$action = "Dick-65recepten.car";
$referer = getenv("HTTP_REFERER");
if ($referer == "http://carta.verbi.nl/kookboekjes.php") $referer = "";
include ("log.inc");
?>
<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-65recepten.car
Asperges aux artichauts (asperges met artisjokken)
Asperges cordon Orange (asperges Oranjeband)
Ballotine de faisan (fazantrollade)
Ballotine de poularde (poularde rollade)
Bananenkoekjes
Broodje leverworst
Chocolademousse
Cocktail de moules à la milanaise (Milanse mossel cocktail)
Cocktail de poulet à la Sicilienne (Siciliaanse kipcocktail)
Coquilles de bouquets (schelpen met grote garnalen)
Gebakken groenten
Haagse bluf-tompouce
Hartige wentelteefjes met uiencompote
Homard à la mayonnaise d'avocat (kreeft met avocadomayonaise)
In honing gebakken appel met zuurkool en eendenborst
Jambon à la Normande (Normandische ham)
Kaasfondue met Leidsche kaas
Kalkoenschnitzels met rauwe ham
Kippakketjes met puree en rode kool
Knolselderijsoep met linzen en spek
Lamskarbonades met sinaasappelyoghurt
Langouste à la mayonnaise (langouste met ansjovismayonaise)
Langouste à la Parisienne (Parijse langouste)
Mayonnaise de homard (kreeft mayonaise)
Mayonnaise de volaille (kip mayonaise)
Melon au porte (meloen met port)
Médaillon de poulet (medaillon van kip)
Médaillons d'anguille fumé (gerookte paling medaillons)
Médaillons de boeuf au madère (biefstukmedaillons met madeira)
Médaillons de chevreil (reerug medaillons)
Médaillons de faisan (fazant medaillons)
Médaillons de porc (varkenshaas medaillons)
Mousse de crevettes (garnalenmousse)
Mousse de foie gras (ganzelevermousse)
Mousse de jambon (hammousse)
Mousseline de canard au foie gras (eend mousse met ganzelever)
Pâté de canard (eendepastei)
Pâté de lapin (konijnpastei)
Perziken in rode wijn
Pêches au crabe (krab met perziken)
Poisson à la ravigote (vis met ravigotesaus)
Roomsaus
Rosbief met champignons en bosuitjes
Rundvleessalade
Salade aux rognons de veau (kalfsniertjessalade)
Salade brimont
Salade de crevettes au melon (garnalensalade met meloen)
Salade du chef (salade van de chef)
Saumon aux fonds d'artichauts (artisjokbodems met zalm)
Saumon mariné à l'aneth (zalm met dille)
Scampi au cognac et au whiskey (scampi met cognac en whisky)
Scampi à la Madras (Madras scampi)
Terrine arlequin (harlekijn pastei)
Terrine au veau et de jambon (kalfspastei met ham)
Terrine de canard à l'orange (eendepastei met sinaasappel)
Terrine de canard à la campgnarde (landelijke pastei van eend)
Terrine de faisan (fazantpastei)
Terrine de lièvre, sauce Cumberland (haaspastei met cumberlandsaus)
Terrine de perdreau (patrijspastei)
Vanillesaus
Varkenshaas in boemboenasigorengroomsaus
Vegetarische ovenschotel
Vis uit de oven met spek
Witlof uit de oven
Zweedse gahaktballetjes in roomsaus
|