<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-454recepten.car
  • Aardappel-gehakt-koekjes
  • Aardappel-visragoût
  • Aardappeltortilla 4
  • Aardbeien-fyllotaartjes
  • Aardbeien-schuimtaart
  • Aardbeiencaketaart
  • Aardbeientaartjes 3
  • Abrikozen-amandeltaart
  • Abrikozen-bavaroisetaart
  • Abrikozencustardtaartjes
  • Adonis
  • Advocaat-kwarktaartje
  • Aitim gathi (kokosijs)
  • Albicocca con ricotta (abrikozen gevuld met ricotta)
  • Amandel-mokka-rumcake
  • Amandeltaart 2
  • Amandeltaartje met citroen
  • Amaretti 3
  • Ananas-gehakthapjes
  • Andijvie op z'n Vlaams
  • Anijskoekjes 3
  • Ansjoviskarbonade met pompoen
  • Ansjovisroggetjes
  • Antipasti
  • Antipasti-bordje
  • Antwerpse garnalenkroketten
  • Antwerpse husselpot
  • Antwerpse stoverij
  • Antwerpse vleespastei
  • Asperges met kwark
  • Babi ketjap 6
  • Babi panggang met rijst
  • Baksmurfs paddenstoelenbos
  • Balkenbrij 4
  • Ballekes
  • Balletjes met groenten
  • Bambino
  • Basisrecept pizzadeeg
  • Bebotok (Indonesische gehaktring)
  • Beierse vleeskoekjes
  • Belgische 'karbonade'
  • Belgische brol
  • Belgische roerbakschotel
  • Bell
  • Bhuna gosht (droge biefstukcurry)
  • Bianconeve
  • Biryani (hartige rijst met vlees)
  • Biryani (met soep vooraf)
  • Bloemkoolschotel á la Stroganoff
  • Bloody Mary 3
  • Boemboe bali ikan
  • Boeuf stroganoff van gehakt
  • Brabantse 'veekoeken' (savooiekoolrolletjes)
  • Brazil
  • Breekbrood met zalm en omelet
  • Broccoli met romige gehaktsaus
  • Bronx
  • Brood gevuld met pittig gehakt
  • Broodje bapao
  • Cajungehaktbrood
  • Calamari e patate stufato (stoofschotel van inktvis en aardappelen)
  • Calamari in zimino (kleine inktvisjes in saus)
  • Calamari ripieni al forno (gevulde inktvis)
  • Canederli Tirolesi
  • Capellini met mosselen en prei in een groene kruidensaus
  • Casserole van engelenhaarpasta met scampi's
  • Ceylon beef smore
  • Chili con carne 7
  • Chocolade-knoflookcake
  • Chocolade-pecantaart
  • Chocolade-slagroomtaart
  • Chocolade verleiding
  • Chocolademoussetaart met sinaasappel 2
  • Chocoladepavlova met mascarpone
  • Chocoladepizza met marshmellows
  • Chocoladetaart 7
  • Choesels
  • Christoffeltaart
  • Ciliegi al vino rosso (kersen met rode wijn)
  • Cinnamon-rolls (Amerikaanse appeltaart met pecannoten)
  • Citroenijscake
  • Citroenkwarktaart met meloen
  • Citroentaart 2
  • Citroentaart 3
  • Citroentaartjes
  • Citrus-alaska
  • Citrusflensjes
  • Clafoutis aux abricots
  • Clafoutis met kersen 2
  • Clootie dumpling (of cloutie dumpling)
  • Colakip met kersen
  • Coniglio all'ischitana (konijn in tomatensaus)
  • Courgettecake
  • Couscous met chorizo en noten
  • Côtelette Suisse
  • Cranberrytaart 3
  • Cranberrytaart met vooraf en toe
  • Crema Catalana met anijskoekjes
  • Curry kottamalli (Sri Lankaanse koriandercurry)
  • Dadeltaart
  • Driekleurenfusillisalade met garnalen en gerookte zalm
  • Duif met leversaus
  • Duitse bonenschotel
