- Aardbeiensorbetijs met wijn
- Amandelkoekjes
- Beschonken biscuits
- Castiliaans rond brood
- Castiliaanse stoofpot van vlees en groenten
- Catalaanse paella
- Catelaanse doperwten
- Chorizo in rode wijn
- Churros (gefrituurde deegstengels)
- Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
- Fazant met chocoladesaus
- Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
- Gazpacho (koude groentesoep)
- Gebakken room-karamelpuddinkjes
- Gefrituurde banaan met anijsroom
- Gegrilde karbonades met tuinbonen
- Gemarineerde olijven met ui
- Gemengde boerensalade
- Geroosterd tomatenbrood
- Geroosterde lamsrack met aardappel
- Geroosterde vleesspiesjes
- Gestoofde groenten uit Bilbao
- Gevulde cherrypaprika's uit de oven
- Gevulde forel met Serranoham
- Gezouten aardappeltjes in de schil
- Groenteschotel met ei
- Groenteschotel met uitsmijter
- Honingijs met verse vijgen
- In olijfolie gestoofde kabeljauw met kruiden
- Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
- Kalfsvlees met dragon-uiensaus
- Kip in saffraan-amandelsaus
- Kip in sherry
- Kip met garnalen
- Kip met sinaasappel en munt
- Kipreepjes met aïoli
- Knoflookgarnalen met pepertjes
- Knoflookkip
- Knoflooksoep met ei
- Koriandersaus
- Lamskoteletjes met Baskische saus
- Mallorcaanse pizza met spinazie en sardines
- Manchegokaas met peren-appelgelei
- Moors konijn
- Paella uit Valencia
- Pikante groene salade
- Pikante rode dipsaus
- Preisoep
- Romige bladerdeeggebakjes
- Romige vissoep met mosselen en garnalen
- Roodbaars met citroen
- Roomkwarktaart
- Sinaasappelcrème
- Sinaasappelsalade
- Sinaasappelwentelteefjes met sinaasappelroom
- Spinazie met pijnboompitten
- Stoofgerecht met tonijn, aardappel en tomaat
- Taartje van groentepaella
- Tonijn met romescosaus
- Tortilla met gegrilde paprika
- Tortilla met paddestoelen
- Witlofhapje met ansjovis
- Witte asperges met vinaigrette
- Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
- Zeevruchtensalade
|