Almejas al vino blanco (schelpjes in witte wijn)
Ameijoas à Prata (kokkels met kruiden en wijn)
Ameijoas com carne de porco (schelpjes met varkensvlees)
Ameijoas na cataplana (kokkels met knoflookworst, ham en koriander)
Asperges met grijze garnalen
Asperges met ham en roerei
Asperges met reuzengarnalen en bieslooksaus
Aspergesalade met gefrituurd ei en een truffeldressing
Auberginesalade (patlican salatasi)
Aubergineslaatje met aardbeien, frambozen en varkensfilet
Auberginetaartjes met scampi
Augurkjes en zilveruitjes in het zuur
Avocado gevuld met garnalen en feta
Avocadosaus
Avocadosla met krab
Aziatische kreeftensla
Aziatische visroerbak met knapperige groenten
Babykreeftje met tomaat en basilicum
Ballenbak met mangoschuitjes
Barbecuesaus
Basilicumgarnalen met avocadopuree
Beignets met garnalen en primeurgroenten
Belgische driekleurige lasagne met grijze garnalen
Bellinisorbet
Bessengratin met munt en aardbeien
Bessenslaatje met krab
Bevroren tweekleurige chocolade-parfait
Biefstuk met mosterdsaus
Bitterkoekjespudding met boerenmeisjes
Bladerdeegappel op spiegel van chocoladesaus
Bladerdeegpasteitjes met grijze garnalen
Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes
Brikdeeg met gedroogde vruchten
Bundeltje van rog en kreeft, fijne saus met balsamicoazijn
Cappuccinomoes met verse vruchten
Carpaccio van langoustines met stokvissalade en dressing van paprika
Carpaccio van verse tonijn
Champignonsaus
Chao tom 2 (suikerriet met garnalen)
Chao tom 3 (garnalen aan spiezen van suikerriet)
Chocolade-ijs met een soepje van passievruchten, gelei van ananas en gekonfijte gember
Chutney van mango
Ciabatta met rauwe ham en mozzarella
Citrussalade met geroosterde venkel
Clafoutis met vijgen
Courgettestamppot
Couscous met kip en dadels
Crab malabar (gevulde krab)
Cranachan
Crema fritta (gefrituurde vanillecrème)
Crêpes Suzette 2
Crostini met ham en druiven
Driekoningentaart
Eitje met truffelolie
Engelse zomerfruit pudding
Ensalada de marisco Vigo (zeevruchtensalade uit Vigo)
Filet de boeuf à la Lorraine (ossehaas uit Lotharingen)
Filet de boeuf à la Printanière (ossehaas met lente groenten)
Filet de boeuf Dubarry (ossehaas Dubarry)
Filet de porc aux olives et au madère (varkensfilet met olijven en madera)
Filet de porc à l'Allemande (varkensfilet op z'n Duits)
Filet de porc à la purée de haricots (varkensfilet met puree van boontjes)
Filet de porc Bas-Alpin (varkensfilet Bas-Alpin)
Filet mignon de porc à l'Indienne (Indisch varkenshaasje)
Filet mignon de porc farci (gevuld varkenshaasje)
Flaò (kwarktaart met munt)
Flensjes van Lancelot de Casteau
Focaccia met rozemarijn en knoflook
Focaccia van broodjesbloem met kerstomaten
Foie de veau au porto (kalfslever met port)
Fondue bourguignon 2 (bourgonsiche fondue)
Franse appeltaart met hazelnoten
Franse vissoep
Fruitige rijstepap
Galicische gestoofde octopus
Gamba's met knoflook
Gambabrochetten met parika's
Garides me saltsa (garnalen in wijnsaus)
Garnaaltjes in kruidenboeket
Garnalen-kiwi spiesjes
Garnalenrolletjes
Garniture à la Beauvilliers (garnituur van Beauvilliers)
Garniture à la Bourgeoise (garnituur van de burgeres)
Garniture à la Bruxelloise (garnituur uit Brussel)
