Aardappelkoekjes met garnalen en geitenkaas
Aardappelsalade met appel en spekjes
Aardappelsalade met kruiden
Aardbeiensaus 3
Abrikozenpakketjes met lavendelroom
Abrikozensoufflés
Abrikozentaart 2
Advocaatroom met sinaasappel
Ananas-salade met mango, tapioca-crème met cocos
Ananas-sinaasappelsalade
Ananas in brikdeeg met chocolade en munt
Ananas met kokosnootmeringue
Ananas met pastis
Ananas met polentapoffertjes, rum en rozijntjes
Ananascurry
Ananassiroop op Antilliaanse wijze met witte chocoladeschuim
Ananasspiesje met amandelen en frambozenconfituur
Andijviesalade met roquefort en walnoten
Andijviestamppot met varkensreepjes
Antipasta-salade
Appel- en sinaasappelcompote
Appel-pecan muffins
Appel-pratie (Ierse appelpie)
Appelbavarois met saus van bittere chocolade
Appelen in de oven 2
Appelen in de oven met cider
Appelen met karamel
Appelpapillotte
Appels met een kruimelkorstje en yoghurtsaus
Appels uit de oven met vanillesaus
Appelvla met walnoten
Applecrisp 2 (knapperige appelgratin)
Applecrumble
Artisjok-avocadosalade met krab royale, spiesje van langoustines en krokant koekje met ganzenlever
Asperges met knapperige bacon
Aspic met rode vruchten in Jurançon
Atjar van Galia-meloen
Aubergine gevuld met pittig fijngehakt
Bagna cauda van groenten
Banaan in brikdeeg met amandelen
Banaansoesjes met gemberroom
Bananen in papillot met vanille
Bananenbeignets
Barbecuedessert "tropical"
Cantaloupe meloen met vers fruit
Carpaccio van rosbief
Compositie van ananas en kokos met vanille en chocolade
Confituur van perziken en zwarte bessen
Crème met aalbessen
Crumble met witte en blauwe druiven
Crumble van rode vruchten
Drie-bonenchili 2
Eenvoudige cake met pruimen
Eiernestjes
Engelse appeltaart 2
Fettucini con pollo, olive, pomodori e rucola (fettucini met kip, olijven, tomaat)
Fijne appeltaart
Filet de boeuf à la forestière (ossehaas van de boswachtersvrouw)
Filet de boeuf minute (ossehaas minute)
Filet de porc aux clous de girofle (varkensfilet met kruidnagel)
Filet de porc aux pruneaux (varkensfilet met gedroogde pruimen)
Filet de porc à la Jurassienne (varkensfilet uit de Jura)
Filet de porc à la Piémontaise (varkensfilet uit Piëmont)
Filet mignon de porc au calvados (varkenshaasje met calvados)
Filet mignon de porc à la crème (varkenshaasje met roomsaus)
Filet mignon de porc truffé (varkenshaasje met truffels)
Flan met mirabellen
Flantaart
Foie de porc au céleri-rave (varkenslever met selderij)
Foie de porc au genièvre (varkenslever met jeneverbessen)
Foie de porc à l'Italienne (Italiaanse varkenslever)
Foie de porc à la Bavaroise (varkenslever uit Beieren)
Foie de veau au bacon (kalfslever met bacon)
Foie de veau à l'anglaise (kalfslever op z'n Engels)
Foie de veau à l'Antillaise (kalfslever op z'n Antiliaans)
Foie de veau à la Bercy (kalfslever uit Bercy)
Foie de veau à la Bordelaise (kalfslever uit Bordeaux)
Foie de veau à la Bourgeoise (kalfslever van de burgervrouw)
Foie de veau à la Bourguignonne (kalfslever uit Bourgogne)
Foie de veau à la fine champagne (kalfslever met cognac)
Foie de veau à la moissonneuse (kalfslever van de maaister)
Fonds d'artichauts à la duchesse (artisjokbodems van de hertogin)
Fonds d'artichauts farcis au mousse de jambon (artisjokbodems met mousse van ham)
Franse bladerdeegnestjes met spinazie
Fresas andaluzas (Andalusische aardbeien)
Fricandeau met tonijnsaus
Fricassée d'agneau à la Périgourdine (ragoût van lam uit Périgord)
Friese boerenkool met rookworst
Frittelle di neonato (beignets van pasgeboren zilvervisjes)
Fruitsoepje met sauternes en sinaaskoekjes
Fruittaart met ricotta
Garnalen met ei en ansjovis
