<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-300recepten2.car
  • Aardappelkoekjes met garnalen en geitenkaas
  • Aardappelsalade met appel en spekjes
  • Aardappelsalade met kruiden
  • Aardbeiensaus 3
  • Abrikozenpakketjes met lavendelroom
  • Abrikozensoufflés
  • Abrikozentaart 2
  • Advocaatroom met sinaasappel
  • Ananas-salade met mango, tapioca-crème met cocos
  • Ananas-sinaasappelsalade
  • Ananas in brikdeeg met chocolade en munt
  • Ananas met kokosnootmeringue
  • Ananas met pastis
  • Ananas met polentapoffertjes, rum en rozijntjes
  • Ananascurry
  • Ananassiroop op Antilliaanse wijze met witte chocoladeschuim
  • Ananasspiesje met amandelen en frambozenconfituur
  • Andijviesalade met roquefort en walnoten
  • Andijviestamppot met varkensreepjes
  • Antipasta-salade
  • Appel- en sinaasappelcompote
  • Appel-pecan muffins
  • Appel-pratie (Ierse appelpie)
  • Appelbavarois met saus van bittere chocolade
  • Appelen in de oven 2
  • Appelen in de oven met cider
  • Appelen met karamel
  • Appelpapillotte
  • Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus
  • Appels uit de oven met vanillesaus
  • Appelvla met walnoten
  • Applecrisp 2 (knapperige appelgratin)
  • Applecrumble
  • Artisjok-avocadosalade met krab royale, spiesje van langoustines en krokant koekje met ganzenlever
  • Asperges met knapperige bacon
  • Aspic met rode vruchten in Jurançon
  • Atjar van Galia-meloen
  • Aubergine gevuld met pittig fijngehakt
  • Bagna cauda van groenten
  • Banaan in brikdeeg met amandelen
  • Banaansoesjes met gemberroom
  • Bananen in papillot met vanille
  • Bananenbeignets
  • Barbecuedessert "tropical"
  • Cantaloupe meloen met vers fruit
  • Carpaccio van rosbief
  • Compositie van ananas en kokos met vanille en chocolade
  • Confituur van perziken en zwarte bessen
  • Crème met aalbessen
  • Crumble met witte en blauwe druiven
  • Crumble van rode vruchten
  • Drie-bonenchili 2
  • Eenvoudige cake met pruimen
  • Eiernestjes
  • Engelse appeltaart 2
  • Fettucini con pollo, olive, pomodori e rucola (fettucini met kip, olijven, tomaat)
  • Fijne appeltaart
  • Filet de boeuf à la forestière (ossehaas van de boswachtersvrouw)
  • Filet de boeuf minute (ossehaas minute)
  • Filet de porc aux clous de girofle (varkensfilet met kruidnagel)
  • Filet de porc aux pruneaux (varkensfilet met gedroogde pruimen)
  • Filet de porc à la Jurassienne (varkensfilet uit de Jura)
  • Filet de porc à la Piémontaise (varkensfilet uit Piëmont)
  • Filet mignon de porc au calvados (varkenshaasje met calvados)
  • Filet mignon de porc à la crème (varkenshaasje met roomsaus)
  • Filet mignon de porc truffé (varkenshaasje met truffels)
  • Flan met mirabellen
  • Flantaart
  • Foie de porc au céleri-rave (varkenslever met selderij)
  • Foie de porc au genièvre (varkenslever met jeneverbessen)
  • Foie de porc à l'Italienne (Italiaanse varkenslever)
  • Foie de porc à la Bavaroise (varkenslever uit Beieren)
  • Foie de veau au bacon (kalfslever met bacon)
  • Foie de veau à l'anglaise (kalfslever op z'n Engels)
  • Foie de veau à l'Antillaise (kalfslever op z'n Antiliaans)
  • Foie de veau à la Bercy (kalfslever uit Bercy)
  • Foie de veau à la Bordelaise (kalfslever uit Bordeaux)
  • Foie de veau à la Bourgeoise (kalfslever van de burgervrouw)
  • Foie de veau à la Bourguignonne (kalfslever uit Bourgogne)
  • Foie de veau à la fine champagne (kalfslever met cognac)
  • Foie de veau à la moissonneuse (kalfslever van de maaister)
  • Fonds d'artichauts à la duchesse (artisjokbodems van de hertogin)
  • Fonds d'artichauts farcis au mousse de jambon (artisjokbodems met mousse van ham)
  • Franse bladerdeegnestjes met spinazie
  • Fresas andaluzas (Andalusische aardbeien)
  • Fricandeau met tonijnsaus
  • Fricassée d'agneau à la Périgourdine (ragoût van lam uit Périgord)
  • Friese boerenkool met rookworst
  • Frittelle di neonato (beignets van pasgeboren zilvervisjes)
  • Fruitsoepje met sauternes en sinaaskoekjes
  • Fruittaart met ricotta
