<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert-118recepten.car
  • Atjarbiet - zoetzuur van rode bieten
  • Barigoule van zomergroenten
  • Bietenchips
  • Bouillon met ei en taugé 1
  • Exotische stoofpot van kip
  • Filet van hoevekip gegaard op lage temperatuur, eitje gevuld met ragout met Pape
  • Forel in folie 5
  • Forel met dillesaus
  • Friese uiensoep met nagelkaas
  • Fruitige kipfilet
  • Gebakken pieterman met ‘nage' van zandwortel, witte bonen, boterraapjes en boter
  • Gebakken witlof 3
  • Geep in 't groen
  • Gefrituurde aubergine (xiangguouqiejia)
  • Gegrilde kippenborst met witloof
  • Gegrilde leng met muntsaus
  • Gehakt met taugé
  • Gekonfijte kabeljauw met bospaddenstoelen en koriander
  • Gekruid gehakt met groene pepersaus
  • Gekruide champignons
  • Gemarineerde champignons
  • GEMARINEERDE CHAMPIGNONS (Champignons à la grècque)
  • Gemarineerde kaasjes
  • Gemarineerde rode ui
  • Gemarineerde sardines 1
  • Gemarineerde sprotjes
  • Gemarineerde taugé
  • Gemarineerde ui-ringen
  • Gemarineerde zoetzure uien
  • Gepaneerde leng, tomatensalade met kappertjes en ui
  • Gepocheerde griet met salade van kapperappel, gekonfijte tomaat en rösti van cou
  • Gerookte beenham
  • Gerookte en gemarineerde Runderlende
  • Gerookte entrocote
  • Gerookte forel met dillesaus
  • Gerookte gemarineerde haring
  • Gerookte schouderkarbonades
  • Gerookte spare ribs
  • Gerookte varkenshaas met Ardeense saus
  • Geroosterde of-- en papillotte-- bereide Lengfilet met sesamzaad
  • Gesmoorde kip 3
  • Gesmoorde riblappen met gebakken tomaten
  • Gestoofde sukade
  • Gestoomde kabeljauw met gegrilde groenten
  • Gestoomde leng, saus met grove mosterd en aardappelpuree
  • Gevulde aubergines 12
  • Gevulde champignonkoppen
  • Gevulde tomaten met garnalen
  • Gevulde tomaten uit de oven
  • Gravelax met mosterd-dillesaus
  • Grieprecept
  • Grote garnalen met staart uit oven
  • Guinness-rundvleespot
  • Hammousse 3
  • Hollandse kabeljauwfilet met tauge
  • Huisgemarineerde zalm
  • In Brugse Zot gesmoorde leng met tuinkers en lente-uitjes
  • In court-bouillon gepocheerde koolvismoot
  • Indiase kip
  • Indische pindasoep
  • Ingelegde champignons
  • Ingemaakte champignons
  • Ingemaakte paprika`s
  • Italiaanse visschotel uit de oven
  • Kabeljauw
  • Kabeljauw met bietendressing
  • Kabeljauw op Vlaamse wijze 2
  • Kerstham
  • Kip op appel en stroop
  • Kip romertopf
  • Kipkluifjes en ui
  • Kippenlevers met citroen
  • Kippenlevertjes met nectarine
  • Kippenlevertjes piri-piri
  • Kruidige inmaakazijn
  • LENG MET EEN ZWART OLIJVENKORSTJE
  • Lengfilet met verse dragon, Chinese rijst en tomaat
  • Maiskip met aardappeltjes uit de oven
  • Maple Gouda Ojibwa
  • Mieke's tauge-soep
  • Minigratins met tomaten
  • MOORSE SPIES (PINCHITOS MORUNOS)
  • Ossobucco 2
  • Paarden stoofvlees
  • Paddenstoelenbouillon
  • Paddenstoelenterrine met kip
  • Paddestoelen in folie pakketjes
  • Paprika-uienchutney
  • Pikante aubergines
  • Profiterolles gevuld met mousse van gevogelte
  • Ramons paddestoelen met gepocheerde eieren
  • Rauwe gemarineerde zalm
  • Ribkarbonade met appel uit de romertopf
  • Rode bietjes (met appel) in het zuur
  • Rode uienconfituur
  • Rode vruchten met balsamico
  • Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)
  • Salade van gepofte bieten
  • Sardien dan sprot goreng
  • Soep van Jonge spinazie met geraspte witte raap en krokant gebakken spek
  • Spaanse gemarineerde uien
  • Spicy ribs, met sesam
  • Spruitjes met taugé
  • Taartje met Brie en Ardense ham
  • Tilapia met kerriesaus en wilde rijst
  • Tomatencappuccino
  • Tomatenschotel
  • Turkse kip uit de romertopf
  • Varkenslever met ui en kruiden
  • Vis met ketjap in aluminiumfolie
  • Vleesrolletjes uit Drenthe
  • Zelfgerookte forel met 3 heerlijke sausen
  • Zelfgerookte zalm
  • Zoetzure bieten
  • Zoetzure bieten 1
  • Zoetzure bietjes
  • Zuur pikante soep (suanlatang)
  • Zuurkool met kip uit de Römertopf