Garnalentoast met koriander
Garniture à l'opera (garnituur opera)
Garniture à la Bizontine (garnituur Bizontine)
Garniture à la bouquetière (garnituur van het bloemenmeisje)
Garniture à la Bréhan (garnituur Bréhan)
Garniture à la cardinal (garnituur van de kardinaal)
Garniture à la Castiglione (garnituur Castiglione)
Garniture à la Favart (garnituur Favart)
Garniture à la Grand Duc (garnituur van de groothertog)
Garniture à la Languedocienne (garnituur uit de Lanquedoc)
Garniture à la maraichère (garnituur van de groentekweekster)
Garniture à la Richelieu (garnituur Richelieu)
Garniture à la Sagan (garnituur Sagan)
Garniture à la Saint-Germain (garnituur Saint-Germain)
Garniture à la Strasbourgeoise (garnituur uit Straatsburg)
Garniture à la Tourangelle (garnituur uit Tours)
Garniture à la Viennoise (garnituur uit Wenen)
Gebakken appel met rozenwater
Gebakken auberginerolletjes
Gebakken sardines met paprika-tomatendipsaus
Geflambeerde aardbeien met zuring en rum
Geflambeerde ijsnoga met Grand Marnier en chocolade
Gefrituurde inktvis
Gefrituurde mosselspiesjes
Gefruite ananas in bierdeeg
Gegratineerde peren 1
Gegratineerde peren 2
Gegrilde zalm met kerrie-paddenstoelen en ketjapmie
Gehaktspekrolletjes met jachtsaus
Gemarineerde kalkoenfilet
Gepaneerde champignons met kruidendipsausje
Gepocheerde pruimen, crème anglaise met laurier en biscotti
Gepofte aardappel met garnalen
Geraardsbergse mattentaart
Gerookte zalmpakketjes met gorgonzola op trevise-sla
Gestoofde calamares
Gestoofde peren
Gestoofde rabarber met verse schepkaas geparfumeerd met lavendel en sinaasappel
Gevuld stokbrood met haring
Gevulde kastanjechampignons met spek en kruiden
Gevulde perziken
Gevulde tomaten met geitenkaas
Gewokte zoete sojaboontjes met vleesreepjes en wok noedels
Gnocchi-tonijnschotel
Gnocchi in tomatensaus
Gras double à la Béarnaise (pens uit Béarn)
Gras double à la Lyonnaise (pens uit de Rhônestreek)
Gras double à la Provençale (pens uit de Provence)
Gravad lax met mosterdsaus
Groene tagliatelle met rundvlees en ananas
Grote pepergarnalen
Habas à la Rondena (Rondaanse tuinbonen met ham)
Hamlappen in rode wijn
Haricots verts à l'Anglaise (sperzieboontjes op z'n Engels)
Hartige borrelbroodtaartjes
Herfstslaatje van eend, peer, vijgen en krentenvinaigrette
Hete varkensreepjes
IJssoufflé met aardbeien
IJzige chocoladebananen
Indiase kabeljauwschotel
Italiaanse hamburger
Kaaskletskoppen van Passendale
Kaasschnitzel met kruidige aardappelpuree
Kabeljauw met knapperige bacon
Kabeljauw met lentegroente
Kalfsentrecôte met camembert
Kalfszwezerik in knoflook en olijfolie
Kandeel met witbier
Karamelcrème met walnoten
Kastanje-ijspudding
Kem trai vavoi gung (Vietnamees lychee-gemberijs)
Kersensoep met gebakken ricotta
Kersentaart 2
Kesari kheer (traditionele Indiase rijstpudding)
Kibbeling met zoetzure saus
Kipkarbonade uit de oven met rauwkostsalade
Kipkluifjes met maïsschotel
Kippenlevercurry
Kiptandoori
Kiwi-banaansalade met kwark
Koffie-ricotta
Kokosflan met mango's
Komkommer-zalmsalade
Koude limoensoufflé
Koude mangosoep
Krokante ananas
Krokante honingperen
Krokantjes met aardbeien en coulis van rabarber
Kruidige kalkoen met rijst
Laagjesdessert met lange vingers
Lamskoteletjes met couscous
Langue d'agneau sauce madère (lamstong met maderasaus)
Langue de boeuf à la bigarade (ossetong bigarde)
Lapin aux marrons (konijn met kastanjes)
Lapin à la Bordelaise (konijn uit Bordeaux)
Lasagne met radicchio rosso
Lasagne met ratatouille
Lauwwarme linzensalade
Leite creme (Portugese melkcreme)
Limoenmousse
Luikse suikerwafels
Luxe champignon-groentesoep
Maaltijdsalade met gerookte kip
