<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in OostenrijkseRecepten_Anton.car
  • Aardappelkaas
  • aardappelsoep
  • Apfelstrudel
  • Aspergeroomsoep
  • Asperges met 'Bozener saus'
  • Bauerngröstl
  • Blutwurstgröstl – Bloedworst met gebakken aardappelen
  • Champignonragout met een julienne van reebout
  • Gasteiner Deegtasjes met Vleesvulling
  • Geschnetzeltes
  • Gnocchi alla Romana
  • Goulash uit Salzburg
  • Goulashsoep
  • Grammelaufstrich
  • Graukassuppe
  • Kartoffelgulasch
  • Kartoffelkäse
  • Kärntner Reindling
  • Käsespätzle
  • Kesselgoulash a la Hartlerhof
  • Klassieke Rundergulasch
  • Koetsiersgoelash
  • kruidige goulash 3 in 1
  • Marmorgugelhupf
  • Montafoner Schnitzel
  • Palatschinken Hartig
  • Palatschinken zoet
  • Paprika Hendl
  • Paradeissosze
  • Pittige Oostenrijkse Goulash
  • Rahmgeschnetzeltes
  • Ramsauer Kasnock'n
  • Rasti
  • Reindling
  • Ricotta met peren
  • Rindfleischsalat
  • Rodekool met appels
  • Roggene Steirere Krapfen
  • Rostbraten mit Zwiebelringen
  • Salade van knolselderij en appel
  • Salzburger Bierfleisch
  • Salzburger Nockerl
  • Schinkenfleckerln
  • Schlipfkrapfen
  • Schwarzbeernocken
  • Serbischer Bohnetopf
  • Steirisches Wurzelfleisch
  • Szegediner Goulasch
  • Tafelspitz
  • Tiroler Gröstl
  • Tirools boerenbrood
  • Tiroolse Knödel
  • Tomatensaus
  • Varkensribstuk
  • Vleespudding
  • Vulling voor Courgetts odf Broodjes
  • Weense appelsaus
  • Weense Karbonaden
  • Weense Ossehaas
  • Weense Rijst
  • Weense rode kool
  • Wiener fricadellen
  • Wiener Saft Goulash
  • Wiener Schnitzel
  • Wörthersee-Reinanke
  • Znaimer Goulash