- Asperges met krieltjes en ham
- Bessenbavarois
- Biefstuk met karwijsaus
- Boterbabbelaars
- Geraspte aardappelkoekjes
- Gestoofde peren met slavinken
- Gestoofde zeekraal
- Haringsalade
- Hemel en aarde
- Kaaspoffertjes
- Kapucijners met rozijnen
- Konijn in het zuur
- Koolrolletjes
- Lamskoteletjes met bonenpuree
- Lamsvlees met pruimen
- Mosselsoep
- Mosterdsoep
- Nonnevotte (carnavalsgebak uit Sittard)
- Oesters met zeeastersalade
- Oranjekoek
- Palingbroodjes
- Salade met appel en abdijkaas
- Slastamppotje met Zeeuws spek
- Suikerbrood
- Uiensoep
- Verse fruitvlaai met abrikozen
- Visschotel van Vlieland
- Vleespastei
- Zeeuwse bolussen
- Zuurvlees
|