Macaroni met ragoût op Parmezaanse wijze
Mangocrème
Mangonems met zoethout, palmsuiker en granaatappelsap
Mascarponetoetje met boerenjongens
Mediterrane burgers
Mexicaanse aardappelsalade
Mihoensoep met rosbief en kokos
Millefeuille van filo met kaneelperen en gesmolten membrillo
Mini chocolademousse-gebakjes
Mosselen met kaassaus
Mousse met ahornsiroop
Nasi met gebakken banaan en makreel
Nasi met loempia
Nasi met pittige vis
Nectarinestaart
Noisettes d'agneau à la Parisienne (Parijse lamsnootjes)
Noisettes d'agneau d'Alpines (lamsnootjes uit de alpen)
Notenbrownies
Oeufs brouillés aux courgettes (roereieren met courgettes)
Oeufs pochés à la Bruxellois(gepocheerde eieren uit Brussel)
Oeufs pochés à la mode du Morvan (gepocheerde eieren uit de Morvan)
Oie à la Bordelaise (gans uit Bordeaux)
Omeletpuntjes met kruiden, tomaatjes en pesto
Omelette aux herbes potagères (omelet uit de moestuin)
Omelette aux truffes (omelet met truffel)
Omelette à l'Américaine (omelet op z'n Amerikaans)
Omelette à la Monaco (omelet Monaco)
Omelette à la reine (koninklijke omelet)
Oosterse kabeljauwpakketjes
Ostras picantes con lima y tabasco (oesters met limoensap en tabasco)
Pakjes met gember en St. Jacobsschelpen
Pane casereccio (gevuld boerenbrood uit Puglia)
Paschka van mascarpone
Pasta met broccoli-kaassaus
Pasta met salami
Pasta met tomaat, rucola en tonijn
Pasta met tomaten-kaassaus
Pasta Mexicana
Pastasalade
Penne met provençaalse kabeljauw
Perdreaux à l'Italienne (Italiaanse patrijs)
Perensoufflétaart
Perzikgratin
Pessago corn vinho (perziken in rode wijn)
Pikante bonentaco's
Pikante visspiesjes
Pilaf d'agneau (pilaf van lam)
Pintade des isles (parelhoen van de eilanden)
Plaatpizza met sardientjes
Poires Belle-Helene
Preitaart 2
Quinoapudding met amandelen
Rape con salsa de anchoas (zeeduivel met ansjovissaus)
Râble de lièvre à l'Allemande (Duitse hazerug)
Râble de lièvre à l'Andalouse (Andalusische hazerug)
Ribeye met pestoboter
Rijstcrème "Meghli"
Riñones al jerez (niertjes in sherrysaus) 1
Riñones al jerez (niertjes in sherrysaus) 2
Ris de veau à la châtelaine (kalfszwezerik van de kasteelvrouwe)
Risotto 2
Riz à l'Espagnole (Spaanse rijst)
Roedjak suddervlees met sambal goreng boontjes
Roerbakmie met ham en garnalen
Roerei met andijvie
Roerei met shii-take
Romige gevulde sinaasappelen
Romige vissalade
Rood fruit op Zwitserse wijze
Runderschnitzels met paddenstoelen
Sabayon met aardbeien
Salade van pijlinktvis met munt en koriander
Saté met knapperige groenten
Sauce menthe (muntsaus)
Saumon en feuilletée (zalm in bladerdeeg)
Sbrinz-selderiesalade
Scholrolletjes met prei
Selle d'agneau aux cerises (lamszadel met kersen)
Sepia con cebolla (inktvis met ui)
Sole à la Basquaise (zeetong uit Baskenland)
Sole Dagorno (zeetong Dagorno)
Sorbet aux papaya (sorbet van papaya)
Sorbet à l'orange (sorbet van sinaasappel)
Soufflé van rode pompelmoes
Steak de boeuf à l'Anglaise (Engelse biefstuk)
Steak de boeuf à la Créole (Creoolse biefstuk)
Sushi met miesoep
Sweet & sour foo yong
Taartje van aspergemousse en zalm
Taartje van chocolademousse en gepocheerde peer
Tilapiafilet met Italiaanse groenten
Tonijnbroodjes
Tortillahapjes met courgette en chorizo
Tournedos cordon rouge (tournedos cordon rouge)
Tropische rijstschotel met banaan
Turkse aardappelsalade
Twee-kazensalade met warm brood
Vanillebavarois 2
Varkensfilet met mierikswortel
Veau à la crème aux epices (kalfsvlees met room en specerijen)
Verse haring op toast
Vijf vishapjes voor bij de borrel
Wortelgemberstamppot
Wrap met kruidenkaas, mascarpone en Hollandse garnalen
Zwarte Woud-gebak met noten
|