AARDBEIEN MET SABAYON
AARDBEIENTAARTJE MET AARDBEIENMOUSSE EN SORBET
AFTER DINNER IJSTAART MET MUNTSABAYON
ALLUMETTES MET REYPENAER EN RUCCOLA
ALOYAU DE BOEUF ROTI AU FOUR
ANGUILLE FUME AUX CARPACCIO DE BETERAVES ROUGES
ANTI-PASTIPROEVERIJ
ARTICHAUD ET RIS DE VEAU SAUTEE , SAUCE FOYOT
ASPERGEBAVAROIS MET RIVIERKREEFTENSTAARTEN
ASPERGERISOTTO, VISSOUFFLEE EN SCHAALDIERENMOUSSELINE
ASPERGES SAUTEES ET RIS DE VEAU
ASPERGESOEP MET GARNALEN
ASPIC DE BETTERAVES ROUGE ET FROMAGE DE CHEVRE
ASSOLETTE AUX FOIE DE CANARD
ATTEREAU DE BOEUF
BARBUE GRILLE ET RAGOUT D'ASPERGES VERTS
BARGUETTE VAN FILODEEG GEVULD MET BLACK TIGER GARNALEN
BAVAROIS AUX CAFE
BAVAROIS D'ASPERGE, SAUCE VINAIGRETTE
BEIGNET DE RIS DE VEAU, COMPOTE D'ECHALOTTE
BISCUIT DACQUOISE ET BAVAROIS AUX APRICOTS
BISQUE DE CRABE
BISQUE VAN LANGOUSTINES
BISTECCA DI CARNE DI MAIALE CON BORDO DI RISO
BOMBE D'ANGUILLE ET SAUMON FUME, SAUCE RAIFORT
BOMBE DE LASSAGNE AUX HOMARD
BOS VAN KRUIDEN MET GELAKTE GEROOKTE PALING EN GEMENDE SALADE
BOUDIN VAN GEVOGELTELEVER, APPEL EN APPELKANEELSAUS
BOUILLON MET BERENKREEFT, WITTE EN GROENE ASPERGES
BROWNIE ET MOUSSE D'EPICES, SAUCE CARAMEL
CAESAR SALADE
CANNELONI AUX CHICN ET JAMBON DE GANDA, FOIE DE CANARD CRU
CANNELONI VAN ABRIKOZEN, AMANDELCREME EN FLORENTINES
CHARLOTTE AUX MOUSSE BLANC
CIALDA DI SALMONE AFFUMICATA CON SALATA DI POMODORI ET OLIVA
CLAFOUTIS VAN APPEL, VOSSEBESSEN EN VANILLE MINT SORBET
COCKTAIL VAN EEKHOORNTJESBROOD
COCKTAIL VAN RIVIERKREEFTENSTAARTEN
COMPOSITIE VAN CHOCOLADE EN BOSBESSEN
COMPOSITION DE CHOCOLAT ET SABAYON
CONSOMME DE SOLE
COQUILLE ST. JAQUES SAUTEE AUX CHAMPIGNONS D'ANIS
COQUILLES ST. JAQUES AUX JAMBON
COTELET DE COCHON DE LAIT SAUTE AUX PMS. ROSEVAL
COTELETTE DE MARCASSIN EN TARTE TATIN DE POMMES ET FIQUES
COTELETTE DE PORC EN CHAPEAU DE RICOTTA
COUPE VANILLEIJS, AARDBEIEN, SLAGROOM EN AMANDELEN
CREME BRULEE AUX CHAMPIGNONS DES BOIS
CREME BRULEE VAN AMANDEL, AMANDEL ROOMIJS, AMANDELSTENGEL
CROSTINI ET SAUMON FUMEE, HACHIS DE CHAMPIGNONS, CREME CIBOULETTE
DESSERT D 'HIVER
DESSERT VAN ROOD FRUIT
DUIF IN BLADERDEEG MET KNOLSELDERIJ
EEND MET VIJGEN
