<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert-64recepten.car
  • Aspic van peulvruchten en licht gerookte konijnenfilet
  • Blauwgekookte forel met aardappelen en mousselinesaus
  • Bouillabaisse met Noordzeevis
  • Charlotjes inmaken
  • Chunky Salsa
  • Fricandeau met appel en gekonfijte bospeen
  • Gebakken mul
  • Gebakken sint-jakobsvruchten, beignet van varkensoor en crème van aardpeer
  • Gebonden vissoep met kokkels
  • Gebraiseerde goudbrasem met courgette
  • Gedroogde kerstomaatjes
  • Gedroogde tomaten van het huis
  • Gegratineerde visschelp met kokkels
  • Gemarineerde verse rauwe zalm, botersaus met citroensmaak en groene asperges
  • Gemarineerde zeebaars met salsa van tomaat en paprika
  • Geroosterde gemarineerde rollade
  • Gesmeerde geit
  • Gevulde eieren a la Dennis
  • Gratin van kokkels met spinazie
  • Heilbot met clementines
  • In witte wijn gestoofde kokkels
  • Kip met geroosterde wintergroenten
  • Kipsate uit de rookoven
  • Knoflook inmaken
  • Kokkelragout als stevig voorafje
  • Kokkels À la mariniére
  • Kokkels op zijn Portugees
  • Kokkels uit de Oosterschelde met tomatencoulis
  • Marmite van steenbolk en zeevruchten
  • Medaillons van zeeduivel met katenspek en bruschetta classica
  • Mosterd (zelf mosterd maken naar eigen smaak )
  • Mosterd met honing en knoflook
  • MUL IN LAURIER
  • MUL MET TOMAAT EN KNOFLOOK
  • Mulfilets met krokantje met zongedroogde tomaat & olijven
  • Paddestoelen ingemaakt in olie
  • Paella met kokkels en div. soorten vis
  • Provençaalse rode mul
  • Quickie bag van kip met gestoomde groenten
  • Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk
  • Rode mul met venkel
  • Rode poon met butternut pompoen, saus van Bourgogne des Flandres
  • Rollade uit de romertopf
  • Romeins rundvlees uit de oven
  • Smeerkip
  • Snelle tomaat-kaas sandwich
  • Spaghetti met sint-jakobsschelpen en rucola
  • Steenbolk met prei en witbier
  • Steenbolk met witloof in de oven
  • Steenbolk, rollade van rammenas, avocado, radijsjes, zoetzuur van komkommer en k
  • Tilapia met rijst en groenten
  • Uien inmaken
  • Warme gerookte zalm met saffraansaus en koolsla
  • Zeebaars met eekhoorntjesbrood en bloemkool
  • Zeebaars met langoestines en asperges
  • Zeebaars met tapenade van zwarte olijven, gratin van tomaat, courgettes en medit
  • Zeebaars met venkel en sherry-saus
  • Zeebaarsfilet met erwtensaus
  • Zeeuws Spek
  • Zelf kruiden mosterd maken
  • Zelf mosterd maken 1
  • Zelf mosterd maken 2
  • Zilveruitjes Inmaken
  • Zongedroogde tomaten