<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-330recepten.car
  • Almejas al vino blanco (schelpjes in witte wijn)
  • Ameijoas à Prata (kokkels met kruiden en wijn)
  • Ameijoas com carne de porco (schelpjes met varkensvlees)
  • Ameijoas na cataplana (kokkels met knoflookworst, ham en koriander)
  • Asperges met grijze garnalen
  • Asperges met ham en roerei
  • Asperges met reuzengarnalen en bieslooksaus
  • Aspergesalade met gefrituurd ei en een truffeldressing
  • Auberginesalade (patlican salatasi)
  • Aubergineslaatje met aardbeien, frambozen en varkensfilet
  • Auberginetaartjes met scampi
  • Augurkjes en zilveruitjes in het zuur
  • Avocado gevuld met garnalen en feta
  • Avocadosaus
  • Avocadosla met krab
  • Aziatische kreeftensla
  • Aziatische visroerbak met knapperige groenten
  • Babykreeftje met tomaat en basilicum
  • Ballenbak met mangoschuitjes
  • Barbecuesaus
  • Basilicumgarnalen met avocadopuree
  • Beignets met garnalen en primeurgroenten
  • Belgische driekleurige lasagne met grijze garnalen
  • Bellinisorbet
  • Bessengratin met munt en aardbeien
  • Bessenslaatje met krab
  • Bevroren tweekleurige chocolade-parfait
  • Biefstuk met mosterdsaus
  • Bitterkoekjespudding met boerenmeisjes
  • Bladerdeegappel op spiegel van chocoladesaus
  • Bladerdeegpasteitjes met grijze garnalen
  • Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes
  • Brikdeeg met gedroogde vruchten
  • Bundeltje van rog en kreeft, fijne saus met balsamicoazijn
  • Cappuccinomoes met verse vruchten
  • Carpaccio van langoustines met stokvissalade en dressing van paprika
  • Carpaccio van verse tonijn
  • Champignonsaus
  • Chao tom 2 (suikerriet met garnalen)
  • Chao tom 3 (garnalen aan spiezen van suikerriet)
  • Chocolade-ijs met een soepje van passievruchten, gelei van ananas en gekonfijte gember
  • Chutney van mango
  • Ciabatta met rauwe ham en mozzarella
  • Citrussalade met geroosterde venkel
  • Clafoutis met vijgen
  • Courgettestamppot
  • Couscous met kip en dadels
  • Crab malabar (gevulde krab)
  • Cranachan
  • Crema fritta (gefrituurde vanillecrème)
  • Crêpes Suzette 2
  • Crostini met ham en druiven
  • Driekoningentaart
  • Eitje met truffelolie
  • Engelse zomerfruit pudding
  • Ensalada de marisco Vigo (zeevruchtensalade uit Vigo)
  • Filet de boeuf à la Lorraine (ossehaas uit Lotharingen)
  • Filet de boeuf à la Printanière (ossehaas met lente groenten)
  • Filet de boeuf Dubarry (ossehaas Dubarry)
  • Filet de porc aux olives et au madère (varkensfilet met olijven en madera)
  • Filet de porc à l'Allemande (varkensfilet op z'n Duits)
  • Filet de porc à la purée de haricots (varkensfilet met puree van boontjes)
  • Filet de porc Bas-Alpin (varkensfilet Bas-Alpin)
  • Filet mignon de porc à l'Indienne (Indisch varkenshaasje)
  • Filet mignon de porc farci (gevuld varkenshaasje)
  • Flaò (kwarktaart met munt)
  • Flensjes van Lancelot de Casteau
  • Focaccia met rozemarijn en knoflook
  • Focaccia van broodjesbloem met kerstomaten
  • Foie de veau au porto (kalfslever met port)
  • Fondue bourguignon 2 (bourgonsiche fondue)
  • Franse appeltaart met hazelnoten
  • Franse vissoep
  • Fruitige rijstepap
  • Galicische gestoofde octopus
  • Gamba's met knoflook
  • Gambabrochetten met parika's
  • Garides me saltsa (garnalen in wijnsaus)
  • Garnaaltjes in kruidenboeket
  • Garnalen-kiwi spiesjes
  • Garnalenrolletjes
  • Garniture à la Beauvilliers (garnituur van Beauvilliers)
  • Garniture à la Bourgeoise (garnituur van de burgeres)
