<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Dick-65recepten.car
  • Asperges aux artichauts (asperges met artisjokken)
  • Asperges cordon Orange (asperges Oranjeband)
  • Ballotine de faisan (fazantrollade)
  • Ballotine de poularde (poularde rollade)
  • Bananenkoekjes
  • Broodje leverworst
  • Chocolademousse
  • Cocktail de moules à la milanaise (Milanse mossel cocktail)
  • Cocktail de poulet à la Sicilienne (Siciliaanse kipcocktail)
  • Coquilles de bouquets (schelpen met grote garnalen)
  • Gebakken groenten
  • Haagse bluf-tompouce
  • Hartige wentelteefjes met uiencompote
  • Homard à la mayonnaise d'avocat (kreeft met avocadomayonaise)
  • In honing gebakken appel met zuurkool en eendenborst
  • Jambon à la Normande (Normandische ham)
  • Kaasfondue met Leidsche kaas
  • Kalkoenschnitzels met rauwe ham
  • Kippakketjes met puree en rode kool
  • Knolselderijsoep met linzen en spek
  • Lamskarbonades met sinaasappelyoghurt
  • Langouste à la mayonnaise (langouste met ansjovismayonaise)
  • Langouste à la Parisienne (Parijse langouste)
  • Mayonnaise de homard (kreeft mayonaise)
  • Mayonnaise de volaille (kip mayonaise)
  • Melon au porte (meloen met port)
  • Médaillon de poulet (medaillon van kip)
  • Médaillons d'anguille fumé (gerookte paling medaillons)
  • Médaillons de boeuf au madère (biefstukmedaillons met madeira)
  • Médaillons de chevreil (reerug medaillons)
  • Médaillons de faisan (fazant medaillons)
  • Médaillons de porc (varkenshaas medaillons)
  • Mousse de crevettes (garnalenmousse)
  • Mousse de foie gras (ganzelevermousse)
  • Mousse de jambon (hammousse)
  • Mousseline de canard au foie gras (eend mousse met ganzelever)
  • Pâté de canard (eendepastei)
  • Pâté de lapin (konijnpastei)
  • Perziken in rode wijn
  • Pêches au crabe (krab met perziken)
  • Poisson à la ravigote (vis met ravigotesaus)
  • Roomsaus
  • Rosbief met champignons en bosuitjes
  • Rundvleessalade
  • Salade aux rognons de veau (kalfsniertjessalade)
  • Salade brimont
  • Salade de crevettes au melon (garnalensalade met meloen)
  • Salade du chef (salade van de chef)
  • Saumon aux fonds d'artichauts (artisjokbodems met zalm)
  • Saumon mariné à l'aneth (zalm met dille)
  • Scampi au cognac et au whiskey (scampi met cognac en whisky)
  • Scampi à la Madras (Madras scampi)
  • Terrine arlequin (harlekijn pastei)
  • Terrine au veau et de jambon (kalfspastei met ham)
  • Terrine de canard à l'orange (eendepastei met sinaasappel)
  • Terrine de canard à la campgnarde (landelijke pastei van eend)
  • Terrine de faisan (fazantpastei)
  • Terrine de lièvre, sauce Cumberland (haaspastei met cumberlandsaus)
  • Terrine de perdreau (patrijspastei)
  • Vanillesaus
  • Varkenshaas in boemboenasigorengroomsaus
  • Vegetarische ovenschotel
  • Vis uit de oven met spek
  • Witlof uit de oven
  • Zweedse gahaktballetjes in roomsaus