FAZANTLOLLIE MET HELDERE SAUS VAN CREPES, CHAMPIGNON EN ZUURKOOL
FEUILLETEE DE SCAMPI ET CRABE
FILET D'AGNEAU EN ROBE DE FILO ET LEGUMES DU PRINTEMPS
FILET DE BOOEUF ROTI AUX FOUR, JUS DE TRUFFES, CHAMPIGNONS AUX BOIS, ASPERGES GR
FILET DE CARRELET ET MOUSSELINE DE TRUFFE
FILET DE CERF ET MOUSSELINE DE MARRONS
FILET DE CERF GRILLEE ET BEURRE AUX PIEDS DE MOUTONS
FILET DE MARCASSIN AUX POIRE DE NASH
FILET DE SAUMON CUIT AU GRASS DE FOIE D' OIE
FILET MIGNON A L' AMERICAINE
FRICANDEAU DE VEAU ET RAGOUT AUX CHAMPIGNONS ET HERBES FRAIS
FRICASSEE DE CAILLE
FRICASSEE VAN KREEFT MET GESAUTEERDE ASPERGES
FRITATA DI ILETTO ROMBO LISCIO CINESE
GAMBA'S MET WITLOF EN AARDAPPELMOUSSELINE
GATEAU AUX CHOCOLAT ET BETTERAVES ROUGE
GAZPACO MET MOUSSE VAN GEITENKAAS
GEBAKKEN SPEK OP TONG MET ZUURKOOLMAYONAISE
GEBRADEN EEND MET MOUSSELINE VAN HAZELNOOT EN POMPOENCUTNEY
GEBRADEN EEND MET TAARTJE VAN PARMAHAM
GEBRADEN PATRIJS MET KARAMEL VAN HAZELNOTEN
GEGRATINEERDE GNOCCHI
GEGRILDE COQUILLES, PASTINAAK, SCHORSENEER, BEUKENZWAM
GEGRILDE COQUUILLES MET CREME BRULEE VAN GEITEKAAS EN WITLOF
GEGRILDE PANGASIUS MEDALIONS, FOCCACIA MET FILETAMERICAIN VAN TONIJN
GEKONFIJTE KALFSZIJLENDE MET KROKANTE GROENTEN EN POLENTA FRITES
GEPOCHEERDE EN GESAUTEERDE KALFSWANG, ASPERGES EN AARDAPPEL-CRESSPOFFERS
GEPOCHEERDE WILDZWIJNHAAS GEGRATINEERD MET HONINGKRUIM
GEROOKTE PALING, PALINGSCHUIM EN RODE BIET
GEROOSTERDE GAMBA'S MET TRUFFELPASTA, DOPERWTEN EN MORIELTJES
GESAUTEERDE ZWEZERIK MET ASPERGESABAYON
GLACE MARBREE AUX FRAISES ET GAUFRETTES D'AMANDES
GOUSJONS VAN SCHOL, CESAR SALADE, WASABI-REMOULADE, FIETJES
GRAND DESSERT
GRAND DESSERT MET VARIATIES OP AARDBEIEN
GRANDDESSERT VAN BOSBESSEN
GROENTENTERRINE MET SALADE VAN KWARTEL EN GEKONFIJTE EENDENLEVER
HAMBURGER VAN VARKENSHAAS, BLOEDWORST EN APPEL
HELDERE BOUILLON VAN SERRANOHAM MET BATONS VAN HAM
HERTEN COTELET, PUREE VAN BIET EN BRAMEN, PADDESTOELEN
HERTENBIEFSTUK GEGRILD EN GEGRATINEERD MET PADDESTOELEN
HERTFILET MET HERFSTFRUIT EN KASTANJECREME
HOMARD FROID
IN KRUIDENOLIE GEGAARDE WILDZWIJNHAAS MET PICCALILLY EN FRIET
IN MOJO GEBAKKEN GAMBA'S