  • Garniture à la Bruxelloise (garnituur uit Brussel)
  • Garniture à la Matelote (garnituur voor visragoût)
  • Garniture à la Nantua (garnituur uit Nantua)
  • Garniture à la Napolitaine (garnituur uit Napels)
  • Garniture à la Rachel (garnituur Rachel)
  • Gebakken tilapia met avocadosalsa
  • Gebakken zalmfilet met frisse salade
  • Gebakken zeebanket
  • Gefrituurd exotisch fruit met passievruchtencoulis
  • Gefrituurde gepaneerde kippenboutjes met kruidenmayonaise
  • Gegratineerde garnalenrijst
  • Gegratineerde macaroni op Mexicaanse wijze
  • Gegrilde ananas met Mandarine Napoléon
  • Gegrilde bananen met noga en chocolade
  • Gegrilde scampi's met parmaham
  • Gegrilde zalmmoot met groene asperges
  • Gekoelde limoenroom met kokos
  • Gelo di melone (gelei van watermeloen)
  • Gemarineerde mango
  • Gemarineerde rabarber met aardbeien, slagroom en rabarbercoulis
  • Gepocheerde peren met gemberkaramel
  • Gestoomde rijstballetjes
  • Gigot d'agneau aux olives (lamsbout met olijven)
  • Gigot d'Agneau à l'Auvergnate (lamsbout uit Auvergne)
  • Gigot d'Agneau à l'Espagnole (runderrollade Brillat Savarin)
  • Gigot d'agneau à la Bordelaise (lamsbout uit Bordeaux)
  • Gigot d'agneau à la Châteauneuvoise (lamsbout uit Chateauneuf)
  • Gigot d'agneau à la Grècque (lamsbout op z'n Grieks)
  • Gigot d'agneau à la paysanne (lamsbout van de boerin)
  • Gigot d'agneau à la Richelieu (lamsbout Richelieu)
  • Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
  • Glace aux noix (walnotenijs)
  • Gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette
  • Gratin van pompelmoes en peer met rozemarijn
  • Gremolata-garnalen
  • Grenadins de veau à l'Italienne (Italiaanse kalfsbiefstukjes)
  • Grenadins de veau à la crème (kalfsbiefstukjes met roomsaus)
  • Grieks gevulde wrap
  • Griekse garnalen in de oven
  • Groente-kaaspakketjes met aardappeltjes
  • Haantje en kreeft met tagliatelle in croustade en kreeftenvocht geparfumeerd met dragon
  • Haaskarbonade met kerrie-vruchtensaus en rijst
  • Hamrolletjes met roomkaas
  • Haring in tomaten-madeirasaus op brood
  • Hollandse kaastaart
  • Horentje aardbei
  • IJsyoghurt met abrikozen
  • Insalata di polipo (salade van inktvis)
  • Insalata di zucchine (courgettesalade)
  • Italiaanse gorgonzolataart
  • Italiaanse tomatensoep 3
  • Italiaanse zabaglione
  • Jamaïcaanse kerrieschotel
  • Jambon au chablis (ham met chablis)
  • Jambon aux epinards et au madère (ham met spinazie en madera)
  • Jambon à la crème (ham met roomsaus)
  • Jambon à la Scandinavienne (Scandinavische ham)
  • Kabeljauwcurry
  • Kalfsoester met champignonsaus
  • Kalfsschnitzels met gepofte aardappels
  • Kastanjechampignons gevuld met Noordzee garnalen
  • Kastanjetaart met rum
  • Knapperige garnalen
  • Knapperige hapjes priorijkaas
  • Knoflookgarnalen in scherpe saus
  • Kochilia elinika (Griekse St Jacobsschelp)
  • Kokoscake met yoghurt
  • Komkommer-aardappelsalade met zeebanket
  • Komkommersalade met gevulde aardappelen
  • Komkommersandwiches met dilleboter
  • Koteletten met Blackwellsaus
  • Kruidenslaatje met bouquet des Moines
  • Kruidige amandelmuffins
  • Kwark met mango en noten
  • Langostinos envueltos en tocineta (garnalen met spek)
  • Langue de boeuf à la Flamande (Vlaamse ossetong)
  • Langue de boeuf à la Tourangelle (ossetong Tourangelle)
  • Langue de boeuf farcie (gevulde ossetong)
  • Lapin aux aromates (konijn met aromaten)
  • Lapin à l'Américaine (konijn op z'n Amerikaans)
  • Lasagne met morieljes
