ALGERIJNSE GEGRILDE SARDINES MET CITROEN EN KORIANDER
Barbecue sardines met tomatensaus
Boquerones - Spaanse zure visjes ( Ansjovis of Sardien )
Citroen sardine toastjes
Cotriade met pollak
Curry met pollak
Dronken zalm (± 4 pers)
Fish and chips (± 4 pers)
Gebakken makreel
Gebakken pollak met kappertjes, limoen en panko
Gebakken pollak met sinaasappel, asperges en spinazie
Gebakken pollak met tapenade van witte bonen, truffelaroma en zachte kriekensaus
Gebakken pollakfilets met tomatensalade
Gebakken sardienen
Gebakken sardines met champignonsaus
Gebakken sardines met kruiden
Gebakken sardines met kruidenboter
Gebakken schelvis met zoetzure en gedroogde tomaat
Gefrituurde grietreepjes met rucolasalade en remouladesaus
Gefrituurde tongscharreepjes 1
Gefrituurde tongscharreepjes 2
Gegrilde dorade ( roodbaars) met mosterdsaus
Gegrilde sardines met tomaat
Gegrilde schelvis met stoemp
Gegrilde sprotjes in geuzesabayon
Gegrilde tongschar met spek, groene boontjes, lamsoor met heldere jus en zeekraa
Gegrillde sardines met paprika
Gemarineerde makreel met roergebakken groenten
Gemarineerde sardientjes
Gemarineerde sardines
Gemarineerde sardines met chilipeper, knoflook en laurier (Sardinas en escabeche
Gepaneerde schelvis met groene asperges, spinazie en sinaasappelsaus
Gepaneerde wijting, mayonaise met wasabi
Gepocheerde pollakfilets met venkelroom
Gepocheerde schar met tuinbonen, erwtjes, zomeruitjes en een emulsie van broccol
Gerookte schelvis op Indiase wijze
Geroosterde sardientjes met Rozemarijnvinaigrette
GEROOSTERDE SARDINES MET GEKONFIJTE PAPRIKA’S
Gesmoorde griet in blonde Brugse Zot met oesterzwam
Gestoomde pollak met spinazie, mousseline met duvel
Gestoomde wijting met schorseneren en peterseliecoulis
Gestoomde wijtingfilet met gekonfijte tomaat, spinaziescheuten en witte botersau
Gevulde sardientjes
Gevulde tongschar met Brugs Broodje en Parijse champignons
Griet met asperges
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
Griet met komkommer en voorjaarsuitjes
Griet met shiitake
Grietfilet met saffraanspirelli, krokante ham en wijnsausje
Grietfilets in kruidenkorst
Haring met krokante groentjes
Haring met mosterd
In de oven gegaarde tongscharfilet met gesmoorde savooikool
Licht gerookte schelvis, opgelegde witte kool en Lardo di Colonnata
Makreel en champignons
Makreel in het zuur
Makreel met citroen en rozemarijn
Mooie meid ( Heek ) met aardappel, zacht ei en olijfolie
Nieuwpoortse grietfilet met witbier smeus
Op vel gebakken makreel met asperges en parmentier van witte kool
Papillotje van tongscharrolletjes, venkel en sjalotjes
Pittig gemarineerde sardines
Pollak in Normandische garnituur
Pollak in ragout van artisjok en champignons met sinaasappelsaus
Pollak krokant met stoemp van jonge wortelen
Pollak met gedroogde tomaat en groene asperges met Oud Brugge kaas, balsamico-bo
Pollak met kruidenroom
Portugese sardines
Roulade van pollak en jonge spinazie met tomatencoulis
Sardientjes in het zuur
Sardientjes met mosterdroomsaus
Sardientjes op tomaten en sjalotjes
Sardientjes van de barbecue
SARDINAS AL HORNO
Sardinas en vino blanco
Sardines au gratin
Sardines in een gezoete vinaigrette van rode ui
Sardines in spaanse marinade
Sardines met broccolimousse en olijfolie gegrilld
Sardines met citroen tijm en oregano gegrilld
Sardines of rauwe zalm in dillesaus
Sardines Portugese
Sardines uit de oven 1
Sardines uit de oven 2
Sardines uit Denia
Scharfilets in tomatensaus
Schelvis "Bombay"
Schelvis gebakken, met knoflook
Schelvis in de oven met rozemarijn en kerstomaatjes
Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat
Schol bakken (zoals vissers het doen)
Snoekbaars Dugléré
Spaanse sardines
Steengoeie gebakken sardines
Stoofpotje van wijting met een herfsttintje
Tomaat gevuld met tongschar en zuringsaus
Tomaten gevuld met sardines
Tongschar met courgetteschubben en wijnappelsien (bloedsinaasappel )
Tongschar met gekonfijt rood witloof, asperges en zurkelsaus
Tongschar met groene kool en spek
Tongschar met lichtpikante kerriesaus
Tongschar met witloof en biersausje
Tongschar met witloof en jonagold
Tongschar, goujonettes met tartaarsaus
Tongscharfilet met groene peper en witloofflan
Trio van West-Vlaamse sprot
TUNESISCHE GEGRILLEERDE SARDINES MET EEN PITTIGE TOMATENSAUS
Vers gebakken sardines
Verse sardines op het groen
Voorgerechtje met sardines
Wijting met eekhoorntjesbrood, knolselderpuree en kalfsfond
Wijting met kerrie en appeltjes
Wijting met witte kool, appelen, rozijnen en cider met in de oven gebakken enz.
Wijtingballetjes in tomatensaus
Wijtingfilets met gewokte groentjes en rode-wijnsaus
Wit en Oranje ( Tongschar of andere )
Woedende wijting
|