JAMBON- ET COPPA DI PARMA EN SALADE MESCLUN ET FROMAGE DE PARMEZAN
KABELJAUW MET RISOTTONERO, KERRIE UITJES EN GEROOKTE KNOFLOOKSAUS
KABELJOUW MET AVOCADO, PAPRIKA, ASPERGES EN LARDO DI COLLONATO
KALFSOESTER MET GANDAHAM, SPAGHETTI EN TOMAATSCHUIM
KANEELPARFAIT MET TARTAIN VAN APPEL EN SPECERIJEN SABAYON
KANEELSTOKKENSORBET MET GEKARAMELISEERDE PEER EN WITTE CHOCOLADEMOUSSE
KNOLSELDERIJSOEP MET ROULEAU VAN GEVOGELTE EN KNOLSELDERIJCHIPS
KOOLVIS MET EEN AARDAPPELKORST, KNOFLOOK EN OESTERSAUS
KOTELET SPEENVARKEN MET GANDAHAM EN ASPERGES
LAMSCARREE MET GEFRITUURDE ASPERGES EN GEKONFIJTE LAMSSCHOUDER
LAMSCARREES MET EEN LAMS-BALSAMICOJUS
LAMSCOTELET EN LAMSVINK MET GEPOFTE KNOFLOOK
LAMSKOTELETJES MET EEN TOSTI VAN LAMSHACHEE
LANGOUSTINES MET GORGONZOLACREME EN WITLOF
LASFILET MET AMANDELHONING, LAMSOREN, LAMSJUS EN AMANDELAARDAPPEL
LASSAGNA VAN MANGO, SINAASAPPEL EN GRAPEFRUIT, CHOCOLADEBEIGNETS EN THEEIJS
LASSAGNE VAN ZACHT GEROOKTE EENDENLEVER, COQUILLE EN ASPERGES
LENTE FANTASIE
LIMONCELLOBAVAROIS MET YOGHURTGANACHE VULLING
LONGE DE VEAU ET TARTELETTE D' ASPERGE, SAUCE CHORON
LOTTE DE MER POCHE EN MOUSSELINE DE FENOUILLE, SABAYON DE
MAGRET DE CANARD FUME AUX THEE, SAUCE MISO
MARBE VAN EEND MET MOUSSE VAN EENDENLEVER EN RILETTE VAN EEND
MARQUISE AUX CHOCOLAT ET SAUCE D'ORANGE
MARSHMELLOW AUX CRABE ET AVOCADO
MAYONAISE DE QUEUES DE GRANDE CIGALE Bretonnes
MOUSSE AUX FOIE DE CANARD ET SCAMPI SAUTEE
MOUSSE DE FRUITS EN GELEE ET FRUIT ROUGE, SORBET AUX FRAISES DES
MOUSSE MET KOKOSSCHOTSEN EN LIMOENSCHUIM
MOUSSE VAN GEROOKTE FOREL MET GEROOKTE ZALM EN CRESS-SALADE
MOUSSELINE DE RASCASSE
MULFILET MET EEN ANTIBOISE VAN ASPERGES EN TOMAAT
NOGAPARFAIT MET PASSIESORBET EN SINAASAPPELSALADE
OLIEBOLLETJES VAN REYPENAERKAAS MET SELDERIJSUIKER, GROENTE CHIPS EN TRUFFELSAUS
OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARS, ROMIGE RISOTTO, GEFRITUURDE PALING
PATE EN COUTE VAN GANS MET CUBERLANDSAUS
PERCHE AU FOUR EN CHAPEAU DE MOUTARDE
PERENBAVAROIS, SPECERIJENSABAYON EN SPECULAASROOM
PETIT OMELET SIBERIENNE
PETIT TARTARE DE SAUMON FUME
PETIT VESUVIENNE AUX FRAISES
POMMES L'ETOILES AUX GLACE DE SUCRE BRUN