  • Duvelfricassée
  • Eend in saus met roze pompelmoes
  • Eend met Sauternes
  • Eend met sinaasappel
  • Eend met whisky
  • Eiersalade 2
  • Engelenhaarpasta met reuzegarnalen
  • Farfalle-tomatensalade
  • Farfallesalade
  • Fat Breton (Bretonse koek)
  • Fegato di vitello alla milanese (gebakken kalfslever op z'n Milanees)
  • Forel in tomatensaus
  • Forel met mosterdsaus
  • Forelfilet met basilicumsaus
  • Fusillisalade met zongedroogde tomaten en tonijn
  • Gamba's op een bedje van sojascheuten
  • Garnalen-avocadosalade
  • Gebakken carpaccio van varkensgebraad met avocadosalade en lookboter
  • Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd
  • Gegrilde witlof met parmaham
  • Gegrilde worstjes
  • Gegrilde zalm met komkommer-koriandersalsa
  • Gegrilde zalmfilet met peterseliedressing
  • Gegrilde zeewolf met tabouleh en arganolie
  • Gegrilleerde knoflookgarnalen
  • Gehakt-groentebroodje
  • Gehakt-hamrolletjes met spinazie en puree
  • Gehakt-loempiaatjes
  • Gehakt-paprika-quiche
  • Gehakt-pie
  • Gehakt-preitaart
  • Gehakt-satéschotel met sperziebonen
  • Gehakt + brood = vleesbrood
  • Gehakt á la Catalane
  • Gehakt en croûte
  • Gehakt gevuld met ham en kaas
  • Gehakt met champignons en komkommer
  • Gehakt met ham en kaas
  • Gehakt met olijven en kappertjes
  • Gehakt met perzik en kaas
  • Gehakt met sesamzaadjes en sojasaus
  • Gehakt met shoarmakruiden
  • Gehaktbal speciaal
  • Gehaktballetjes 1
  • Gehaktballetjes 2
  • Gehaktballetjes 3
  • Gehaktballetjes in tomatensaus 1
  • Gehaktballetjes in tomatensaus 2
  • Gehaktballetjes met Chinese kool
  • Gehaktballetjes met courgette
  • Gehaktballetjes met Grimbergen Dubbel
  • Gehaktballetjes met jachtsaus
  • Gekookte zeekreeft met zachte curry
  • Gelato alle pesche (perzikenijs)
  • Gembermix
  • Gerookte zalm met verse pasta
  • Gevulde eieren 2
  • Gevulde paprika 2
  • Gevulde rigatoni op de wijze van Rossini
  • Gevulde slakropjes
  • Hamburger met mozzarella en pesto
  • Hamschotel met mangochutney
  • Indiase curry met vis
  • Indisch gehaktbrood uit de magnetron
  • Indonesisch gehakt
  • Indonesisch kerriegehakt
  • Italiaanse gehaktballetjes 2
  • Italiaanse gehaktrol
  • Italiaanse kaasfondue
  • Italiaanse mosselen uit de oven
  • Italiaanse rijstschotel
  • Jaggery satay (palmsuikersaté)
  • Kaasbavarois
  • Kaasfondue van Italiaanse kaas
  • Kabouterbrood
  • Kalfsstoof met dadels en sinaasappel
  • Kalfsvlees Marsala
  • Kalkoen-cashewburger met ananas
  • Kalkoen Piccata
  • Kalkoen Scaloppini
  • Kalkoenfilet met bleekselderij in kaassaus
  • Kalkoenlapje met Marsalasaus
  • Keema (gekruid rundergehakt)
  • Keema mattar
  • Kip met amandelen
  • Kip met ananas en gebakken mihoen
  • Kip met ananas op traditionele wijze
  • Kip met appel en banaan
  • Kip met avocadosaus
  • Kip met balsamico
  • Kip met bier 2
  • Kip met champignon-portsaus
  • Kip met champignonsaus
  • Kip met chocoladesaus 1
  • Kip met chocoladesaus 2
