<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Geert_94VisRecepten.car
  • ANSJOVIS-STEAK IN AUGURKENSAUS
  • ASPERGES MET SNOEKBAARS EN JENEVER
  • BASILICUMMOUSE MET GEROOKTE ZALM
  • BOTERZACHTE PESTO KABELJAUW
  • BURRITO'S MET VIS EN PITTIGE SALSA
  • DOPERWTJES STAMPPOT MET KABELJAUW
  • ELZASSER ROODBAARSFILET
  • FOREL MET PESTOSAUS EN SPEK
  • FOREL MET TOMAAT EN VENKEL UIT DE OVEN
  • GEBAKKEN DORADE MET TOMATEN-BASILICUMSAUS
  • GEBAKKEN GRIET MET CHAMPIGNONS
  • GEBAKKEN MEERVAL
  • GEBAKKEN RODE POON MET PETERSELIE EN CITROEN
  • GEBAKKEN SCHOL MET BASILICUMSAUS
  • GEBAKKEN SCHOL MET MANGO EN BANAAN
  • GEBAKKEN SNOEKBAARS MET SABAYON
  • GEBAKKEN TARBOT 1
  • GEBAKKEN TILAPIA MET CITROEN
  • GEBAKKEN ZALM MET KNOFLOOK KRUIDENSAUS
  • GEGRATINEERDE GRIETFILET MET ROOKKAAS EN DILLE
  • GEGRATINEERDE TILAPIA SCHOTEL
  • GEGRILDE FOREL MET KERRIE-SINAASAPPELBOTER
  • GEGRILDE POON MET KNOFLOOK EN TIJM
  • GEGRILDE TILAPIA MET GROVE TOMATENTAPENADE
  • GEGRILDE ZALM MET MOSTERDSAUS
  • GEGRILLEERDE SNOEKBAARS MET KRUIZEMUNT
  • GEGRILLEERDE TARBOT MET MOSTERDMAYONAISE
  • GEGRILLEERDE TONIJN MET TOMATENBOTER
  • GEMARINEERDE FOREL 2
  • GEPANEERDE ZALM FILET MET DILLE-TARTAARSAUS
  • GEPOCHEERDE RODE POON MET MOSTERDSAUS
  • GEPOCHEERDE SNOEKBAARS MET COURGETTE
  • GEPOCHEERDE TARBOT MET TOMATEN EN BIESLOOKSAUS
  • GEROOKTE ZALM MET WATERKERSROL
  • GESTOOFDE MEERVALMOOTJES MET PAPRIKA
  • GESTOOFDE TARBOT MET LIEVEVROUWEBEDSTRO
  • GESTOOFDE TARBOT MET PREI EN GARNALEN SAUS
  • GESTOOMDE KABELJAUW MET MUNTSLA
  • GEVULDE EIEREN MET GEROOKTE ZALM
  • GEVULDE FOREL MET AMANDELSAUS
  • GRIET MET CANTAL-PUREE
  • GRIET MET PAPRIKA MIX
  • HEILBOT FILET MET COURGETTE EN CHAMPIGNONS
  • Heilbot filet met garnalen en mosselen
  • HEILBOT FILET UIT DE OVEN MET ONTBIJTSPEK
  • HEILBOT MET PAPAYA
  • HEILBOTFILET MET GARNALEN EN MOSSELEN
  • INDONESISCHE GAMBA SATÉ MET PITTIGE TOMATENSAUS
  • KABELJAUW IN KRUIDENSAUS
  • KABELJAUW SCHOTEL MET PAPRIKA EN KAAS
  • KERRIE SNOEKBAARS UIT DE OVEN
  • KOMKOMMER MET KERRIE-SPREAD EN GARNALEN
  • MAKREEL CRÈME
  • MAKREEL OP Z'N OOSTERS
  • MEERVAL IN BASILICUMSAUS MET SPINAZIE
  • MEERVAL IN RODE WIJNSAUS
  • OVENSCHOTEL VAN RODE POON MET PAPRIKA
  • PAELLA MET KABELJAUW, GAMBA'S EN MOSSELEN
  • PAKKETJE VAN KABELJAUW UIT DE OVEN
  • PANGASIUS FILET IN KNOFLOOKSAUS
  • PANGASIUS MET KIKKERERWTEN
  • PANGASIUS MET RODE EN GELE PAPRIKA
  • PASTA MET TONIJN, KAPPERTJES EN ANJOVIS
  • PITTIGE GARNALEN MET SPAGHETTI
  • POON MET ANANAS EN KERRIE UIT DE MAGNETRON
  • RED SNAPPER MET PEULEN EN RODE PEPER
  • ROERGEBAKKEN MEERVALFILET MET DRAGON
  • ROODBAARS MET GEDROOGDE TOMAAT EN BASILICUM
  • SCANDINAVISCHE GAMBA'S MET ROMIGE MOSTERD-DILLESAUS
  • SCHOLFILET IN DILLESAUS
  • SCHOLFILET MET AARDAPPELPUREE EN ANDIJVIE
  • SCHOLFILET MET EEN KRUIMEL-KORSTJE EN OLIJVEN
  • SCHOLLETJE GESTOOFD
  • SNOEKBAARS MET APPELTJES
  • SNOEKBAARS MET CALVADOS EN APPELTJES
  • SNOEKBAARS MET CHAMPIGNONS EN KERVELSAUS
  • SNOEKBAARS MET RODE WIJNSAUS
  • SPIES VAN GROTE GROTE GARNALEN EN ZALM
  • TARBOT MET CIDER
  • TARBOT MET GROENTE
  • TILAPIA MET PAKSOI
  • TONG MET ANANAS EN BANAAN
  • TONG MET LIMOENSAUS
  • TONGFILET MET ROOMSAUS
  • TONGROLLETJES MET SPINAZIE EN ZALM
  • TONIJN 'STEAK' MET PETERSELIE-CITROENJUS
  • TORTILLATAART MET TONIJN EN KERSTOMAATJES
  • TROPISCH GEPANEERDE TONIJN MET KOKOS
  • VISRATATOUILLE MET PANGASIUS
  • ZALM IN FOLIE
  • ZALM MET SPEKREEPJES EN BOURSIN
  • ZALM PASTA
  • ZALMTIMBAALTJE MET KOMKOMMER SALADE
  • ZEEWOLF MET GARNAALTJES EN ZWARTE TAGLIATELLE