Bouche van rog met kleine groentjes
‘Zeepaling’ van hondshaai met kokkels
Bokking of haring gebakken
Brandade van schelvis, prei en peren
Brasem van de barbecue
Bretonse schar
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
Carpaccio van schelvis met gekonfijte worteltjes
Carpe à la Juive (Straatsburger karper)
Clubsandwich met haringtartaar
Deense geep-fricasse
Duo van: asperges (gemarineerd) en zalm
Gebakken geep
Gebakken geep met sambuca
Gebakken griet met pistou-risotto en tuinbonen
Gebakken hondshaai met salade van gewokte duinasperges, tuinbonen en jonge spina
Gebakken meerval op gestoofde bleekselderij en komkommer
Gebakken schol met tomaatjes en basilicumsaus
Geep - meivis / sneppe - geparfumeerd met knoflook
Geep in 't groen uit de magnetron
Geep met laurier
Geep a la meuniere
Gefrituurde haring met rode uiensalade, olijvensaus
Gefrituurde spierinkjes
Gegratineerde griet met kaas en mosterd
Gegratineerde snoek
Gegrilde griet met mosterd en gebakken witloof
Gegrilde heilbot
Gegrilde schelvis met cappuccino van komkommer, kreeft en aardappelpuree
Gemarineerde gebakken zeeduivel met gewokte groenten , salade met wasabimayonais
Gemarineerde geep
Gemarineerde karper
Gemarineerde mul
Gemarineerde zalm in gazpacho en ansjovismayonaise ( 10 personen)
Gepaneerde geep met asperges
Gepekelde vis Pescado en escabche
Gepocheerde griet met kappertjessaus
Gepocheerde rog met groene kruiden vinaigrette en prei
Gepocheerde rog met hollandaise saus
Gepocheerde snoek
Geroosterde schelvis met aardappelbrandade
Geroosterde tongfilet met zeegroente, polenta, knoflookschuim
Gesmoorde brasem op een bedje van groenten
Gesmoorde hondshaai met groene kruiden
Gestoomde heilbot met kruidenolie
Gevulde gerookte paprika
Gevulde harder
Gevulde kerst karper
Gratin van hondshaai op de wijze van de visser
Gravad lax 2
Griet in Bier
Griet in roomsaus
Griet ingestoken met ham en mosterdsaus
Griet met aardappelen in de schil en groene asperges
Griet met asperges, lente-ui en sabayon
Griet met eekhoorntjesbrood, rammenas en sesamzaad
Griet met een korstje van aardappelen en caponata van aubergines
Griet met hazelnoten
Griet met komkommerknikkers en Noilly Prat
Griet met paddestoelen en dragon
Griet met tomaat kappertjes bieslook etc, gesmoord
Griet met trompettes de la mort en Champagne
Griet op een groentebedje
Griet, gebakken
Haringtartaar met appel
Haringtartaar met bietjesmousse
Haringtartaar met jenever-roomsaus
Haringtartaar met kappertjessaus en roquefort
Haringtartaar met lentegroentjes
Haringtartaar met tomaat en lente-ui
Haringtartaar met zaanse mosterd
Haringtartaar 3
Haringtartaar 4
Heek met olijfolie, knoflook en chilipeper
Heilbot in roomsaus
Heilbot met cider
Heilbot met sinaasappel
Hele vis in zoutkorst
Hondshaai in een zuiders stoofpotje
Hondshaai in rode wijn
Hondshaai met courgettesalade
Hondshaai met sla en garnalen
Honing peper vis
In sinaasappel gemarineerde wilde zalm
In zijn geheel gebakken tonijnfilet met mint en koriander ( 8 personen )
Italiaanse kabeljauw 2
Kabeljauw al ajoarriero
Kabeljauw en garnalen in kaassaus
Kabeljauw met champignonsaus
Kabeljauw met Duvelsaus
Karp Polski (Poolse karper in biersaus)
Karper in biersaus
Karper met abrikozen
Karper met peperkoek Vlaamse kust
Karper op Hongaarse wijze
Karper op Limburgse Wijze
Karper uit de oven, gestoofd in rode wijn
Karper uit Tata
Knoflook vis
Kreeft met ganzenlever & mango
Kruidige geepmoten met wortel in vinaigrette
Leng in mosterdsaus
Makreel met kruidenboter
Mediterrane meerval met spek
Meerval uit de oven
Merlu braisé aux coquillages, sauce verte (heek)
Merluza a la Gallega Heek met chorizo
Merluza al coñac - Heek in Cognacsaus
Mul met kruiden
Nage van gefileerde rog met julienne groentjes
Ossenstaart met druiven
Pai chiu tung li yu (Chinese gevulde karper)
Papillot van schelvis met venkel, selder, gember en gezouten citroen
Pesmol ikan kembung (karper)
Pesto zalm
Poolse karper
Provencaalse stoofaal 1
Ravioli van schelvis en tapenade van zwarte olijven, ansjovis, tomatensalsa en p
Rode mul in tomaten-olijvensaus
Rog
Rog met bruine boter
Rog met een fruitsausje
Rog met kappersaus, gegrilde tomaat en natuuraardappelen
Rog met schorseneren, kervel en mousseline met Hoegaarden
Rog met tartaarsaus en asperges
Rog met witloof en kappertjes
Rolmops
Rolmops - zure haring
Roodbaarsfilet in zoetzure saus
Schelvis met bruine jus
Schnitzel van Griet met limoensaus
Scholfilet met kerrieroom uit de oven
Scholfilet met limoen
Schotse makreel
Snoek met bieslook
Snoekbaars met ansjovisboter
Snoekbaars met tomaten
Snoekbaars ovenschotel
Snoekbaarsfilet met groene kool en spek
Snoekfilet in een kruidensaus
Tagliatelli met sprot, auberginekaviaar en pepers
Tapa met hondshaai
Temaki sushi met heilbot en citroengras
Teriyaki kabeljauw
Terrine van rog met paprika
Tomaat garnaal met coulis
Torentje van doornhaai, frisé en saffraan velouté
Verpakte griet
Vis in room
Vis in zure saus Sambal daeng yu
Vis met citroengras
Vis, in olie gekookt - Karper
Vlaamse kabeljauw
Voorn uit lausitz
Wijting bercy
Wijting in de oven
Wokschotel met hondshaai en asperges
Zachtgegaarde schelvis met korstje van amandelen
Zeebaars in basilicumsaus
Zeebaars in zeezoutkorst
Zeebaars met Parmezaanse kaas
Zeelt met knoflook
Zeepaling met broccolipuree ( Hondshaai )
Zeeuwse kreeft met crumble en gedroogde fruitstick
Zeewolf met exotische saus
Zeewolf met gembersaus
Zeewolf met parmaham
Zoetzure haring
Zoetzure vis 3
|