  • Kip met citroen
  • Kip met citroen en olijven
  • Kip met currysaus
  • Kip met donkere Leffe
  • Kip met dragon
  • Kip met druiven en zilveruitjes
  • Kip met gebakken paddestoelen en salie
  • Kip met geitenkaas en bacon
  • Kip met gember
  • Kip met gember en lente-uitjes
  • Kip met gepureerde druiven
  • Kip met gorgonzolasaus
  • Kip met Grand Marnier
  • Kip met groenten
  • Kipsaté wok rolls met wokgroenten en gebakken uitjes
  • Knolselderij en koolrabislaatje met honingeloen
  • Koolsalade met shii-takes
  • Kriekensoep met riesling en kirsch
  • Kruidige hazelnotenballetjes in tomatensaus
  • Kwark du maître
  • Kwarkbladerdeeg
  • Kwarkmayonaise
  • Kwarktoastjes
  • Lamskoteletten met paprikarisotto
  • Lamsvleessoep met vermicelli
  • Lasagna met zeevruchtjes
  • Leeza gibbon's scampi linguine
  • Luchtig marsala-ijs
  • Macaroni-mosselsoep
  • Macaroni-tomatensoep
  • Medaglioni ai funghi (kalfsoester met paddestoelen)
  • Meloenbavarois met een kiwi- en ananassaus
  • Mie met gehakt-pindasaus
  • Mihoensoep met garnalen en venkel
  • Moskowski borsjtsj (Moskouse borsjtsj)
  • Mossel-kaastoast met Oud Brugge
  • Mossel-paprikasalade
  • Mossel-saffraansoep
  • Mosselbouillon met room en saffraan
  • Mosselcocktail met kruidensaus
  • Mosselen
  • Mosselen-chorizoprikkertjes
  • Mosselen Afrodisiac
  • Mosselen alla Genovese
  • Mosselen à l'escabèche
  • Mosselen in een bierdeegjasje
  • Mosselen in een Zuiders roomsausje
  • Mosselen in één-minuutdeeg
  • Mosselen in groene saus
  • Mosselen in wijnsabayon
  • Mosselen in witte wijn met jeneverbessen
  • Mosselen in witte wijn uit Apulië
  • Mosselen met bier
  • Mosselen met bleekselderij-kaassaus
  • Mosselen met Boursin en knoflookroomsaus
  • Mosselen met cider en Roquefort
  • Mosselen met citroen en witbier
  • Mosselen met citroengras en Thaise basilicum
  • Mosselen met dubbele Westmalle
  • Mosselen met gember en bosui
  • Mosselen met gewelde botersaus en verse noedels
  • Mosselen met look en broodkruim
  • Mosselen met waterkers
  • Mosselen uit de oven 2
  • Moussaka 4
  • Napels brood
  • Naselli alla messinese (ovenschotel van kabeljauw en aardappelen)
  • Noedelsoep
  • Noedelsoep met garnalen 2
  • Noedelsoep met kip en paksoi
  • Normandisch gehaktbrood
  • Notenkwark
  • Olijvengehaktbrood met ossobuccosaus
  • Ontbijtkoek 1
  • Ontbijtkoek 2
  • Ontbijtkoek 3
  • Oreganobroodjes
  • Ovenschotel van broccoli en gehakt
  • Paasei van chocolademousse
  • Paassandwich
  • Panna cotta 1 (gekookte room)
  • Panna cotta 2
  • Panna cotta 3
  • Panna cotta 4
  • Panna cotta con salsa fragola (crème caramel met aardbeiensaus)
  • Paprikaringen met gehakt
  • Paris
  • Pasta met kruiden, citroen en scampisaus
  • Pasta met scampi en groenten
  • Pastasalade met asperges
  • Pastasoep met basilicumsaus
  • Pastasoep met groenten en kruiden
  • Peperonata 1 (stoofschotel van gemengde groenten)
  • Peperonata 2 (stoofschotel van gemengde groenten)
