- ANSJOVIS-STEAK IN AUGURKENSAUS
- ASPERGES MET SNOEKBAARS EN JENEVER
- BASILICUMMOUSE MET GEROOKTE ZALM
- BOTERZACHTE PESTO KABELJAUW
- BURRITO'S MET VIS EN PITTIGE SALSA
- DOPERWTJES STAMPPOT MET KABELJAUW
- ELZASSER ROODBAARSFILET
- FOREL MET PESTOSAUS EN SPEK
- FOREL MET TOMAAT EN VENKEL UIT DE OVEN
- GEBAKKEN DORADE MET TOMATEN-BASILICUMSAUS
- GEBAKKEN GRIET MET CHAMPIGNONS
- GEBAKKEN MEERVAL
- GEBAKKEN RODE POON MET PETERSELIE EN CITROEN
- GEBAKKEN SCHOL MET BASILICUMSAUS
- GEBAKKEN SCHOL MET MANGO EN BANAAN
- GEBAKKEN SNOEKBAARS MET SABAYON
- GEBAKKEN TARBOT 1
- GEBAKKEN TILAPIA MET CITROEN
- GEBAKKEN ZALM MET KNOFLOOK KRUIDENSAUS
- GEGRATINEERDE GRIETFILET MET ROOKKAAS EN DILLE
- GEGRATINEERDE TILAPIA SCHOTEL
- GEGRILDE FOREL MET KERRIE-SINAASAPPELBOTER
- GEGRILDE POON MET KNOFLOOK EN TIJM
- GEGRILDE TILAPIA MET GROVE TOMATENTAPENADE
- GEGRILDE ZALM MET MOSTERDSAUS
- GEGRILLEERDE SNOEKBAARS MET KRUIZEMUNT
- GEGRILLEERDE TARBOT MET MOSTERDMAYONAISE
- GEGRILLEERDE TONIJN MET TOMATENBOTER
- GEMARINEERDE FOREL 2
- GEPANEERDE ZALM FILET MET DILLE-TARTAARSAUS
- GEPOCHEERDE RODE POON MET MOSTERDSAUS
- GEPOCHEERDE SNOEKBAARS MET COURGETTE
- GEPOCHEERDE TARBOT MET TOMATEN EN BIESLOOKSAUS
- GEROOKTE ZALM MET WATERKERSROL
- GESTOOFDE MEERVALMOOTJES MET PAPRIKA
- GESTOOFDE TARBOT MET LIEVEVROUWEBEDSTRO
- GESTOOFDE TARBOT MET PREI EN GARNALEN SAUS
- GESTOOMDE KABELJAUW MET MUNTSLA
- GEVULDE EIEREN MET GEROOKTE ZALM
- GEVULDE FOREL MET AMANDELSAUS
- GRIET MET CANTAL-PUREE
- GRIET MET PAPRIKA MIX
- HEILBOT FILET MET COURGETTE EN CHAMPIGNONS
- Heilbot filet met garnalen en mosselen
- HEILBOT FILET UIT DE OVEN MET ONTBIJTSPEK
- HEILBOT MET PAPAYA
- HEILBOTFILET MET GARNALEN EN MOSSELEN
- INDONESISCHE GAMBA SATÉ MET PITTIGE TOMATENSAUS
- KABELJAUW IN KRUIDENSAUS
- KABELJAUW SCHOTEL MET PAPRIKA EN KAAS
- KERRIE SNOEKBAARS UIT DE OVEN
- KOMKOMMER MET KERRIE-SPREAD EN GARNALEN
- MAKREEL CRÈME
- MAKREEL OP Z'N OOSTERS
- MEERVAL IN BASILICUMSAUS MET SPINAZIE
- MEERVAL IN RODE WIJNSAUS
- OVENSCHOTEL VAN RODE POON MET PAPRIKA
- PAELLA MET KABELJAUW, GAMBA'S EN MOSSELEN
- PAKKETJE VAN KABELJAUW UIT DE OVEN
- PANGASIUS FILET IN KNOFLOOKSAUS
- PANGASIUS MET KIKKERERWTEN
- PANGASIUS MET RODE EN GELE PAPRIKA
- PASTA MET TONIJN, KAPPERTJES EN ANJOVIS
- PITTIGE GARNALEN MET SPAGHETTI
- POON MET ANANAS EN KERRIE UIT DE MAGNETRON
- RED SNAPPER MET PEULEN EN RODE PEPER
- ROERGEBAKKEN MEERVALFILET MET DRAGON
- ROODBAARS MET GEDROOGDE TOMAAT EN BASILICUM
- SCANDINAVISCHE GAMBA'S MET ROMIGE MOSTERD-DILLESAUS
- SCHOLFILET IN DILLESAUS
- SCHOLFILET MET AARDAPPELPUREE EN ANDIJVIE
- SCHOLFILET MET EEN KRUIMEL-KORSTJE EN OLIJVEN
- SCHOLLETJE GESTOOFD
- SNOEKBAARS MET APPELTJES
- SNOEKBAARS MET CALVADOS EN APPELTJES
- SNOEKBAARS MET CHAMPIGNONS EN KERVELSAUS
- SNOEKBAARS MET RODE WIJNSAUS
- SPIES VAN GROTE GROTE GARNALEN EN ZALM
- TARBOT MET CIDER
- TARBOT MET GROENTE
- TILAPIA MET PAKSOI
- TONG MET ANANAS EN BANAAN
- TONG MET LIMOENSAUS
- TONGFILET MET ROOMSAUS
- TONGROLLETJES MET SPINAZIE EN ZALM
- TONIJN 'STEAK' MET PETERSELIE-CITROENJUS
- TORTILLATAART MET TONIJN EN KERSTOMAATJES
- TROPISCH GEPANEERDE TONIJN MET KOKOS
- VISRATATOUILLE MET PANGASIUS
- ZALM IN FOLIE
- ZALM MET SPEKREEPJES EN BOURSIN
- ZALM PASTA
- ZALMTIMBAALTJE MET KOMKOMMER SALADE
- ZEEWOLF MET GARNAALTJES EN ZWARTE TAGLIATELLE
|