Garniture à la Matelote (garnituur voor visragoût)
Garniture à la Nantua (garnituur uit Nantua)
Garniture à la Napolitaine (garnituur uit Napels)
Garniture à la Rachel (garnituur Rachel)
Gebakken tilapia met avocadosalsa
Gebakken zalmfilet met frisse salade
Gebakken zeebanket
Gefrituurd exotisch fruit met passievruchtencoulis
Gefrituurde gepaneerde kippenboutjes met kruidenmayonaise
Gegratineerde garnalenrijst
Gegratineerde macaroni op Mexicaanse wijze
Gegrilde ananas met Mandarine Napoléon
Gegrilde bananen met noga en chocolade
Gegrilde scampi's met parmaham
Gegrilde zalmmoot met groene asperges
Gekoelde limoenroom met kokos
Gelo di melone (gelei van watermeloen)
Gemarineerde mango
Gemarineerde rabarber met aardbeien, slagroom en rabarbercoulis
Gepocheerde peren met gemberkaramel
Gestoomde rijstballetjes
Gigot d'agneau aux olives (lamsbout met olijven)
Gigot d'Agneau à l'Auvergnate (lamsbout uit Auvergne)
Gigot d'Agneau à l'Espagnole (runderrollade Brillat Savarin)
Gigot d'agneau à la Bordelaise (lamsbout uit Bordeaux)
Gigot d'agneau à la Châteauneuvoise (lamsbout uit Chateauneuf)
Gigot d'agneau à la Grècque (lamsbout op z'n Grieks)
Gigot d'agneau à la paysanne (lamsbout van de boerin)
Gigot d'agneau à la Richelieu (lamsbout Richelieu)
Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
Glace aux noix (walnotenijs)
Gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette
Gratin van pompelmoes en peer met rozemarijn
Gremolata-garnalen
Grenadins de veau à l'Italienne (Italiaanse kalfsbiefstukjes)
Grenadins de veau à la crème (kalfsbiefstukjes met roomsaus)
Grieks gevulde wrap
Griekse garnalen in de oven
Groente-kaaspakketjes met aardappeltjes
Haantje en kreeft met tagliatelle in croustade en kreeftenvocht geparfumeerd met dragon
Haaskarbonade met kerrie-vruchtensaus en rijst
Hamrolletjes met roomkaas
Haring in tomaten-madeirasaus op brood
Hollandse kaastaart
Horentje aardbei
IJsyoghurt met abrikozen
Insalata di polipo (salade van inktvis)
Insalata di zucchine (courgettesalade)
Italiaanse gorgonzolataart
Italiaanse tomatensoep 3
Italiaanse zabaglione
Jamaïcaanse kerrieschotel
Jambon au chablis (ham met chablis)
Jambon aux epinards et au madère (ham met spinazie en madera)
Jambon à la crème (ham met roomsaus)
Jambon à la Scandinavienne (Scandinavische ham)
Kabeljauwcurry
Kalfsoester met champignonsaus
Kalfsschnitzels met gepofte aardappels
Kastanjechampignons gevuld met Noordzee garnalen
Kastanjetaart met rum
Knapperige garnalen
Knapperige hapjes priorijkaas
Knoflookgarnalen in scherpe saus
Kochilia elinika (Griekse St Jacobsschelp)
Kokoscake met yoghurt
Komkommer-aardappelsalade met zeebanket
Komkommersalade met gevulde aardappelen
Komkommersandwiches met dilleboter
Koteletten met Blackwellsaus
Kruidenslaatje met bouquet des Moines
Kruidige amandelmuffins
Kwark met mango en noten
Langostinos envueltos en tocineta (garnalen met spek)
Langue de boeuf à la Flamande (Vlaamse ossetong)
Langue de boeuf à la Tourangelle (ossetong Tourangelle)
Langue de boeuf farcie (gevulde ossetong)
Lapin aux aromates (konijn met aromaten)
Lapin à l'Américaine (konijn op z'n Amerikaans)
Lasagne met morieljes
Lepelhapjes van mosselen met basilicum