  • Peperoni con acciughe (paprika met ansjovis)
  • Peperwodka
  • Pere al mascarpone (peren met mascarpone)
  • Perehiet (Noordhollandse perenstamppot)
  • Peren-kwarktaart
  • Peren met chocoladesaus
  • Peren met gember en chocolade
  • Peren uit de oven met vanilleroom
  • Perencompote met noten
  • Perenmousse met citroen
  • Perensorbet
  • Perentaartjes met vanillecrème
  • Perkedèl (frikadel)
  • Perzikclafoutis
  • Perziken met citronella en ijzerkruid
  • Perziksalsa
  • Perziksaus
  • Perziksorbet
  • Perzikstrudel
  • Pescador à la Veracruz
  • Pesce alla Genovese
  • Pesche ripiene (gevulde perziken)
  • Pindarotsparfait
  • Pleah sach ko (salade van rauw rundvlees met citroengras)
  • Pulpa di fragoli (aardbeienpuree)
  • Ratatouille cannelloni met kalkoen
  • Risotto e frutti di mare (risotto met zeebanket en pestosaus)
  • Risotto met inktvis en bonen
  • Risotto met mosselen 4
  • Risotto met mosselen en saffraan
  • Roerbakschotel met kankong
  • Roerbakschotel met mie, quorn fijngehakt en paksoi
  • Roerbakschotel met quornschnitzel
  • Roerei met oester in de eierschaal geserveerd
  • Roergebakken beenhamblokjes met knoflook, kerrie, taugé en ananas
  • Roergebakken biefstuk met shii-takepaddestoelen
  • Roergebakken biefstukreepjes met groenten
  • Roergebakken garnalen met rijstnoedels
  • Roergebakken kalfsreepjes in tomatensaus
  • Roergebakken kipfilet met five spices en sinaasappel
  • Roergebakken mie met quorn
  • Roergebakken mosselen met chili, bruine palmsuiker en room
  • Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat
  • Roergebakken mosselen met prei
  • Roergebakken mosselen op Thaïse wijze
  • Roergebakken pangasiusfilet met paksoi en rijst
  • Roergebakken quorn met gefrituurde mie
  • Roergebakken spiering
  • Roergebakken spitskool met appel
  • Roergebakken spruitjes met spekjes en sjalot
  • Roergebakken tijgergarnalen
  • Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
  • Rojak (salade van fruit en groenten met pikante dressing)
  • Romige kaassoep
  • Salade van gerookte vis
  • Salpicòn de pescado (salade van gemarineerde vis)
  • Salsicce con le cipolle (Italiaanse worst met tomaten en uien)
  • Saltimbocca (gevulde kalfsschintzel)
  • Saltimbocca alla Romana 1
  • Saltimbocca alla Romana 2
  • Saltimbocca alla Romana 3
  • Saltimbocca alla romana met saffraanrijst
  • Saté pentol
  • Scaloppine di vitello al Marsala
  • Scampi's met groene noedels
  • Scampi alla Carlina
  • Schnitzel in romige paprikasaus
  • Schnitzel met voorjaarsgroenten en krieltjes
  • Schnitzelrolletjes met zongedroogd tomaatje & jus
  • Scholfilet alla Putaniesca
  • Scholfilet met dillesaus, gekookte aardappelen en wortel
  • Scholfilet met gebakken aardappeltjes
  • Scholfilet met tomatensalade en Hollandse garnalen
  • Scholrolletjes met coburger ham en roomkrieltjes
  • Schotel van varkenslappen of karbonades met abrikozen
  • Schotel van varkenslappen of varkensnier met paprika's
