d'agneau en papillotes (lamsschouder in perkament)
Epaule d'agneau en persillade (lamsschouder persillade)
Epigrammes d'agneau aux lentilles (lamsrib met linzen)
Epinards au jambon cru (spinazie met rauwe ham)
Epinards à l'Anglaise (spinazie op z'n Engels)
Epinards à la béchamel (spinazie met béchamelsaus)
Epinards à la crème (spinazie à la crème)
Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis)
Escalopes de porc au cidre (varkensoesters met cider)
Escalopes de porc aux champignons (varkensoesters met champignons)
Escalopes de porc à la Baloise (varkensoesters uit Bazel)
Escalopes de porc à la Bohemienne (varkensoesters uit Bohemen)
Escalopes de porc à la chasseur (varkensoesters van de jager)
Escalopes de porc à la Hongroise (Hongaarse varkensoesters)
Escalopes de porc à la Mexicaine (Mexicaanse varkensoesters)
Escalopes de porc à la Riche (varkensoesters Riche)
Escalopes de porc Mireille (varkensoesters Mireille)
Escalopes de veau au Cidre (kalfslapjes met cider)
Escalopes de veau au porto (kalfslapjes met port)
Escalopes de veau aux asperges (kalfslapjes met asperges)
Escalopes de veau aux bananes (kalfslapjes met bananen)
Escalopes de veau aux epinards (kalfslapjes met spinazie)
Escalopes de veau à l'Andalouse (kalfslapjes uit Andalusië)
Escalopes de veau à la ciboulette (kalfslapjes met bieslook)
Escalopes de veau à la Corse (Corsicaanse kalfslapjes)
Escalopes de veau à la crème de roquefort (kalfslapjes met roquefortsaus)
Escalopes de veau à la Cubat (kalfslapjes Cubat)
Escalopes de veau à la Dijonnaise (kalfslapjes uit Dijon)
Escalopes de veau à la grand mère (kalfslapjes op grootmoeders wijze)
Escalopes de veau Casimir (kalfslapjes Casimir)
Escalopes de veau comme en Berry ( kalfslapjes uit Berry)
Escalopes de veau Créole à l'avocat (Creools kalfsvlees met avocado)
Escalopes de veau du Holstein (Holsteiner schnitzel)
Escargots met chevagnekaas in bladerdeeg
Faisan Argenteuil (fazant uit Argenteuil)
Faisan à la Bourguignonne (Bourgondische fazant)
Faisan à la crème (fazant met room)
Faisan à la Normande (Normandische fazant)
Faisan Demidoff (fazant Demidoff)
Faisan flambé (geflambeerde fazant)
Fèves au lard (tuinbonen met spek)
Fèves à l'Anglaise (tuinbonen op z'n Engels)
Filet d'agenau au riz et aux abricots (lamsfilet met rjst en abrikozen)
Filet d'agenau à la Bressane (lamsfilet uit Bresse)
Filet d'agenau à la Parmentier (lamsfilet Parmentier)
Filet d'agenau en croûte (lamsfilet in deeg)
Filet de boeuf au chablis (ossehaas met chablis)
Filet de boeuf au champignons (ossehaas champignons)
Filet de boeuf au fenouil (ossehaas met venkel)
Filet de boeuf au porto (ossehaas met port)
Filet de boeuf aux pousses de bambou (ossehaas met bamboescheuten)
Filet de boeuf ax pruneaux (ossehaas met gedroogde pruimen)
Filet de boeuf à l'Arlésienne (ossehaas uit Arles)
Filet de boeuf à l'Orientale (oriëntaalse ossehaas)
Filet de boeuf à la Viennoise (Weense ossehaas)
Filet de boeuf Nicolas (ossehaas Nicolas)
Garnalencocktail 2
Garniture à la Brancas (garnituur Brancas)
Garniture à la duchesse (garnituur van de hertogin)
Garniture à la Niçoise (garnituur uit Nice)
Garniture à la Parisienne (garnituur uit Parijs)
Garniture à la Provençale (garnituur uit de Provence)
Gebakken mosselen met champignons
Gerookte vismayonaise met knoflooktoast
Gevulde kastanjechampignons met Boursin en groene kruiden
