Terug     ||     Nieuwe zoekopdracht     ||     Download als car-bestand

Amuse gueule - Cannelloni van truffel en aardappel
Amuse gueule - Cannelloni van truffel en aardappel
Menugang: Bijgerecht
Keuken: -
Soort: -
Type: -
Bron: http://www.couvert.nl

IngrediŰnten
Voor 10 personen:
- 3 roseval aardappelen
- Bertolli Extra Vergine
- Knorr Primerba Rode Pesto
- 1 middelgrote truffel
- 100 g Knorr Aardappelpuree
- 2 eierdooiers
- 100 g cantharellen

Bereiding
Mise-en-place en bereiding: Snijd of schaaf de geschilde aardappels in dunne plakken en leg die dakpansgewijs op plastic folie. Maak - hoeveelheden naar smaak - een smeu´g mengsel van pesto en olijfolie en smeer dat dun uit over de aardappels. Verwarm de combisteamer tot 120 ░C en laat de aardappelplakjes garen. Maak intussen ruim 0,5 liter aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd de truffel in dunne plakken en schep die samen met de eierdooiers door de puree. Zet de cantharellen even aan. Schep de aardappelpuree als een baan op de plakjes roseval, verdeel de cantharellen erover, rol het geheel op en laat het in de combisteamer warm worden. Afwerking: verwijder de folie en snijd de cannelloni in kleine eenpersoons hapjes. Geef er een met truffeljus op smaak gebrachte demi-glacesaus bij en garneer met kervel.