  • Lepelhapjes van mosselen met basilicum
  • Limoensorbet
  • Macaroni met rundvlees
  • Mejillones en escabeche (mosselen in escabeche)
  • Meloen uit de oven
  • Meringues met kersencoulis en geitenkaas
  • Met karwij gemarineerde aardbeien en advocaatschuim
  • Mexicaanse stamppot met kalkoen
  • Milde roerbakschotel
  • Mini-hamsandwiches met mosterdboter
  • Minicakes met citroen
  • Minipizza's
  • Mosselen en bonen met tomaat
  • Mosselen met Indiase kruiden en zeekraal
  • Mousse van limoenen
  • Mousse van wintervruchten met frambozencoulis
  • Munt-citrussorbet
  • Noisettes d'agneau à la Dauphine (lamsnootjes Dauphine)
  • Noisettes d'agneau George V (lamsnootjes George V)
  • Noisettes d'gneau aux aromates (lamsnootjes met aromaten)
  • Noisettes de chevreuil à l'avocat (reemedaillons met avocado's)
  • Noix de veau à l'Aixoise (kalfsnoot uit Aix)
  • Oeufs brouillés aux rognons d'agneau (roereieren met lamsniertjes)
  • Oeufs pochés à la Bénédictine (gepocheerde eieren van de benedictines)
  • Oeufs pochés à la Châtelaine (gepocheerde eieren van de kasteelvrouw)
  • Oeufs pochés à la fermière (gepocheerde eieren van de boerin)
  • Oeufs pochés à la Grand-Duc (gepocheerde eieren van de groothertog)
  • Oeufs pochés comme en Berry (gepocheerde eieren uit Berry)
  • Oie aux cerises (gans met kersen)
  • Omelette aux sardines (omelet met sardientjes)
  • Omelette à la Hongroise (Hongaarse omelet)
  • Opgeblazen bananen
  • Pannenkoek met sinaasappelsaus
  • Pannenkoeken met honing en noten
  • Pannenkoeken met vers fruit en groene kiwisaus
  • Panquecas de abobora (Portugese pompoenbeignets)
  • Pasta con acciughe e mollica (pasta met ansjovis en broodkruim)
  • Pasta met paprika en kaas
  • Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
  • Pasta tonight met paprika en kaas
  • Pasteitje met mosselragoût
  • Pastel de verduras con salsa de champiñones (groentepastei met paddestoelensaus)
  • Penne met kaviaar
  • Penne met spek-spinazieroomsaus
  • Perdreaux au chou rouge (patrijs met rode kool)
  • Perenijs met chocolade-muntsaus
  • Perzik trio
  • Perzik, peer en appel met puree van Granny Smith en rode ui, Poire Williams en cider
  • Perziken met witte chocolademousse
  • Pinchos morunos (gemarineerde varkensvleeskebabs)
  • Pindasaus 4
  • Pintade au chou (parelhoen met kool)
  • Poulet au champagne (kip met champagne)
  • Poulet à l'estragon (kip met dragon)
  • Rabarbersorbet
  • Ravioli met ham-preisaus
  • Ravioli met vier soorten kaas
  • Râble de lièvre sauce aux cerises (hazerug met kersensaus)
  • Remouladesaus 2
  • Ricotta-cake
  • Rijstsoufflé 2
  • Rillettes van gerookte paling
  • Riz à la forestière (rijst van de boswachtersvrouw)
  • Rode paprikasaus
  • Roerbak met kousenband
  • Roergebakken biefstuk in pepersaus
  • Roergebakken varkensreepjes met knoflookstengels
  • Romige courgettesoep met paling
  • Romige visschotel
  • Roodbaars met Griekse yoghurt
  • Roquefort-appeltaartje
  • Salade Auvergnate
  • Salade met rauwe ham en meloen 2
  • Salade niçoise van «'t Laurierblad»
  • Salade van asperges met rauwe ham met gebakken kwarteleitjes
  • Salade van citrusfruit met honing en pijnboompitten
  • Salade van kip en pompelmoes
  • Salade van kleine calamares
  • Sambal manis worteltjes met kip
  • Samosa's 2
  • Sardinas a la vinagreta (gemarineerde sardientjes)
  • Sauce Gribiche (gribichesaus)
  • Sauce Hollandaise (Hollandaise saus)
  • Sauce Veron (veron saus)
  • Saumon au riesling (zalm met riesling)