Gigue de hevreuil à la broche (reebout aan het spit)
Haricots verts à l'ancienne (sperzieboontjes op oude wijze)
Hutspot met salami
Jambon au Xeres (ham met sherry)
Jambon de marcassin au Curaçao (geroosterd wild zwijn met Curaçao)
Jambon en feuilletée (ham in bladerdeeg)
Kaas-havermoutpannenkoekjes
Kippenragoût met dekseltje
Knapperige hapjes van Noorse diepzeegarnalen met kruiden
Koude tomatensoep met kip
Lapin au cidre (konijn met cider)
Lapin à la Bressane (konijn uit Bresse)
Lapin à la Camarguaise (konijn uit de Camarque)
Lapin à la ciboulette (konijn met bieslook)
Lentegroenten met mie
Lièvre à la Chaber (haas Chabert)
Lièvre en gibelotte (ragoût van haas)
Maatjes op tortillachips met kruidige salsa
Maïs kippensoep
Mejillones con espinacas (mosselen met spinazie)
Mexicaanse entrecôte
Médaillon de chevreuil sauce grand veneur (reemedaillons met grand veneursaus)
Médaillons de veau Alexandra (kalfsmedaillons Alexandra)
Médaillons de veau Ile-de-France (kalfsmedaillons Ile-De-France)
Médaillons de veau Marengo (kalfsmedaillons Marengo)
Nasi goreng 5
Noisettes d'agneau à la dreux (lamsnootjes dreux)
Noisettes de chevreuil Walkyrie (reemedaillons walkyrie)
Oeufs à l'Indienne (Indische eieren)
Oeufs à la Dijonnaise (eieren uit Dijon)
Oeufs brouillés aux pointes d'asperges (roereieren met asperges)
Oeufs cocotte à la fermière (eieren in een cocotte van de boerin)
Oeufs en meurette (eieren in wijnsaus)
Oeufs pochés à la Polonaise (gepocheerde eieren uit Polen)
Omelette à l'aiglefin (omelet met schelvis)
Oosterse kippensoep met shii-take en paksoi
Pasteitje met stroganoffragoût
Patétoast met tuinkruiden
Perentaart met chocolade
Perentaart met stilton
Poulet au cognac (kip met cognac)
Provençaalse rosbief
Pruimengebak 1
Pruimengebak 2
Râble de lièvre aux poivres verts (hazerug met groene pepers)
Râble de lièvre à la crème (hazerug met room)
Râble de lièvre à la Diane (hazerug Diane)
Rijk gevulde soto ayam-tafel
Rijst met gevulde ham-kaassaus
Rijst met pistachenoten
Ris de veau à l'abricot (kalfszwezerik met abrikozen)
Ris de veau à la Bressane (kalfszwezerik uit Bresse)
Roerbakschotel met rosbief
Rumcake met sinaasappel en citroen
Sabayon
Salade met geitenkaas
Salmis de faisan (ragoût van fazant)
Satéschnitzel met groenteroerbak
Sauce Suédoise (Zweedse saus)
Saumon à la ciboulette (zalm met bieslook)
Saumon Vernet (zalm Vernet)
Scones met jam
Selle d'agneau à la Dubarry (lamszadel Dubarry)
Selle de chevreuil à la crème (reerug met roomsaus)
Selle de chevreuil à la Moscovite (Moskouse reerug)
Snelle druiventaart
Snelle ijstaart
Sole à la Dugleré (zeetong Dugleré)
Sorbet aux cassis (sorbet van cassis)
Sorbet met rode vruchten
Spaghetti met twee kleuren bonen
Spiesen met geroosterde groenten
Stamppot rode ui met rookworst
Taartjes met rabarber
Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst
Tomaatjes gevuld met avocado en grijze garnalen
Tomaten-paprikasoep met ansjovis
Tonijntapenade 2
Torta di mele (appeltaart met amandelen)
Tortilla met gerookte zalm en cocktailtomaatjes
Tournedos aux morilles (tournedos met morilles)
Tournedos à la Piémontaise (tournedos uit Piémont)
Tournedos marinés Vendôme (gemarineerde tournedos Vendôme)
Varkenshaasje met romige bosuitjessaus
Veau au chablis (kalfsvlees met chablis)
Vegetarische spaghetti
Zalm met spinaziepasta
Zuurkool-ovenschotel
Zwartewoudtaart
|