<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert-37Visrecepten.car
  • Carpaccio van sint-jakobsnoten
  • Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten en citroen
  • Creoolse gevulde Noordzeekrab
  • Garnalenbisque met bieslook
  • Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
  • Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen
  • Gebakken tongschar met zeekraal en tartaar
  • Gebraden zeebaars met groenten
  • Gefrituurde pladijs, kropsla en yoghurtmayonaise met kruiden
  • Gegratineerde pladijs met spinazie
  • Geroosterde zeewolf met asperges en zeekraal
  • Gestoomde Groenlandse heilbot met mousselinesaus en champignonstoverij
  • Gravad makreel
  • Kabeljauw met dragon
  • Koolvis in een jasje van gedroogde ham met zwarte pasta
  • Langoustines met paddenstoelen
  • Langoustines met sherry
  • Maatjes met pompelmoes en gembervinaigrette
  • Makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade
  • Meivis met tomatenroomsaus ( Geep )
  • Mosselen met room, lente-uien en tomaten
  • Nage van rogvleugel
  • Noordzeekrab en gerookte paling, augurken, crème van verse geitenkaas
  • Noordzeetong met champignons en witte-wijnsaus
  • Pladijs uit de oven met venkelblokjes
  • Pladijs, gefileerd en gebakken, carpaccio van Coeur de Boeuf, met feta en citroe
  • Pladijs, gefileerd en gepaneerd in panko, zure room met avocado en koriander
  • Pladijs, op z’n geheel, jus met garnalen en zeekraal
  • Rode poon in papillotte
  • Schelvis met witloof
  • Sint-jakobsschelpen en gerookte zalm met saffraan
  • Tartaar van zeeduivel
  • Terrine van wijting en rivierkreeftjes met kruidensausje
  • Tongscharfilets met auberginekaviaar en uiensaus
  • Zeebaars, bouchot mosselen en crème van jonge wortelen
  • Zeetongrolletjes met prei en botersaus
  • Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus