Aardappel- en waterkerssoep met leng
Aardappelsalade met haring 2
Açorda à Alentejana (broodsoep met knoflook en ei)
Aïgo saou (Provençaalse vissoep)
Ajam boemboe Bali
Ajam boemboe roedjak
Ajam goreng (gebakken kip) 1
Ajam goreng (gebakken kip) 2
Ajam goreng (gebakken kip) 3
Ajam opor
Ajam palembang
Ajam pangang (geroosterde kip) 1
Ajam pangang (geroosterde kip) 2
Ajam pedis (hete kip) 1
Ajam pedis (hete kip) 2
Ajam setan
Ajam tomat
Ajo blanco (Spaanse amandelsoep met witte druiven)
Amandel-aspergesoep
Ameijoas na cataplana (schelpdieren zoals in de Algarve)
Andalusische soep
Appelsinsill med honung (sinaasappelharing met honing)
Appelsoep met curry
Ardenner vink met wittebonenschotel en aardappelpuree
Aspergeroomsoep 2
Aspergeroomsoep met komkommer en rode biet
Aspergeroomsoep met zalm en Chevagne
Asperges met witte wijnsaus
Aspergesalade met truffelvinaigrette
Australische groene mosselen met tomatenkerriesaus
Avocado gevuld met St. Jakobsschelpen
Avocadosoepje met primeurgroenten
Bacon-walnoten salade
Bananenvla met chocoladerozijnen
Barbecue spareribs
Basilicumsoep met reepjes kalfslever
Basisrecept voor verse wijngaardslakken
Bbq-karbonade
Beef sweet and sour met bami
Beefspiezen met venkel-sinaasappelsalade
Beursje met kleine grijze escargots
Biefstukreep uit de wok
Bisque van grijze garnalen
Bisque van Noordzeegarnalen met kerrie
Bisque van shii-take en tomaten
Bleekselderijsoep met sinaasappel
Bloedsinaasappelcompote met meringue
Bloemkoolmousse met garnalensaus
Bloemkoolroomsoep met mosselen
Bloemkoolsoep met Noordzeegarnalen en scampi
Bobs temptatie (gegratineerd fruit)
Boeren borsjtsj
Boerenkoolschotel uit de oven
Boeuf bourguignon 6
Bol met komkommer en geitenkaas
Bolliaanse mosselen
Bonte bonensoep met kalfsschenkel
Bonte pastasalade met kip
Boontjessalade met gerookte forel
Borrelribjes
Bospaddestoelenvelouté met scampi's
Bosvruchten-kwarkshake
Boterboontjes met ontbijtspek
Botersaus met dragon
Bouillabaisse 2
Cacik 2 (komkommer met yoghurtsaus)
Cajun popcorn (krokante gekruide garnalen)
Camarão com piri-piri (met whisky geflambeerde gambas met piri-piri)
Camembert-aardappelschotel
Camemberttaartjes
Canderli (broodgnocci met salami en bacon)
Canh chua ca (pikante Vietnamese vissoep)
Cannelloni met gehakt en spinazie
Cannelloni met kaas- en tomatensaus
Cannelloni van superanoham met kreeft en asperges
Caracoles à la Catalana (escargots op Catalaanse wijze)
Carambolebeignets met frambozencoulis
Carne alentejana (varkensblokjes met venusschelpen)
Carolina jacobsschelpen
Carpaccio van St Jakobsschelpen
Carpaccio van St Jakobsvruchten en flan van raketsla
Carpaccio van tonijn en jakobsschelpen met zeebaarstartaar
Carpaccio van zalm met salade van aardappel en komkommer
Cassata
Cassolette d'escargots au Chablis (slakkenpotje met Chablis)
Citroenbavarois met bessengelei
Deegwaren met kappers
Demoisellekreeftjes met verse kruiden
Diepe oesters met ganzenlever en appeltjes
Dijonspies met romige appelsaus
Dim-sum met garnalen en fijne tuinkruiden
Dim sum (gestoomde garnalenpastei met bieslook)
Dim sum van rog en king'crab in bouillon met shii-take
Diplomatenpudding
Donder en hete bliksem
Driehoek van mosselen met tartaarsaus en tomaat-antiboise
Driekleurige chocoladeterrine
Druiven met sabayon van muskaatwijn
Druivenmuffins
Duivelse kip met sperziebonen
Duo van asperges met scampi op Italiaanse wijze
Duo van gevuld witlof en groentelasagne met boter van rozenbottelthee en mosselsabayon
