Carpaccio van sint-jakobsnoten
Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten en citroen
Creoolse gevulde Noordzeekrab
Garnalenbisque met bieslook
Gebakken pladijs met gestoofde erwten, wortelen en peterseliepuree
Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen
Gebakken tongschar met zeekraal en tartaar
Gebraden zeebaars met groenten
Gefrituurde pladijs, kropsla en yoghurtmayonaise met kruiden
Gegratineerde pladijs met spinazie
Geroosterde zeewolf met asperges en zeekraal
Gestoomde Groenlandse heilbot met mousselinesaus en champignonstoverij
Gravad makreel
Kabeljauw met dragon
Koolvis in een jasje van gedroogde ham met zwarte pasta
Langoustines met paddenstoelen
Langoustines met sherry
Maatjes met pompelmoes en gembervinaigrette
Makreelfilets met dadels en pittige komkommersalade
Meivis met tomatenroomsaus ( Geep )
Mosselen met room, lente-uien en tomaten
Nage van rogvleugel
Noordzeekrab en gerookte paling, augurken, crème van verse geitenkaas
Noordzeetong met champignons en witte-wijnsaus
Pladijs uit de oven met venkelblokjes
Pladijs, gefileerd en gebakken, carpaccio van Coeur de Boeuf, met feta en citroe
Pladijs, gefileerd en gepaneerd in panko, zure room met avocado en koriander
Pladijs, op z’n geheel, jus met garnalen en zeekraal
Rode poon in papillotte
Schelvis met witloof
Sint-jakobsschelpen en gerookte zalm met saffraan
Tartaar van zeeduivel
Terrine van wijting en rivierkreeftjes met kruidensausje
Tongscharfilets met auberginekaviaar en uiensaus
Zeebaars, bouchot mosselen en crème van jonge wortelen
Zeetongrolletjes met prei en botersaus
Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus
|