Limoensorbet
Macaroni met rundvlees
Mejillones en escabeche (mosselen in escabeche)
Meloen uit de oven
Meringues met kersencoulis en geitenkaas
Met karwij gemarineerde aardbeien en advocaatschuim
Mexicaanse stamppot met kalkoen
Milde roerbakschotel
Mini-hamsandwiches met mosterdboter
Minicakes met citroen
Minipizza's
Mosselen en bonen met tomaat
Mosselen met Indiase kruiden en zeekraal
Mousse van limoenen
Mousse van wintervruchten met frambozencoulis
Munt-citrussorbet
Noisettes d'agneau à la Dauphine (lamsnootjes Dauphine)
Noisettes d'agneau George V (lamsnootjes George V)
Noisettes d'gneau aux aromates (lamsnootjes met aromaten)
Noisettes de chevreuil à l'avocat (reemedaillons met avocado's)
Noix de veau à l'Aixoise (kalfsnoot uit Aix)
Oeufs brouillés aux rognons d'agneau (roereieren met lamsniertjes)
Oeufs pochés à la Bénédictine (gepocheerde eieren van de benedictines)
Oeufs pochés à la Châtelaine (gepocheerde eieren van de kasteelvrouw)
Oeufs pochés à la fermière (gepocheerde eieren van de boerin)
Oeufs pochés à la Grand-Duc (gepocheerde eieren van de groothertog)
Oeufs pochés comme en Berry (gepocheerde eieren uit Berry)
Oie aux cerises (gans met kersen)
Omelette aux sardines (omelet met sardientjes)
Omelette à la Hongroise (Hongaarse omelet)
Opgeblazen bananen
Pannenkoek met sinaasappelsaus
Pannenkoeken met honing en noten
Pannenkoeken met vers fruit en groene kiwisaus
Panquecas de abobora (Portugese pompoenbeignets)
Pasta con acciughe e mollica (pasta met ansjovis en broodkruim)
Pasta met paprika en kaas
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
Pasta tonight met paprika en kaas
Pasteitje met mosselragoût
Pastel de verduras con salsa de champiñones (groentepastei met paddestoelensaus)
Penne met kaviaar
Penne met spek-spinazieroomsaus
Perdreaux au chou rouge (patrijs met rode kool)
Perenijs met chocolade-muntsaus
Perzik trio
Perzik, peer en appel met puree van Granny Smith en rode ui, Poire Williams en cider
Perziken met witte chocolademousse
Pinchos morunos (gemarineerde varkensvleeskebabs)
Pindasaus 4
Pintade au chou (parelhoen met kool)
Poulet au champagne (kip met champagne)
Poulet à l'estragon (kip met dragon)
Rabarbersorbet
Ravioli met ham-preisaus
Ravioli met vier soorten kaas
Râble de lièvre sauce aux cerises (hazerug met kersensaus)
Remouladesaus 2
Ricotta-cake
Rijstsoufflé 2
Rillettes van gerookte paling
Riz à la forestière (rijst van de boswachtersvrouw)
Rode paprikasaus
Roerbak met kousenband
Roergebakken biefstuk in pepersaus
Roergebakken varkensreepjes met knoflookstengels
Romige courgettesoep met paling
Romige visschotel
Roodbaars met Griekse yoghurt
Roquefort-appeltaartje
Salade Auvergnate
Salade met rauwe ham en meloen 2
Salade niçoise van «'t Laurierblad»
Salade van asperges met rauwe ham met gebakken kwarteleitjes
Salade van citrusfruit met honing en pijnboompitten
Salade van kip en pompelmoes
Salade van kleine calamares
Sambal manis worteltjes met kip
Samosa's 2
Sardinas a la vinagreta (gemarineerde sardientjes)
Sauce Gribiche (gribichesaus)
Sauce Hollandaise (Hollandaise saus)
Sauce Veron (veron saus)
Saumon au riesling (zalm met riesling)
Saumon à l'Angevine (zalm uit Angers)