Eierbloemsoep met St. Jakobsschelpen
Eiermie met omeletreepjes en ham
Eiertimbaaltje met krab
Empanadas de mejillones (mosselflappen)
Engelse appel en amaretti-taart
Engelse apple pie
Ensalada con roquefort (salade met roquefortdressing)
Ensalada de rnaranjas y limón (sinaasappelsalade met knoflook en rode wijn)
Ensalada San Isidro (gemengde salade uit Madrid)
Erwtencrèmesoep
Escargots au four (ovenschotel met slakken)
Escargots aux orties (escargots met netelboter)
Escargots à la Bourguignonne 2 (slakken à la bourguignonne)
Escargots à la mode de Beaune (slakken op de wijze van Beaune)
Escargots à la Périgourdine (escargots op de wijze van de Périgord)
Escargots forestière (paddestoelen met slakken en merg)
Etuvée de moules de bouchot à l'oignon (bouchotmosselen met uien)
Exotische fruitbrochettes met Blue Curaçao en honingsaus
Exotische fruitfondue
Fantasie van aardbeien
Fantasie van mango met kerrie en rode vruchten
Farfalle con salame, peperone en zucchine (farfalle met salami, paprika en courgette)
Farfalle met auberginesaus
Farfalle met gorgonzollasaus
Farfalle met roze garnalen
Farfalle met roze garnalen en prei
Farfalle met walnoten-hamsaus
Feestdiner voor groot en klein
Feestelijke bouchée met kreeft, kalfszwezerik en kalfstong
Fettuccine met mosselen
Fettuccini met romige scampi's
Fettucine met salie en geitenkaas
Fideos con mariscos (spaghetti met schelpdieren)
Fijn taartje met Zeeuwse mosselen en zuringsaus
Filet de porc à l'ananas (varkensfilet met ananas)
Filet de porc à l'Ecossaise (varkensfilet op z'n Schots)
Filet de porc façon chevreuil (varkensfilet bereid als ree)
Filet mignon de porc aux poireaux (varkenshaasje met prei)
Filet mignon de porc aux pruneaux (varkenshaasje met pruimen)
Filet mignon de porc à l'estragon (varkenshaasje met dragon)
Filet mignon de porc à l'orange (varkenshaasje met sinaasappel)
Filet mignon de porc à la Granadienne (varkenshaasje uit Granada)
Filet mignon de porc d'Arlon (varkenshaasje uit Arlon)
Filloas de mexilóns (flensjes met mosselen)
Flan brésilienne
Flan de manzana (Spaanse appelflan)
Flan met garnalen en bieslook
Foie de porc à l'Espagnole (varkenslever op z'n Spaans)
Foie de porc à l'Indonésienne (Indonesische varkenslever)
Foie de porc à la Beaujolaise (varkenslever uit de Beaujolais)
Foie de porc à la gitane (varkenslever van de zigeunerin)
Foie de veau aux anchois (kalfslever met ansjovis)
Foie de veau aux oignons (kalfslever met uien)
Foie de veau aux pommes (kalfslever met appel)
Foie de veau à l'américaine (kalfslever op z'n Amerikaans)
Foie de veau à l'orange (kalfslever met sinaasappel)
Frankfurterspiesen met frites
Gamba's met champignonroom
Gamba's met champignons in roomsaus
Gamba's met pittige mangodressing
Gamba's met tomaat en bleekselderij
Gamba's op een bedje van bieslook- en citroenrisotto
Gamba ratatouille
Gambas al ajillo (knoflookgarnalen)
Gambas al jerez con ajo (gamba's met sherry en knoflook)
Gambas con mahonesa y alcaparras: Verse garnalen met kappertjesmayonaise
Gambas en gabardinas (garnalen in een jasje)
Gambas picantes (garnalen met knoflook, olie en chilisaus)
Gambas picantes al ajillo (gambas met Spaanse peper en knoflook)
Gambaspiesjes met mango en papajadip
Gamberoni alla griglia con asparagi (gegrilde reuzegarnalen met asperges en zoete aardappelchips)
Ganda ham gevuld met St. Jacobsschelpen
Garidhes saganaki (gegratineerde scampi's met feta en Metaxa)
Garnaalkroketten 2
Garnalen, choisum en koriander