  • Garnalen met ei en ansjovis
  • Garnalentoast met koriander
  • Garniture à l'opera (garnituur opera)
  • Garniture à la Bizontine (garnituur Bizontine)
  • Garniture à la bouquetière (garnituur van het bloemenmeisje)
  • Garniture à la Bréhan (garnituur Bréhan)
  • Garniture à la cardinal (garnituur van de kardinaal)
  • Garniture à la Castiglione (garnituur Castiglione)
  • Garniture à la Favart (garnituur Favart)
  • Garniture à la Grand Duc (garnituur van de groothertog)
  • Garniture à la Languedocienne (garnituur uit de Lanquedoc)
  • Garniture à la maraichère (garnituur van de groentekweekster)
  • Garniture à la Richelieu (garnituur Richelieu)
  • Garniture à la Sagan (garnituur Sagan)
  • Garniture à la Saint-Germain (garnituur Saint-Germain)
  • Garniture à la Strasbourgeoise (garnituur uit Straatsburg)
  • Garniture à la Tourangelle (garnituur uit Tours)
  • Garniture à la Viennoise (garnituur uit Wenen)
  • Gebakken appel met rozenwater
  • Gebakken auberginerolletjes
  • Gebakken sardines met paprika-tomatendipsaus
  • Geflambeerde aardbeien met zuring en rum
  • Geflambeerde ijsnoga met Grand Marnier en chocolade
  • Gefrituurde inktvis
  • Gefrituurde mosselspiesjes
  • Gefruite ananas in bierdeeg
  • Gegratineerde peren 1
  • Gegratineerde peren 2
  • Gegrilde zalm met kerrie-paddenstoelen en ketjapmie
  • Gehaktspekrolletjes met jachtsaus
  • Gemarineerde kalkoenfilet
  • Gepaneerde champignons met kruidendipsausje
  • Gepocheerde pruimen, crème anglaise met laurier en biscotti
  • Gepofte aardappel met garnalen
  • Geraardsbergse mattentaart
  • Gerookte zalmpakketjes met gorgonzola op trevise-sla
  • Gestoofde calamares
  • Gestoofde peren
  • Gestoofde rabarber met verse schepkaas geparfumeerd met lavendel en sinaasappel
  • Gevuld stokbrood met haring
  • Gevulde kastanjechampignons met spek en kruiden
  • Gevulde perziken
  • Gevulde tomaten met geitenkaas
  • Gewokte zoete sojaboontjes met vleesreepjes en wok noedels
  • Gnocchi-tonijnschotel
  • Gnocchi in tomatensaus
  • Gras double à la Béarnaise (pens uit Béarn)
  • Gras double à la Lyonnaise (pens uit de Rhônestreek)
  • Gras double à la Provençale (pens uit de Provence)
  • Gravad lax met mosterdsaus
  • Groene tagliatelle met rundvlees en ananas
  • Grote pepergarnalen
  • Habas à la Rondena (Rondaanse tuinbonen met ham)
  • Hamlappen in rode wijn
  • Haricots verts à l'Anglaise (sperzieboontjes op z'n Engels)
  • Hartige borrelbroodtaartjes
  • Herfstslaatje van eend, peer, vijgen en krentenvinaigrette
  • Hete varkensreepjes
  • IJssoufflé met aardbeien
  • IJzige chocoladebananen
  • Indiase kabeljauwschotel
  • Italiaanse hamburger
  • Kaaskletskoppen van Passendale
  • Kaasschnitzel met kruidige aardappelpuree
  • Kabeljauw met knapperige bacon
  • Kabeljauw met lentegroente
  • Kalfsentrecôte met camembert
  • Kalfszwezerik in knoflook en olijfolie
  • Kandeel met witbier
  • Karamelcrème met walnoten
  • Kastanje-ijspudding
  • Kem trai vavoi gung (Vietnamees lychee-gemberijs)
  • Kersensoep met gebakken ricotta
  • Kersentaart 2
  • Kesari kheer (traditionele Indiase rijstpudding)
  • Kibbeling met zoetzure saus
  • Kipkarbonade uit de oven met rauwkostsalade
  • Kipkluifjes met maïsschotel
  • Kippenlevercurry
  • Kiptandoori
  • Kiwi-banaansalade met kwark
  • Koffie-ricotta
  • Kokosflan met mango's
  • Komkommer-zalmsalade
  • Koude limoensoufflé
  • Koude mangosoep
  • Krokante ananas
  • Krokante honingperen
  • Krokantjes met aardbeien en coulis van rabarber
  • Kruidige kalkoen met rijst
  • Laagjesdessert met lange vingers
  • Lamskoteletjes met couscous
  • Langue d'agneau sauce madère (lamstong met maderasaus)
  • Langue de boeuf à la bigarade (ossetong bigarde)
  • Lapin aux marrons (konijn met kastanjes)
  • Lapin à la Bordelaise (konijn uit Bordeaux)
  • Lasagne met radicchio rosso
  • Lasagne met ratatouille
  • Lauwwarme linzensalade
  • Leite creme (Portugese melkcreme)
  • Limoenmousse
  • Luikse suikerwafels
  • Luxe champignon-groentesoep