Saumon à l'Ardennaise (zalm uit de Ardennen)
Saumon à l'oseille (zalm met zuring)
Saumon à la Mornay (zalm Mornay)
Saumon de restigouche (zalm restigouche)
Saumon Sylvia (zalm Sylvia)
Scheutensalade met groenten
Scones 4
Selle d'agneau à la Duchesse (lamszadel Duchesse)
Selle d'agneau Duc de Bourgogne (lamszadel Duc de Bourgogne)
Selle d'agneau Prince Orloff (lamszadel prins Orloff)
Soesjes met zalm en kruidenkaas
Sole Albert (zeetong Albert)
Sole à l'Indienne (Indische zeetong)
Sole à la Bourguignonne (bourgondische zeetong)
Sole à la Carville (zeetong Carville)
Sole à la Champenoise (zeetong uit de Champagne)
Sole à la Daumont (zeetong Daumont)
Sole à la Dieppoise (zeetong uit Dieppe)
Sole Colbert (zeetong Colbert)
Sole Dingle Bay (zeetong Dingle Bay)
Sorbet aux fraises (sorbet van aardbeien)
Spaanse perzikbeignets
Spaanse vissalade
Spaghetti alla carbonara 2
Spaghetti alla carrettiera (spaghetti met spek en tonijn)
Spaghetti bolognese met pancetta
Spaghetti met knoflookgarnalen
Spinazie-avocadobrood voor bij maatjes
St Jacobsvruchten met ragoût van koraal
Steak de boeuf au poivre vert (biefstuk met groene pepers)
Steak de boeuf à cheval (biefstuk te paard)
Steak de boeuf à l'oignon (biefstuk met uien)
Steak de boeuf à la Bordelaise (biefstuk uit Bordeaux)
Steak de boeuf à la Boulonnaise (biefstuk uit Bologne)
Steak de boeuf à la Californienne (biefstuk uit Californië)
Steak de boeuf à la Dijonnaise (biefstuk uit Dijon)
Steak de boeuf à la Richelieu (biefstuk Richelieu)
Steak de boeuf Laperouse (biefstuk Laperouse)
Supersnelle chocolademousse van 't huis
Suprême de volaille au citron (kipfilet met citroen)
Suprême de volaille aux champignons (kipfilet met champignons)
Tagliatelle met rivierkreeftjes
Tagliatelle met spinaziesaus
Tapenade of smeerpasta van kappers
Teriyaki wokschotel
Toastjes met gegarneerde heilbotmousse
Tomatencoulis
Tonijntortilla met rauwkost
Torta de alperche (abrikozentaart)
Tortilla de ceps (hortilla van eekhoorntjesbrood)
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
Tournedos aux poivres verts (tournedos met groene pepers)
Tournedos à la Beaugency (tournedos Beaugency)
Tournedos à la Béarnaise (tournedos met béarnaisesaus)
Tournedos à la Curnonski (tournedos Curnonski)
Tournedos à la Dijonnaise (tournedos uit Dijon)
Tournedos à la Languedocienne (tournedos uit de Lanquedoc)
Tournedos à la moelle (tournedos met merg)
Tournedos à la Rossini (tourendos Rossini)
Tournedos flambés aux champignons (geflambeerde tournedos met champignons)
Tournedos iman Bayildi ( tournedos imam Bayildi)
Tournedos Maie Galante (tournedos maie galante)
Tournedos marinés Farafangana (gemarineerde tournedos Farafanga)
Tournedos Opera ( tournedos Opera)
Tournedos sauce Roquefort (tournedos met roquefortssaus)
Tripes à la Limousine (runderrib Limousine)
Tripes à la Lyonnaise (pens uit Lyon)
Tripes à la mode de Caen (pens op de wijze van Caen)
Tropische yoghurt
Varkenssnuitjes
Vegetarische focacciapizza
Verse-vruchtensalade met mangosaus
Vijgen in honingwijn met schapenkaas
Wafels met warme chocoladesaus
Witte-bonensalade
Zoete uienpizza
Zoetzure mihoen
Zonnige mangokwarkmousse
Zuurkool-mangowrap
Zuurkoolstamppot met varkenshaas
|