<< Terug naar de kookboekjes
Recepten in hoofdgerechten_andre.car
  • Eendenborst met honing-rode wijnsaus
  • Gebakken Tongfilets met Lente Uitjes
  • Geflambeerde fazantfilet met citroensaus
  • Gegratineerde Kabeljauwmoten met Dillesaus
  • Groene Tagliatelli met Zalm
  • Kalkoenfilet met kervelroom
  • Kalkoentournedos met Knoflookroomsaus
  • Kip met Ananas en Kokosmelk
  • Kipfilet met gerookt spek en kruidenkaas
  • Koude Schotel met Gerookte Vis
  • Kwartels met Appeltjes
  • Papillotte van Kabeljauwfilet
  • Papillotte van Zalm
  • Penne met Tonijn
  • Provencaalse Kabeljauw
  • Quiche Lorraine
  • Salade met Scampi en Pijnboompitjes
  • Steak Tartare
  • Tagliatelli met Scampi in een Preiroomsaus
  • Tongrolletjes Veronique
  • Varkenshaasje met pineau des Charentes