<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Johan_AHSpanje.car
  • Aardbeiensorbetijs met wijn
  • Amandelkoekjes
  • Beschonken biscuits
  • Castiliaans rond brood
  • Castiliaanse stoofpot van vlees en groenten
  • Catalaanse paella
  • Catelaanse doperwten
  • Chorizo in rode wijn
  • Churros (gefrituurde deegstengels)
  • Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
  • Fazant met chocoladesaus
  • Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
  • Gazpacho (koude groentesoep)
  • Gebakken room-karamelpuddinkjes
  • Gefrituurde banaan met anijsroom
  • Gegrilde karbonades met tuinbonen
  • Gemarineerde olijven met ui
  • Gemengde boerensalade
  • Geroosterd tomatenbrood
  • Geroosterde lamsrack met aardappel
  • Geroosterde vleesspiesjes
  • Gestoofde groenten uit Bilbao
  • Gevulde cherrypaprika's uit de oven
  • Gevulde forel met Serranoham
  • Gezouten aardappeltjes in de schil
  • Groenteschotel met ei
  • Groenteschotel met uitsmijter
  • Honingijs met verse vijgen
  • In olijfolie gestoofde kabeljauw met kruiden
  • Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
  • Kalfsvlees met dragon-uiensaus
  • Kip in saffraan-amandelsaus
  • Kip in sherry
  • Kip met garnalen
  • Kip met sinaasappel en munt
  • Kipreepjes met aïoli
  • Knoflookgarnalen met pepertjes
  • Knoflookkip
  • Knoflooksoep met ei
  • Koriandersaus
  • Lamskoteletjes met Baskische saus
  • Mallorcaanse pizza met spinazie en sardines
  • Manchegokaas met peren-appelgelei
  • Moors konijn
  • Paella uit Valencia
  • Pikante groene salade
  • Pikante rode dipsaus
  • Preisoep
  • Romige bladerdeeggebakjes
  • Romige vissoep met mosselen en garnalen
  • Roodbaars met citroen
  • Roomkwarktaart
  • Sinaasappelcrème
  • Sinaasappelsalade
  • Sinaasappelwentelteefjes met sinaasappelroom
  • Spinazie met pijnboompitten
  • Stoofgerecht met tonijn, aardappel en tomaat
  • Taartje van groentepaella
  • Tonijn met romescosaus
  • Tortilla met gegrilde paprika
  • Tortilla met paddestoelen
  • Witlofhapje met ansjovis
  • Witte asperges met vinaigrette
  • Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
  • Zeevruchtensalade