<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in Waldi_147Chinese_recepten.car
  • 1 Welkom
  • 2 Ingredienten
  • Acht schatten pudding
  • Amandeltahoe met sinaasappels
  • Ang sio hie
  • Ba Bao - Gestoomde broodjes met gehakt vulling
  • Babi pangang
  • Babi pangang 2
  • Bami met bosui en reuzengarnalen
  • Basisbouillon voor de Chinese keuken
  • Bow luo gai (Chinese kip met ananas)
  • Ch'ao-yü-pien (gefrituurde visfilets)
  • Cha shao varkensvlees
  • Cha shiu 1 (geroosterd varkensvlees)
  • Chao Gai Yik (gegrilde kippenvleugels met honing en gember)
  • Chao Lie Wu Pan (pannenkoeken met een vulling van zoete dadels)
  • Char Siew Wun Tun Tang (soep met varkensvlees, kool en bosuitjes)
  • Chee pow gai (gemarineerde, in papier gefrituurde kip)
  • Chikuzen-ni (gestoofde kip uit Chikuzen)
  • Chinese beursjes met zoetzure saus
  • Chinese dumplings (Jiaozi)
  • Chinese flensjes met kip
  • Chinese gemengde soep
  • Chinese groentesoep met balletjes
  • Chinese ijsbergsalade
  • Chinese kip-taugésalade
  • Chinese kippenbouillon
  • Chinese kippensoep 2
  • Chinese kippensoep 4
  • Chinese kippensoep 5
  • Chinese kippensoep 6
  • Chinese kippensoep 7
  • Chinese kipsalade
  • Chinese loempia's
  • Chinese salade van noedels met kip
  • Chinese sperziebonensoep
  • Chinese tomatensoep 11
  • Chinese tomatensoep 3
  • Chinese tomatensoep 5
  • Chinese tomatensoep 6
  • Chinese tomatensoep 7
  • Chinese tomatensoep 8
  • Chinese vissoep
  • Chow fan (Chinese gebakken rijst)
  • Chow mein met peultjes en kip
  • Chow mein met varkensvlees
  • Chui Peh Gai (kip met vijfkruidenpoeder)
  • Dim sum (Chinese gehaktballetjes)
  • Dim sum (gestoomde garnalenpastei met bieslook)
  • Dong goe tsjing zjiau doe foe (gestoofde paprika's met paddestoelen en tofu)
  • Ei-rol in een deegjasje; uit Shanghai
  • Eierbloemsoep met St. Jakobsschelpen
  • Foe yong hai-saus
  • Foe yong hai 11
  • Foe yong hai 14
  • Foo yong hai met mihoen
  • Garnalen met zout en peper
  • Gebakken en gestoomde St. Jakobsschelp met gember
  • Gefrituurd ijs in kokoskorst
  • Gefrituurde vleesreepjes
  • Gegratineerde krab op z'n Chinees
  • Geroerbakte garnalen met ui en bieslook
  • Gestoomde cake
  • Gestoomde gehaktballetjes
  • Geurige bouillon met courgette en visballetjes
  • Gevulde champignons
  • Gevulde Chinese tomatensoep
  • Gouddraad appeltjes
  • Gouden appelbolletjes
  • Grote garnalen met staart uit oven
  • Guo-tie
  • Ha Dor See (sesamtoast met garnalen)
  • Hai Xian Suan La Tang (zuur-scherpe soep uit szechuan)
  • Har Wonton Tang (garnalen-kreeftenmontons in kippenbouillon)
  • Hei jiao niu rou (biefstuk met drie soorten peper)
  • Ho fan uit Mongolië
  • Hokkien Mie met kabeljauw
  • Hong Kong kip
  • Hong Yan Le (amandelpudding)
  • Imperial china
  • Jian Bing Guo Zi, Tianjin - Gevulde pannenkoek
  • Jie woei tong mien (traditionele maaltijdsoep met eiermie)
  • Joi Gai (kip gemarineerd in rijstwijn)
  • Kantonese tomatensoep met ei
  • Kantonese tongsoep
  • Kippenbouillon 4
  • Klassiek Chinees
  • Kung-Po kip
  • La Jiew Niong (milde chilipepers gevuld met vlees en garnalen)
  • Lamsbout met groene asperges en maïskolfjes
  • Leh Mun Gai (krokante citroenkip)
  • Liang-pan-huang (Chinese komkommersalade)
  • Lobah (tofurolletjes met varkensvlees & garnalen)
  • Losie agoe metie (geroosterd varkensvlees)
  • Losie doksie (geroosterde eend)
  • Lychees in siroop
  • Ma Po Tofu
  • Maïs-paprikaschotel
  • Meloensalade in gembermarinade
  • Mushi met pannekoekjes
  • Mut gua cha gai yuk (roerbakkip met meloen en groente)
  • Pai chiu tung li yu (Chinese gevulde karper)
  • Paksoi dumpling
  • Pangsitsaus 2
  • Peking eend
  • Peking pannenkoekjes
  • Pong tja kee
  • Sai Yeung Choy Tong (milde soep met vleesballetjes en waterkers)
  • Scampi's met kerrie
  • Scampi's met pittige saus en eiernoedels
  • Scampi's met roergebakken groenten
  • Scampi met honing en sesamzaadjes
  • Sesam garnalenbroodjes
  • Sichuan Shiu Gai (krokant gebakken Szechuan-kip)
  • Slaatje van vermicelli, scampi en emulsie van waterkers
  • So Jar For Tui Gai Guen ( kip-hamrolletjes met zoetzure saus)
  • So ya fan
  • Soep uit Peking
  • Suan la tang (Chinese gepeperde zure soep)
  • Szechuan bami
  • Szechuan kip
  • Tim soen tsjioen (traditionele zoetzure saus)
  • Tjao-mai (dim sum met varkensvlees)
  • Tjap tjoy 10
  • Tjap tjoy 12 (chinees groentegerecht)
  • Tjap tjoy 9
  • Toemis tuinboon
  • Traditionele Chinese maaltijdsoep met eiermie
  • Tung Tong ( Deegbuideltjes gevuld met kip en garnalen)
  • Visballetjes met paksoy
  • Won-tons met garnalen en shii-take
  • Won ton's met zoetzure saus
  • Wonton 1
  • Wonton 2
  • Wonton uit de koekenpan
  • Wontons met dipsaus
  • Wontons met seitan
  • Wontonsoep 2
  • Yin en Yang garnalen
  • Yunnan pot-kippensoep
  • Zhang Cha Ya (krokante szechuaneend)
  • Zoete eieren uit Peking
  • Zoete knapperige walnoten
  • Zoete wonton's
  • Zoetzure Chinese tomatensoep
  • Zuur pikante soep (suanlatang)
  • Zuurkoolsoep met quenelles van bloedworst