Garniture à l'Algérienne (garnituur uit Algiers)
Garniture à la Wladimir (garnituur Wladimir)
Garniture à la zingara (garnituur van de zigeunervrouw)
Gebakken gamba's met knoflook en uien
Gebakken witlof met runderreepjes
Gebakken zeetongfilet met garnalen en schorseneren
Gegratineerde pruimen met marsepein in sabayon van Orval
Gegratineerde schelp met mantelschelpnoten
Gegrilde lamskotelet met tijmworteltjes
Gekarameliseerde appelhoningtaart
Gelakte kreeft
Gepeperde chocoladetaart
Gevulde aardappel met garnalen en bieslook, aangestoofde prei en een mousselinesausje
Gevulde mosselen
Gigue de chevreuil sauce Diane (reebout met Dianasaus)
Granité van roze pompelmoes met cassissorbet
Groenteburger met kerrie-mangosaus
Groentecurry met kalkoen en gamba's
Hamburger met cowboysaus
Hangop met noten
Hapjes met vulling van ganzenlever, zwezerik en zoetwaterkreeftjes
Haringtartaar 2
Hartige taart 2
Heilbotmousse met gerookte sprot
Heilbotmousse met grijze garnalen
Helado de pasas de Malaga (muskaatijs)
Herfstcompote
Herfststoofpotje
IJs met warme appelkaneelcompote
IJsgekoelde mousse van pompelmoes en kokos
IJskoude honingyoghurt met vers fruit
IJsparfait met gedroogd en gekonfijt fruit
IJssoufflé van champagne en marc de champagne
Ile flottante (drijvend eiland)
Ile flottante met earl grey-thee en geraspte chocolade
In de oven gegaarde perzik met sinaasappel en noten
In gekookte ham geroosterde banaan
In rode wijn gepocheerde clemantines
Jacobsschelpdieren, langoustine en oester met gehakte shimidji-paddestoelen en tuinbonen
Jagerssaus
Jakobsschelpdieren met ratatouille-lasagnette, puree van avocado, groene mihoen en schijfjes chorizo
Jakobsschelpen met een kruidensausje
Jambalaya met ham en garnalen
Jambalaya met mosselen en aubergine
Jambon à la Dijonnaise (ham uit Dijon)
Jambon de marcassin aux fruits (ham van wild zwijn met vruchten)
Japanse garnalensalade
Kaas-fruitplankje
Kaasbrochette met appelfrietjes
Kaasburgers met spaghettirösti
Kaasfondue 5
Kaasfondue met ham en pesto
Kabak salatasi (Turkse courgette salade)
Kabeljauw-kerriesaus met banaan
Kabeljauw in romige limoensaus met peultjes en worteltjes
Kabeljauwfilet uit de oven
Kabeljauwpakketjes met witte-wijnsaus
Kalfsreepjes in tomatensaus
Kastanjeparfait
Ketjapmie met tomaat en knoflook
Kiwis met korstje
Kreeftencocktail
La delizia dei dogi (ijs van de dogen)
La Mouclade (mosselen met kerrie-saffraanroom)
Lagosta à moda de Peniche (gegrilde scampi's met rijst en tomatensaus)
Lamslende in Toscaanse stijl
Lamsrack met salsa verde
Langoustines à la crème de Léa (reuzengarnalen in roomsaus)
Langoustines in vanillesaus
Langoustines met penne tricolore en gekonfijte tomaten
Langoustines met truffel in krokant kataifadeeg
Lapin à l'Ardennaise (konijn uit de Ardennen)
Lapin à la Bulgare (Bulgaars konijn)
Lasagne met aubergines
Lasagne van land en zee
Lauwe salade van gestoomde pladijs
Lekkernij van kokos met passievruchten
Lemon kokosschnitzel met roergebakken paksoi
Maaltijdsalade met perzikdressing
Maaltijdsoep met spinazie en kip
Maatjessalade met appel en rode bietjes
Macaroni met champignon-notensaus
Macaroni met grillworst en tomaat
Macaroni met tomaten-vissaus
Mediterrane salade met sardines
Meringues met demerarasuiker en ananas
Médaillons de veau à la bergère (kalfsmedaillons van de herderin)
Médaillons de veau à la chasseur (kalfsmedaillons van de jager)
Médaillons de veau à la zingara (kalfsmedaillons van de zigeunerin)
Mosselen met bleekselderij en roquefort
