<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert-117Visrecepten.car
  • ALGERIJNSE GEGRILDE SARDINES MET CITROEN EN KORIANDER
  • Barbecue sardines met tomatensaus
  • Boquerones - Spaanse zure visjes ( Ansjovis of Sardien )
  • Citroen sardine toastjes
  • Cotriade met pollak
  • Curry met pollak
  • Dronken zalm (± 4 pers)
  • Fish and chips (± 4 pers)
  • Gebakken makreel
  • Gebakken pollak met kappertjes, limoen en panko
  • Gebakken pollak met sinaasappel, asperges en spinazie
  • Gebakken pollak met tapenade van witte bonen, truffelaroma en zachte kriekensaus
  • Gebakken pollakfilets met tomatensalade
  • Gebakken sardienen
  • Gebakken sardines met champignonsaus
  • Gebakken sardines met kruiden
  • Gebakken sardines met kruidenboter
  • Gebakken schelvis met zoetzure en gedroogde tomaat
  • Gefrituurde grietreepjes met rucolasalade en remouladesaus
  • Gefrituurde tongscharreepjes 1
  • Gefrituurde tongscharreepjes 2
  • Gegrilde dorade ( roodbaars) met mosterdsaus
  • Gegrilde sardines met tomaat
  • Gegrilde schelvis met stoemp
  • Gegrilde sprotjes in geuzesabayon
  • Gegrilde tongschar met spek, groene boontjes, lamsoor met heldere jus en zeekraa
  • Gegrillde sardines met paprika
  • Gemarineerde makreel met roergebakken groenten
  • Gemarineerde sardientjes
  • Gemarineerde sardines
  • Gemarineerde sardines met chilipeper, knoflook en laurier (Sardinas en escabeche
  • Gepaneerde schelvis met groene asperges, spinazie en sinaasappelsaus
  • Gepaneerde wijting, mayonaise met wasabi
  • Gepocheerde pollakfilets met venkelroom
  • Gepocheerde schar met tuinbonen, erwtjes, zomeruitjes en een emulsie van broccol
  • Gerookte schelvis op Indiase wijze
  • Geroosterde sardientjes met Rozemarijnvinaigrette
  • GEROOSTERDE SARDINES MET GEKONFIJTE PAPRIKA’S
  • Gesmoorde griet in blonde Brugse Zot met oesterzwam
  • Gestoomde pollak met spinazie, mousseline met duvel
  • Gestoomde wijting met schorseneren en peterseliecoulis
  • Gestoomde wijtingfilet met gekonfijte tomaat, spinaziescheuten en witte botersau
  • Gevulde sardientjes
  • Gevulde tongschar met Brugs Broodje en Parijse champignons
  • Griet met asperges
  • Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
  • Griet met komkommer en voorjaarsuitjes
  • Griet met shiitake
  • Grietfilet met saffraanspirelli, krokante ham en wijnsausje
  • Grietfilets in kruidenkorst
  • Haring met krokante groentjes
  • Haring met mosterd
  • In de oven gegaarde tongscharfilet met gesmoorde savooikool
  • Licht gerookte schelvis, opgelegde witte kool en Lardo di Colonnata
  • Makreel en champignons
  • Makreel in het zuur
  • Makreel met citroen en rozemarijn
  • Mooie meid ( Heek ) met aardappel, zacht ei en olijfolie
  • Nieuwpoortse grietfilet met witbier smeus
  • Op vel gebakken makreel met asperges en parmentier van witte kool
  • Papillotje van tongscharrolletjes, venkel en sjalotjes
  • Pittig gemarineerde sardines
  • Pollak in Normandische garnituur
  • Pollak in ragout van artisjok en champignons met sinaasappelsaus
  • Pollak krokant met stoemp van jonge wortelen
  • Pollak met gedroogde tomaat en groene asperges met Oud Brugge kaas, balsamico-bo
  • Pollak met kruidenroom
  • Portugese sardines
  • Roulade van pollak en jonge spinazie met tomatencoulis
  • Sardientjes in het zuur
  • Sardientjes met mosterdroomsaus
  • Sardientjes op tomaten en sjalotjes
  • Sardientjes van de barbecue
  • SARDINAS AL HORNO
  • Sardinas en vino blanco
  • Sardines au gratin
  • Sardines in een gezoete vinaigrette van rode ui
  • Sardines in spaanse marinade
  • Sardines met broccolimousse en olijfolie gegrilld
  • Sardines met citroen tijm en oregano gegrilld
  • Sardines of rauwe zalm in dillesaus
  • Sardines Portugese
  • Sardines uit de oven 1
  • Sardines uit de oven 2
  • Sardines uit Denia
  • Scharfilets in tomatensaus
  • Schelvis "Bombay"
  • Schelvis gebakken, met knoflook
  • Schelvis in de oven met rozemarijn en kerstomaatjes
  • Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat
  • Schol bakken (zoals vissers het doen)
  • Snoekbaars Dugléré
  • Spaanse sardines
  • Steengoeie gebakken sardines
  • Stoofpotje van wijting met een herfsttintje
  • Tomaat gevuld met tongschar en zuringsaus
  • Tomaten gevuld met sardines
  • Tongschar met courgetteschubben en wijnappelsien (bloedsinaasappel )
  • Tongschar met gekonfijt rood witloof, asperges en zurkelsaus
  • Tongschar met groene kool en spek
  • Tongschar met lichtpikante kerriesaus
  • Tongschar met witloof en biersausje
  • Tongschar met witloof en jonagold
  • Tongschar, goujonettes met tartaarsaus
  • Tongscharfilet met groene peper en witloofflan
  • Trio van West-Vlaamse sprot
  • TUNESISCHE GEGRILLEERDE SARDINES MET EEN PITTIGE TOMATENSAUS
  • Vers gebakken sardines
  • Verse sardines op het groen
  • Voorgerechtje met sardines
  • Wijting met eekhoorntjesbrood, knolselderpuree en kalfsfond
  • Wijting met kerrie en appeltjes
  • Wijting met witte kool, appelen, rozijnen en cider met in de oven gebakken enz.
  • Wijtingballetjes in tomatensaus
  • Wijtingfilets met gewokte groentjes en rode-wijnsaus
  • Wit en Oranje ( Tongschar of andere )
  • Woedende wijting