<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Johan-100EenvoudigeRecepten2.car
  • «rosti» van aardapelen
  • Aardappelpuree
  • Abrikozen in eierschuim
  • Afrikaanse kip
  • Ajuinenroomsoep
  • Ananas gevuld met roomijs
  • Aubergines-souffle
  • Aubergines op italiaanse wijze
  • Bananen op de wijze van martinique
  • Beignets met aardappelen
  • Beignets met langoestines
  • Beignets met rijst
  • Bloemkool met harde eieren
  • Boerenpastei
  • Brochettes met lever en niertjes en gerookt spek
  • Canapes op z'n italiaans
  • Chocoladegebak
  • Creme van prei
  • Dageraadcreme
  • Dorade filets in visschelpen
  • Dorade in de oven
  • Eieren gevuld met krab
  • Flensjes met fruit gevuld
  • Flensjes op z'n amerikaans
  • Forellen met amandelen
  • Gebakken visfilets
  • Gefruite biscuits
  • Gefruite schaaldieren
  • Geglaceerde sinaasappel met schuim
  • Gegratineen gevulde tomaten met paddestoelen
  • Gegratineerd «parientier» gebak
  • Gegratineerde ajuinen en paddestoelen met bechamel
  • Gegratineerde mosselen
  • Gestoofde andijvie
  • Gevuld rundshart
  • Gevulde aubergines
  • Gevulde dorade
  • Hamburgers met uien
  • Hersenen met tomatenpuree
  • Kabeljauw moten op de wijze van de bakkerin
  • Kalfskoek met champignons
  • Kalfskoteletten met andijvie
  • Kalfslapjes op z'n milanees
  • Kalfssneedjes met gekookte ham
  • Kalfsvleesballetjes
  • Karamellen met chocolade
  • kardoens «a la milanaise»
  • Kiche met roquefort
  • Kippevlees warm-koud
  • Komkommers gevuld met tonijn
  • Konijn in gelei
  • Kool in bladerdeeg
  • Koolvismoten met kruiden
  • Koteletten in pappillotten
  • Kreef met fijne kruiden
  • Kroon van tomatenschuim
  • Kuikentjes met dragon
  • Lamsvlees op zijn z'n hogaars
  • Minestrone
  • Ossehaas op de wijze van arles
  • Pannekoeken met ham en champignons
  • Piemontese schotel
  • Pizza met tomaten
  • Prei-gebak met kaas
  • Prei op z'n engels
  • Princessebonen in «poulette» saus
  • Puree van kabeljauw
  • Puree van spliterwten
  • Raapjesroomsoep
  • Rijst op indische wijze
  • Rundvlees «a la mode»
  • Rundvlees op z'n bourgondisch
  • Salade van kalfstong
  • Schaapsragout met tijm
  • Scharfilets met mosterd
  • Sinaasappelen met siroop
  • Soep
  • Soep met groene tuinvruchten
  • Soep met peulerwten
  • Soep met waterkers
  • Soep met zuring
  • Sorbet met citroen
  • Spinazie op vissers-wijze
  • Stoofpotje op vlaamse wijze
  • Suikertaart
  • Taart met witte kaas en kruiden
  • Tagliatellen met room
  • Tomaten gevuld met witte kaas
  • Tomaten met kippevlees
  • Tussenrib «maitre d'hotel»
  • Uientaart
  • Varkensgebraad met rode kool en kastanjes
  • Varkenskarbonade met vruchten
  • Varkensnieren op z'n luiks
  • Varkensribben met uien en augurken
  • Varkensvlees in papillotten
  • Veloute van tomaten
  • Vier-vierde-koek
  • Vleeskoek met lijsters of duifjes
  • Witte kaas met fruit
  • Yorkshire pudding
  • Zalm in witte wijn
  • Zeebaars met venkel
  • zuring in bechamelsaus