Mosselen met Spaanse peper
Mosselen met witte wijn en Xeres
Nagerecht van peren met mascarpone
Nagerecht van rode vruchten met knapperige koekjes
Namagaki (Japans oesterassortiment)
Nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander
Nasi met pangasiusfilet
Octopus met olijfolie en paprikapoeder
Oestercocktail met champagne
Oestercocktail met koude kaviaarsabayon
Oesters «Chez Panisse»
Oesters Charentais
Oesters in tempurabeslag met sesamzaad en limoen
Oesters met champagne 1
Oesters met geplette krielaardappel, besprenkeld met champagnevinaigrette
Oesters met kruidenboter en amandelschilfers
Oestersoep
Oeufs cocotte à l'oseille (eieren in een cocotte met zuring)
Oeufs cocotte à la tartare (eieren in een cocotte met tartaar)
Oie en blanquette (blanquette van gans)
Omelet met groenteverrassing
Pa amb tomàquet (Catalaans brood met tomaat, knoflook en olijfolie )
Pad thai-mie met garnalen 1
Pad thai-mie met garnalen 2
Paprikasoep met aubergine
Pasta Arabiata
Pasta met walnoten-peterseliepesto
Patatas bravas (gebakken aardappelen met ui en bacon)
Peer in Banyulswijn met geraspte zwarte chocolade
Perzikenkwark
Perzikensorbet
Pittige uientaart
Pot au feu met zalm
Preistamppot met hot dogs
Pudding van geitenmelk met gelei van rode bessen
Puree met gebakken tomaten
Quenelles van kreeft, preicoulis en gedroogde parmaham
Rabarber-frambozenbavarois met citroen
Rabarbercompote met gember uit de oven
Râble de lièvre Bernadette (hazerug Bernadette)
Rijst met gekleurde balletjes
Ris de veau Ami Fritz (kalfszwezerik Ami Fritz)
Ris de Veau à la Clamart (kalfszwezerik Clamart)
Ris de veau Demidoff (kalfszwezerik Demidoff)
Ris de veau en brioches (kalfszwezerik in briochedeeg)
Ris de veau en cocotte (kalfszwezerik in het pannetje)
Risotto met ham en champignons
Roerbak zalm
Romige kwarkmousse
Sabayon met appelen
Sabayon met frambozenbier
Salade met vitello, kreeft en pesto
Salata Caprese con salmone grillata e aseto balsamico (salade Caprese met gegrilde zalm en balsamico azijn)
Sauce Parisienne (Parijse saus)
Sauce suprême (suprèmesaus)
Sauce vin blanc (saus met witte wijn)
Sauce Yorkshire (Yorkshiresaus)
Schnitzeltjes met sambal badjaksaus en spinazie
Sint-Jacobsschelpen met limoen en krabvlees
Snelle nasi met saté
Sole Favart (zeetong Favart)
Spaghetti met broccoliroomsaus
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
Taart uit de Savoie
Taart van pannenkoeken met chocolade
Taartje van karamel en geflambeerde appeltjes Fine Bretagne
Tartaartjes met roomsaus
Tiramisu con lamponi (tiramisu met frambozen)
Tonijn met groene lasagna
Tropische vla met cruesli
Tutti frutti bladerdeeggebakjes
Udang goreng asam 2 (gebakken garnalen met tamarinde)
Udang kecap peteh (reuzengarnalen met ketjap en peteebonen)
Vanille-roompotjes met tamarillo's
Vanillebavarois 3
Vanillemousse met chocolade-muntsaus
Veau à l'ananas (kalfsvlees met ananas)
Veau à la Cotentine (kalfsvlees uit Cotentin)
Veau à la duxelles (kalfsvlees met duxelles)
Veau farci aux herbes (kalfsvlees gevuld met kruiden)
Venetiaanse cassata
Vispotje met wortel en peultjes
Walnotenijs
Walnotenijs met rum en koffie
Warm toetje uit de oven
Warme oesters met twee sauzen
Weense sachertorte 2
Wokrolls met groenten en surimi
Wraps met bonensalade
Yam som (pomelosalade met garnalen)
Yam thua pou (garnalen met bonen)
Zachte garnalencurry
Zachte sinaasappeltaart
Zalmtaart
Zalmtartaar
Zalmtomaten
Zuiderse tarweschotel met inktvis, koningskrab en garnalen
|