<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in luc-75recepten.car
  • Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise
  • Maatjes met uitjes en groene boontjes
  • Mechelse koekoek met een dragonsaus
  • Millefeuille van kalfslapje, zongedroogde tomaat, basilicum en mozzarella met gr
  • Millefeuille van Meritus-rund met foie gras en gekonfijte tomaten, tapenade van
  • Millefeulle van wijngaardslakken en scampi
  • Mini toast kanibaal
  • Mokkatsje met een cappucino van bisque de homard
  • Primeuraardbeien met mascarponé en citroenkruid
  • Provencaals vissoepje, geparfumeerd met Ricard
  • Rabarbercompote met sinaasappelsorbetijs
  • Ragů Bolognese ( de enige echte Bolognesaus
  • Roomsoepje van courgette met garnaaltjes
  • Salade met taboule en garnalen
  • Salade met taboule en garnalen
  • Salade van eendenborst met dressing van passievruchten
  • Scampi met framboos in een meloensausje
  • Scampi op een bedje van jonge spinazie en Mascarponesaus
  • Scampi op een bedje van wilde rijst met een fijne currysaus
  • Schartongfilets in filodeeg met spinazie en gerookte zalm in harmonie van waterk
  • Spagettinestjes
  • Spiesje van rauw kalfsvlees met pistache olie, pepermunt en vanille
  • Taartje van gekonfijte tomaat,langoustines en zeeuwse mosselen
  • Taartje van kreeft, spinazie en tomaat met truffel
  • Taartje van paling
  • Tartaar van Meritus-rundvlees, carpaccio van sintjakobsschelpen, bonbon en cake
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen op een salade met verse geitenkaas
  • Tongfilet gevuld met schaal- en schelpdieren in een witte wijn- oestersaus
  • Tongrolletje met leerdammer en gerookt spek
  • Tongrolletjes met kreeftenvulling
  • Torentje van gebakken eend, knolselderpuree, stekelzwam en een sausje met truffe
  • Torentje van geitekaas
  • Trilogie van eendenborst, peperkoektaartje en kriek
  • Varkenshaasje gevuld met kalkoenmousseline, Perigoudinesausje, fijne wokgroentje
  • Varkenshaasjes met gorgonzola en groene asperges
  • Warm geitenkaasje met sabayon van graanjenever
  • Zalm Ragout champignons
  • Zalmtartaar met romige citroen - pesto
  • Zuiderse tomatensaus