$action = "Dick-60recepten.car";
$referer = getenv("HTTP_REFERER");
if ($referer == "http://carta.verbi.nl/kookboekjes.php") $referer = "";
include ("log.inc");
?>
<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-60recepten.car
Asperges Orly
Beurre à l'estragon (dragonboter)
Beurre à la maître d'hôtel (maître d'hôtel boter)
Beurre Chivry (Chivry boter)
Beurre Colbert (Colbert boter)
Beurre d'ail (knoflookboter)
Beurre d'amande (amandelboter)
Beurre d'anchois (ansjovisboter)
Beurre d'aveline (hazelnotenboter)
Beurre d'echalote (sjalottenboter)
Beurre de crevettes (garnalenboter)
Beurre manié
Beurre pour les escargots (boter voor de escargots)
Bouchées aux perles du pêcheur (pasteitjes met parels van de visser)
Champignons aux fines herbes (champignons met tuinkruiden)
Champignons à l'escargot (champignons als escargots)
Champignons à la forestière (champignons van de boswachtersvrouw)
Champignons en aumonières (champignons in buideltjes)
Champignons farcis aux escargots (champignons gevuld met wijngaardslakken)
Champignons royal
Champignons sauce béarnaise (champignons met béarnaisesaus)
Chinese mie met groenten en tofu
Coquilles Saint Jacques à l'Ostendaise (Oostendse St Jacobsschelpen)
Coquilles Saint Jacques à la Bretonne (Bretonse St Jacobschelpen)
Coquilles Saint Jacques à la diable (duivelse St Jacobsschelpen)
Crevettes à la Calabraise (Calabrese garnalen)
Crêpes farcis aux crevettes (flensjes gevuld met garnalen)
Escargots aux herbes fraiches (escargots met verse tuinkruiden)
Glace au thé (thee-ijs)
Glace aux fraises (aardbeienijs)
Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat
Langouste en ragoût (ragoût van langouste)
Lieve zoete hartjes
Magret de pintade aux champignons (borstfilet van parelhoen met champignons)
Mosterdkip met andijviepuree
Moules à la Bruxelloise (Brusselse mosselen)
Moules en beignets (beignets van mosselen)
Pizza met ananas, ham en kaas
Quiche Lorraine
Ragoût de cuisses de grenouilles (ragoût van kikkerbilletjes)
Rode wijnsaus
Roergebakken speklappen met ketjapsaus
Roux blanc (witte roux)
Roux blond (blonde roux)
Roux brun (bruine roux)
Sauce Andalouse (Andalusische saus)
Sauce batarde (batardesaus)
Sauce beurre blanc (blanke botersaus)
Sauce béarnaisesaus spéciale (speciale béarnaisesaus)
Sauce groseille au raifort (aalbessensaus met mierikswortel)
Sauce Mornay (mornaysaus)
Sauce Nantua (nantuasaus)
Sole et saumon princesse (zeetong en zalm van de prinses)
Spaghetti met tomatenpreisaus
Suprême de volaille au porto (borstfilet van kip met port)
Suprême de volaille aux excrevisses (filet van kippenborst met rivierkreeftjes)
Tarte de poireaux (preitaart)
Terrine de saumon au beurre blanc (pastei van zalm met beurre blanc)
Terrine de turbot aux poivres verts (pastei van tarbot met groene pepers)
Vanillekwark met exotisch fruit
|