  • Maaltijdsalade met gerookte kip
  • Macaroni met ragoût op Parmezaanse wijze
  • Mangocrème
  • Mangonems met zoethout, palmsuiker en granaatappelsap
  • Mascarponetoetje met boerenjongens
  • Mediterrane burgers
  • Mexicaanse aardappelsalade
  • Mihoensoep met rosbief en kokos
  • Millefeuille van filo met kaneelperen en gesmolten membrillo
  • Mini chocolademousse-gebakjes
  • Mosselen met kaassaus
  • Mousse met ahornsiroop
  • Nasi met gebakken banaan en makreel
  • Nasi met loempia
  • Nasi met pittige vis
  • Nectarinestaart
  • Noisettes d'agneau à la Parisienne (Parijse lamsnootjes)
  • Noisettes d'agneau d'Alpines (lamsnootjes uit de alpen)
  • Notenbrownies
  • Oeufs brouillés aux courgettes (roereieren met courgettes)
  • Oeufs pochés à la Bruxellois(gepocheerde eieren uit Brussel)
  • Oeufs pochés à la mode du Morvan (gepocheerde eieren uit de Morvan)
  • Oie à la Bordelaise (gans uit Bordeaux)
  • Omeletpuntjes met kruiden, tomaatjes en pesto
  • Omelette aux herbes potagères (omelet uit de moestuin)
  • Omelette aux truffes (omelet met truffel)
  • Omelette à l'Américaine (omelet op z'n Amerikaans)
  • Omelette à la Monaco (omelet Monaco)
  • Omelette à la reine (koninklijke omelet)
  • Oosterse kabeljauwpakketjes
  • Ostras picantes con lima y tabasco (oesters met limoensap en tabasco)
  • Pakjes met gember en St. Jacobsschelpen
  • Pane casereccio (gevuld boerenbrood uit Puglia)
  • Paschka van mascarpone
  • Pasta met broccoli-kaassaus
  • Pasta met salami
  • Pasta met tomaat, rucola en tonijn
  • Pasta met tomaten-kaassaus
  • Pasta Mexicana
  • Pastasalade
  • Penne met provençaalse kabeljauw
  • Perdreaux à l'Italienne (Italiaanse patrijs)
  • Perensoufflétaart
  • Perzikgratin
  • Pessago corn vinho (perziken in rode wijn)
  • Pikante bonentaco's
  • Pikante visspiesjes
  • Pilaf d'agneau (pilaf van lam)
  • Pintade des isles (parelhoen van de eilanden)
  • Plaatpizza met sardientjes
  • Poires Belle-Helene
  • Preitaart 2
  • Quinoapudding met amandelen
  • Rape con salsa de anchoas (zeeduivel met ansjovissaus)
  • Râble de lièvre à l'Allemande (Duitse hazerug)
  • Râble de lièvre à l'Andalouse (Andalusische hazerug)
  • Ribeye met pestoboter
  • Rijstcrème "Meghli"
  • Riñones al jerez (niertjes in sherrysaus) 1
  • Riñones al jerez (niertjes in sherrysaus) 2
  • Ris de veau à la châtelaine (kalfszwezerik van de kasteelvrouwe)
  • Risotto 2
  • Riz à l'Espagnole (Spaanse rijst)
  • Roedjak suddervlees met sambal goreng boontjes
  • Roerbakmie met ham en garnalen
  • Roerei met andijvie
  • Roerei met shii-take
  • Romige gevulde sinaasappelen
  • Romige vissalade
  • Rood fruit op Zwitserse wijze
  • Runderschnitzels met paddenstoelen
  • Sabayon met aardbeien
  • Salade van pijlinktvis met munt en koriander
  • Saté met knapperige groenten
  • Sauce menthe (muntsaus)
  • Saumon en feuilletée (zalm in bladerdeeg)
  • Sbrinz-selderiesalade
  • Scholrolletjes met prei
  • Selle d'agneau aux cerises (lamszadel met kersen)
  • Sepia con cebolla (inktvis met ui)
  • Sole à la Basquaise (zeetong uit Baskenland)
  • Sole Dagorno (zeetong Dagorno)
  • Sorbet aux papaya (sorbet van papaya)
  • Sorbet à l'orange (sorbet van sinaasappel)
  • Soufflé van rode pompelmoes
  • Steak de boeuf à l'Anglaise (Engelse biefstuk)
  • Steak de boeuf à la Créole (Creoolse biefstuk)
  • Sushi met miesoep
  • Sweet & sour foo yong
  • Taartje van aspergemousse en zalm
  • Taartje van chocolademousse en gepocheerde peer
  • Tilapiafilet met Italiaanse groenten
  • Tonijnbroodjes
  • Tortillahapjes met courgette en chorizo
  • Tournedos cordon rouge (tournedos cordon rouge)
  • Tropische rijstschotel met banaan
  • Turkse aardappelsalade
  • Twee-kazensalade met warm brood
  • Vanillebavarois 2
  • Varkensfilet met mierikswortel
  • Veau à la crème aux epices (kalfsvlees met room en specerijen)
  • Verse haring op toast
  • Vijf vishapjes voor bij de borrel
  • Wortelgemberstamppot
  • Wrap met kruidenkaas, mascarpone en Hollandse garnalen
  • Zwarte Woud-gebak met noten