  • Saumon à l'Angevine (zalm uit Angers)
  • Saumon à l'Ardennaise (zalm uit de Ardennen)
  • Saumon à l'oseille (zalm met zuring)
  • Saumon à la Mornay (zalm Mornay)
  • Saumon de restigouche (zalm restigouche)
  • Saumon Sylvia (zalm Sylvia)
  • Scheutensalade met groenten
  • Scones 4
  • Selle d'agneau à la Duchesse (lamszadel Duchesse)
  • Selle d'agneau Duc de Bourgogne (lamszadel Duc de Bourgogne)
  • Selle d'agneau Prince Orloff (lamszadel prins Orloff)
  • Soesjes met zalm en kruidenkaas
  • Sole Albert (zeetong Albert)
  • Sole à l'Indienne (Indische zeetong)
  • Sole à la Bourguignonne (bourgondische zeetong)
  • Sole à la Carville (zeetong Carville)
  • Sole à la Champenoise (zeetong uit de Champagne)
  • Sole à la Daumont (zeetong Daumont)
  • Sole à la Dieppoise (zeetong uit Dieppe)
  • Sole Colbert (zeetong Colbert)
  • Sole Dingle Bay (zeetong Dingle Bay)
  • Sorbet aux fraises (sorbet van aardbeien)
  • Spaanse perzikbeignets
  • Spaanse vissalade
  • Spaghetti alla carbonara 2
  • Spaghetti alla carrettiera (spaghetti met spek en tonijn)
  • Spaghetti bolognese met pancetta
  • Spaghetti met knoflookgarnalen
  • Spinazie-avocadobrood voor bij maatjes
  • St Jacobsvruchten met ragoût van koraal
  • Steak de boeuf au poivre vert (biefstuk met groene pepers)
  • Steak de boeuf à cheval (biefstuk te paard)
  • Steak de boeuf à l'oignon (biefstuk met uien)
  • Steak de boeuf à la Bordelaise (biefstuk uit Bordeaux)
  • Steak de boeuf à la Boulonnaise (biefstuk uit Bologne)
  • Steak de boeuf à la Californienne (biefstuk uit Californië)
  • Steak de boeuf à la Dijonnaise (biefstuk uit Dijon)
  • Steak de boeuf à la Richelieu (biefstuk Richelieu)
  • Steak de boeuf Laperouse (biefstuk Laperouse)
  • Supersnelle chocolademousse van 't huis
  • Suprême de volaille au citron (kipfilet met citroen)
  • Suprême de volaille aux champignons (kipfilet met champignons)
  • Tagliatelle met rivierkreeftjes
  • Tagliatelle met spinaziesaus
  • Tapenade of smeerpasta van kappers
  • Teriyaki wokschotel
  • Toastjes met gegarneerde heilbotmousse
  • Tomatencoulis
  • Tonijntortilla met rauwkost
  • Torta de alperche (abrikozentaart)
  • Tortilla de ceps (hortilla van eekhoorntjesbrood)
  • Tortilla met varkensvlees en abrikozen
  • Tournedos aux poivres verts (tournedos met groene pepers)
  • Tournedos à la Beaugency (tournedos Beaugency)
  • Tournedos à la Béarnaise (tournedos met béarnaisesaus)
  • Tournedos à la Curnonski (tournedos Curnonski)
  • Tournedos à la Dijonnaise (tournedos uit Dijon)
  • Tournedos à la Languedocienne (tournedos uit de Lanquedoc)
  • Tournedos à la moelle (tournedos met merg)
  • Tournedos à la Rossini (tourendos Rossini)
  • Tournedos flambés aux champignons (geflambeerde tournedos met champignons)
  • Tournedos iman Bayildi ( tournedos imam Bayildi)
  • Tournedos Maie Galante (tournedos maie galante)
  • Tournedos marinés Farafangana (gemarineerde tournedos Farafanga)
  • Tournedos Opera ( tournedos Opera)
  • Tournedos sauce Roquefort (tournedos met roquefortssaus)
  • Tripes à la Limousine (runderrib Limousine)
  • Tripes à la Lyonnaise (pens uit Lyon)
  • Tripes à la mode de Caen (pens op de wijze van Caen)
  • Tropische yoghurt
  • Varkenssnuitjes
  • Vegetarische focacciapizza
  • Verse-vruchtensalade met mangosaus
  • Vijgen in honingwijn met schapenkaas
  • Wafels met warme chocoladesaus
  • Witte-bonensalade
  • Zoete uienpizza
  • Zoetzure mihoen
  • Zonnige mangokwarkmousse
  • Zuurkool-mangowrap
  • Zuurkoolstamppot met varkenshaas