Blauwe wijtingfilet met witloof
Braadstuk in kruidige saus
Braadstuk met honing-tijmsaus
Caraïbisch braadstuk
Carpaccio van zwaardvis met pesto, zuiderse ratatouille en krokant Pancettaspek.
Dorade met bananen en rijst
Franse riblappen
FRICANDEAU OP Z’N SPAANS
Gebakken zeebrasem met tomatencompote en pesto
Gegratineerd varkensgebraad
Gegrilde harder met komkommersalsa
Gegrilde zeebaars met paprikasaus en auberginepuree
Gemarineerde riblappen met exotisch fruit
Gepocheerde rode poon
Gerookt varkensgebraad met roomworteltjes
Geroosterd varkensvlees met knoflook en tijm
Gestoofd varkensgebraad met witte wijn
Gestoofde riblap met maïs
Gestoofde riblappen met bier en groente
Gestoomde zeebaars met zwarte bonen
Hongaarse riblappen
Indonesische riblappen met pindasaus
Italiaanse zalmfilet
Kip met spek en champignons 1
Krokant braadstuk van het varken
Krokant gebakken riblappen met aardappel en snijboonlinten
Makreelfilet, goud bruin gebakken
Noordzeekrab met appel en venkel
Oma's riblappen
Oosters varkensgebraad
Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje
Pangasiusfilet geserveerd met verse groenten
Pangasiusfilet in een curry jasje
Papillot van zwaardvis met schelpjes, gamba’s en kerrie
Pate van tante Guus
Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen en gesmoord in Geuze
Pikante riblappen
Pladijs (schol) met yoghurt en kappertjes
Provençaalse zalm
Riblap met gegratineerde pastinaak
Riblappen
Riblappen in romige uiensaus
Riblappen in tomaten-balsamicojus
Riblappen met ketjap en kokos
Riblappen met kruidnagel, laurier en bier
Riblappen met lamme goedzak
Riblappen met rode wijn
Riblappen met sjalotten
Riblappen, gestoofd
Rode Mul met Bacon
Rog met botersaus
Roos van Gandaham en zwaardvis op een spiegel van gazpacho
Schotse eieren met mosterdsaus
Snoekbaars uit de Overijsselse Vecht
Stamppot met bietjes en riblapjes
Stoofpot van riblappen
Stoofschotel van rode paprika met varkensvlees
Surinaamse kip 3
Tompouce van riblapje en rosbief
Varkensgebraad "oma"
Varkensgebraad met ananas
Varkensgebraad met duvelsaus
Varkensgebraad met fruit
Varkensgebraad met gekonfijte knoflook
Varkensgebraad met gekonfijte sjalotten en schorseneren
Varkensgebraad met sinaasappel
Varkensgebraad op Romeinse wijze
Varkensgebraad op zijn beiers
Varkensgebraad, mosterdsaus, aalbessen en bosbessen
Vlaamse riblappen
Wijtingsoep
Zeebaars in folie (gehele vis)
Zeebaars met aardappels en olijfolie
Zeebaars met aardappels en olijven
Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen
Zeebaars met pastis en Opperdoezers
Zeebaars op oosterse wijze
Zeebaarsfilet gestoomd met laurier, sinaasappel, citroen en olijfolie
Zeebaarsfilets met knoflookpuree
Zeebrasem in koriandersaus
Zeebrasem met honing en wijnazijn
Zeebrasemfilets met kleine groentes
Zeeduivel in een jasje van bladerdeeg
Zeeduivel met knolselderpuree en linzen
Zeeduivel met saffraan
Zeewolf filet
Zeewolf met gembersaus 1
Zeewolf met tapenade en roergebakken spinazie
ZUURKOOL MET RIBLAP EN PUREE
Zwaardvis in romige speksaus
Zwaardvis spies
|