Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise
Maatjes met uitjes en groene boontjes
Mechelse koekoek met een dragonsaus
Millefeuille van kalfslapje, zongedroogde tomaat, basilicum en mozzarella met gr
Millefeuille van Meritus-rund met foie gras en gekonfijte tomaten, tapenade van
Millefeulle van wijngaardslakken en scampi
Mini toast kanibaal
Mokkatsje met een cappucino van bisque de homard
Primeuraardbeien met mascarponé en citroenkruid
Provencaals vissoepje, geparfumeerd met Ricard
Rabarbercompote met sinaasappelsorbetijs
Ragů Bolognese ( de enige echte Bolognesaus
Roomsoepje van courgette met garnaaltjes
Salade met taboule en garnalen
Salade met taboule en garnalen
Salade van eendenborst met dressing van passievruchten
Scampi met framboos in een meloensausje
Scampi op een bedje van jonge spinazie en Mascarponesaus
Scampi op een bedje van wilde rijst met een fijne currysaus
Schartongfilets in filodeeg met spinazie en gerookte zalm in harmonie van waterk
Spagettinestjes
Spiesje van rauw kalfsvlees met pistache olie, pepermunt en vanille
Taartje van gekonfijte tomaat,langoustines en zeeuwse mosselen
Taartje van kreeft, spinazie en tomaat met truffel
Taartje van paling
Tartaar van Meritus-rundvlees, carpaccio van sintjakobsschelpen, bonbon en cake
Tomaat gevuld met grijze garnalen op een salade met verse geitenkaas
Tongfilet gevuld met schaal- en schelpdieren in een witte wijn- oestersaus
Tongrolletje met leerdammer en gerookt spek
Tongrolletjes met kreeftenvulling
Torentje van gebakken eend, knolselderpuree, stekelzwam en een sausje met truffe
Torentje van geitekaas
Trilogie van eendenborst, peperkoektaartje en kriek
Varkenshaasje gevuld met kalkoenmousseline, Perigoudinesausje, fijne wokgroentje
Varkenshaasjes met gorgonzola en groene asperges
Warm geitenkaasje met sabayon van graanjenever
Zalm Ragout champignons
Zalmtartaar met romige citroen - pesto
Zuiderse tomatensaus
|