PROEVERIJ VAN AARDBEIEN / GEMARINEERDE AARDBEIEN
RAGOUT VAN WITTE- EN GROENE ASPERGES MET GEROOKTE ZALM
RAVIOLI'S MET EENDENLEVER GEGRATINEERD MET PARMEZAAN
RAVIOLI AUX MOUSSE DE FOIE DE CANARD EN GELEE DE CALVADOS
RAVIOLI VAN ZWARTE PASTA MET KRAB
RISOTTO D' ASPERGE ET MOUSSELINE DE CRABE
ROLLADE VAN ASPERGES EN GEROOKTE ZALM IN GELEI
SALADE DE POIREAU, BETTERAVE ROUGE ET SALMON FUME
SALADE QUIMPERLOISE
SALADE VAN GEROOKTE, GEGLACEERDE ASPERGES EN GEROOKTE GANZENBORST
SEMIFREDDO
SNOEKBAARS GEBAKKEN IN CITRUS, GEFRITUURDE SPIERING, PREI, CREME VAN AARDPEER EN KAPPERTJESSCHUIM
SOUFFLEE DE POISSON FRAIS ET FUME
SOUFFLEE VAN PARELHOEN ROTHSCHILD
SUPREME DE LOTTE DE MER GRILLEE
SUPREME VAN PARELHOEN MET FICOIDE EN PISSENLIT
TAARTJE VAN GANNY SMITH MET KREEFT, POMODORICREME EN BASILICUM ROOM
TARBOTFILET VAN PLANCHA MET EEN NAGE VAN RIVIERKREEFT
TARTAAR VAN ASPERGES EN GARNALEN
TARTAAR VAN KALFSVLEES MET BRUCHETTAWAFEL
TARTAAR VAN TONIJN MET ANSJOVISTAPENADE EN MOUSSELINE
TARTE A L'ORANGE ET GLACE AU GRAND MARNIER
TERINNE VAN GRUYERE, MASCARPONE EN GEDROOGDE VRUCHTEN
TERRINE AU FOIE DE CANARD ET BOUDIN NOIRE ET POMMES
TERRINE DE PINTADEAU EN GELEE
TERRINE MET GEROOKTE ZALM EN KREEFTBAVAROIS
TERRINE VAN AARDAPPEL EN NIEUWE HARING
TERRINE VAN ASPERGECREME, GER. PALING EN MOSTERDIJS
TERRINE VAN KALFWANG MET GANZELEVER
TILAPIA AU FOUR ET CANTARELLES SAUTEES
TILAPIA CUIRE AU FOUR ET POMMES FRITES DE BATAAT
TOAST AU GALANTINE DE VOLAILLE
TOMATES FARCIS AUX FROMAGE DE CHEVRE
TOMPOES VAN HAZELNOTEN MET HAZELNOTENIJS EN HAZELNOTENSOUFFLE
TONGFILETS MET AVOCADO EN KRAB
TONGFILETS MET CRABE EN GROENE ASPERGES
TONNELONS DE CREVETTES
TORTA DI PASSATA CON CIOCCOLATA
TORTELLINI'S AUX PIGEON ET SABAYON DE TRUFFE
TOURTE MILLE-FEUILLE
VARIATIE VAN AARDBEIEN
VELOUTE AUX POIREAU
WARME GEITENKAAS MET EENDENLEVER, SCHUIM VAN BATAAT EN BIETENBLADSALADE
WONTON SOEP VAN GEVOGELTE
ZACHTGEGAARD BUIKSPEK MET ASPERGES, LARDO EN PARMEZAANSCHUIM
ZACHTGEGAARDE KALFSZIJLENDE ARCHIDUC
ZACHTGEKOOKT EI, GEPANEERD, MET TRUFFELCROSTINI
ZEEDUIVELWANGEN, KORENAARASPERGES, ZEEKRAAL EN ZURINGSAUS
ZEEWOLF IN GANZENVET GEGAARD
|