  • Schotse eieren
  • Schotse kwarteleieren
  • Schotse stoofmosselen
  • Schouderkarbonades in tomatensaus
  • Schuimige wijncrème (zabaglione of sabayon)
  • Schuimige yoghurtdrank
  • Seroendeng 4 (kokosstrooisel)
  • Sgomberi con rosmarino (gebakken makreel met rozemarijn)
  • Slaatje van gemarineerde kwartel
  • Slaatje van gevogeltelevertjes
  • Soufflé ai frutti di bosco con panna (bosvruchtensoufflé)
  • Spaans lentestamppotje
  • St Jacobsnootjes met gerookte zalm
  • St Jacobsnootjes met spekreepjes
  • St Jacobsvruchten en oesters met citroenkruid in bouillon
  • St Jacobsvruchten met kreeft, witlof en sauternessaus
  • St Jakobsbrochette met asperges en zijn saus
  • St Jakobsnoten met tomaten in de wok
  • St Jakobsnoten Monbazillac
  • St Jakobsoesters met witlofsnippers en truffelboter
  • St Jakobsschelpen met eieren
  • Summer pudding met rood fruit
  • T-bone van lam met krokante Italiaanse korst
  • Tagliatelle met gebakken mosseltjes
  • Tomaat-garnaal
  • Tomaat-mosterdsaus
  • Tomaat-ovenschoteltje
  • Tomaat-tonijnsalade
  • Tomaten-artisjoksalade
  • Tomaten-avocadosalade
  • Tomaten-champignon-roomsoep met dubbel
  • Tomaten-groentesaus met gehakt
  • Tomaten-lamslasagne met paprikasaus
  • Tomaten-paprikasalade
  • Tomaten-pastasaus
  • Tomaten-tortellinisoep met pesto
  • Tomaten-vissoep met kokos
  • Tomaten met grijze garnaalkes
  • Tomatencurry met gamba's
  • Tomatenpannenkoek met mosselen en gestoofde Romeinse sla
  • Tomatenpesto
  • Tomatenrisotto met rucola en kaas
  • Tomatensalade 2
  • Tomatensalade met bosui
  • Tomatenspaghetti met krab
  • Tomatentaart met pesto
  • Tonijnsalade met tomaten en maïs
  • Tortilla's met kalkoen en guacamole
  • Uiensoep met ravioli
  • Varkensfilet met piccalilly
  • Varkenshaas met peultjes
  • Varkensoesters met tagliatelle en portobello’s
  • Varkensschnitzels met champignons
  • Varkensschnitzels met champignons en paprika
  • Varkensschnitzels op Franse wijze
  • Varkensstoofschotel met bier
  • Varkensvlees met bleekselderij en blauwe kaas
  • Varkensvlees met satésaus
  • Vegetarische roerbak met notenrijst
  • Venkel-vissoep met schelpjesmacaroni
  • Verborgen eieren
  • Verpakt gehakt
  • Verrassend gehaktbroodje
  • Visrisotto 2
  • Vissalade op ijs
  • Visschotel alla Napolitana
  • Vissoep met langoustines
  • Vissoep met rijst
  • Vissoep van zoetwatervissen
  • Vissoepje met langoustines, courgettes en deegschelpjes
  • Visspies met couscoussalade
  • Visvelouté met gerookte forel
  • Vitello del giardiniere (kalfsvlees van de tuinman)
  • Vitello tonnato 1
  • Witlofsalade met appeltjes en gemarineerde forel
  • Witte bonen met paprika, courgette en ham
  • Witte kool met kerrie
  • Witte pizza met zalm
  • Zalm met groene saus en rucola
  • Zalmfilet met rucola en sugarsnaps
  • Zoete gnocchi
  • Zuurkool in flensjes
  • Zuurkoolsalade op zeemansmanier
  • Zuurkoolschotel met kaas en ananas
  • Zwarte risotto
  • Zweedse gehaktballetjes