<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Kookboek_Ruud-5.car
  • Babi asam pedas - pittig varkensvlees met asem.
  • Beurre d'echalote - sjalottenboter.
  • Biefstukje met champignons.
  • Carpaccio-dressing II.
  • Eisoep.
  • Griekse spiesjes, salade en knoflookyoghurt.
  • Haringsalade.
  • Lasagna al forno.
  • Malibu crème koffie.
  • Mango-munt-limoenyoghurtijs
  • Meloen en kiwi met umer.
  • Mini-kaastaartjes met cranberrymarmelade.
  • Nasi koenig - gele gekruide rijst.
  • Pappa al pomodoro - tomatenbroodsoep.
  • Pittige aardappelslingers.
  • Pittige zalm.
  • Platte kip met citroen.
  • Queso en adobo - gemarineerde kaas.
  • Ravigottesaus I.
  • Rijstschotel uit warme landen.
  • Sherryfondue.
  • Surinaamse huzarensalade.
  • Vegetarische andijviestamppot.
  • Wild konijn met pruimen.
  • Zachte kruidenvinaigrette.
  • Zomerstamppot.