<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert-115recepten.car
  • ‘Chips’ van wijting
  • Ansjovis gebakken
  • Bacon-Zeeduivelrolletjes (of Heibot)
  • Bokking in palmolie
  • Bokkingtaartje met rode biet, augurk en kwark
  • Doperwtensoep met een rillette van varkensbuik
  • Een papillote van vis
  • Elft geroosterd
  • Elft in folie gevuld
  • Erwtensoep met spinazie en mint
  • Erwtensoep op zijn Italiaans
  • Fluwelen kippenlevertjespate met salie
  • Foliepakketjes met makreel, venkel en tomaat
  • Frisse frisee salade met tuinbonen, tomaat en op de huid gebakken sardines
  • Garnalen met tomaat, kropsla en peterselie
  • Gebakken bokking met barbecuekruien
  • Gebakken grietfilet
  • Gebakken meerval met citroen-peterseliejus
  • Gebakken schelvis met remouladesaus
  • Gebakken snoekbaars met ansjovisspaghetti en artisjokkentappenade
  • Gebraden hele kip met een vulling van olijven en verse kruiden met rozemarijn aa
  • Geglaceerde varkensnek met koffie
  • Gegratineerde bokking
  • Gegratineerde schelvis met ham
  • Gegrilde bruschetta met tomatensalade en mozzarella
  • Gegrilde makreel met kruisbessensaus
  • Gegrilde makreel met zwarte bonensaus
  • Gegrilde zeebaars met spaghetti, artisjokken en gekarameliseerde sinaasappel
  • Gegrilde zeewolf met Ananassalsa
  • Gehaktpate 1
  • Gekonfijte tomatenchutney
  • Gemarineerde capresesticks
  • Gemarineerde haring met kruidensalade
  • Gepeperde zeeduivelfilets
  • Gepocheerde leng, saus met grove mosterd en bieslookpuree
  • Gerookte haringfilets met aardappelbouillon
  • Gerookte witvis met kokkels “en papillotte” bereid
  • Gesmoorde pladijsfilet met witte wijnsaus ( Schol )
  • Gevulde gebakken makreel
  • Grietfilet in Bier
  • Grietfilets met paddestoelen
  • Ham and haddie (schelvis)
  • Haring in sherry zoetzuur
  • Haring rauw
  • Haring scandinavische ingemaakte
  • Heek in groene saus
  • Heldere paddenstoelensoep 1
  • Hete bliksem met stoofvlees
  • Hongaarse snoekbaars
  • Italiaanse Panzanella (broodsalade) maar dan net iets anders
  • Kater ontbijt
  • Koolvis met aardappel en ui
  • Koolvis met banaan
  • Koolvis met tomaten en aardappelen
  • Koolvisfilet met broccoli-linzen
  • Koolvisschotel (soep) met cro–tons en aioli
  • Kort gebakken sardines overgoten met een marinade van citroen, olijfolie, grove
  • Laaggegaarde varkensnek met krokante spitskool en een saus van gepofte knoflook
  • Leng met knolselder, shiitake en hazelnootboter
  • Linzenschotel 2
  • Londense haringen op de grill
  • Makreel met kruiden
  • Matignon de lotte de mer (Zeeduivel)
  • Noordzeesoep 1
  • Ovenschotel met koolvis en courgette
  • Paddestoelenpate 2
  • Paella van couscous met pijlinktvis, garnalen en mosselen
  • Pate van fazant 2
  • Pittige gehaktballetjes in tomatensaus 1
  • Pittige makreelmootjes
  • Pladijs ( Schol ) met noordzeekrab, spinazie en zeebes
  • Potted cheese koud
  • Potted makreel uit de magnetron
  • Potted salmon
  • Potted schrimps 1
  • Potted shrimps 2
  • Rog met Emmentaler en '"beurre noir'
  • Rog met groenten
  • Rog met oester, komkommer, appel en sesam
  • Rog met zeekraal
  • Saltimbocca van zeeduivel met paprika
  • Sate Schele Kip (Saté Ajam Besengek)
  • Sate van makreel
  • Schelvis-ovenschotel met mosselen
  • Schelvis met ricotta, tomaat en selder
  • Schelvis met wortel, prei en witte vermout
  • Schol met sinaasappel gebakken
  • Scholrolletjes gefrituurde gevulde
  • Sinaasappel-koolvisschotel
  • Sint-jakobsvrucht met bloemkool, pickles en bellota
  • Snoekbaars met spek tomaten asperges en amandelen
  • Snoekbaarsfilet met snijboontjes
  • Soep van geroosterde paprika met geitenkaas-amandelballetjes
  • Speklaprollade uit de romertopf
  • Sprotjes aan het spit barbecue
  • Tarbot met groene kool, truffel en gevogeltejus
  • Tartaar van nieuwe haring met granny smith appel, rode peper en een zachte sesam
  • Tomaat komkommersalade met munt en geroosterde kip
  • Tomaat met garnaal
  • Troostvoedsel: de echte kroket
  • Venkel-visschotel (koolvis)
  • Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping
  • Visschotel met makreel en garnalen
  • Wijting in cider met champignonsaus
  • Wijtingfilet
  • Yakitori (kleine kipspiesjes) met zelfgemaakte satésaus
  • Yoyo met pepersaus Afrikaanse sprot
  • Zeetong met kokkels, peterselie en asperges
  • Zeewolf met yuzu marshmallow en wortel-wasabi
  • Zeewolffilet op Portugese wijze
  • Zeewolfragout met venkel
  • Zelfgemaakte boerenpate
  • Zelfgemaakte chorizoworst
  • Zomerse salade met gegrilde rode mul en verfrissende antiboise
  • Zwarte pasta met een romige witte wijnsaus en pittige gehaktballetjes