Terug     ||     Nieuwe zoekopdracht     ||     Download als car-bestand

Appel-amandel gebakje
Appel-amandel gebakje
Menugang: Hapje
Keuken: -
Soort: -
Type: Gebak
Bron: Janet

IngrediŽnten
Voor 3 gebakjes:
3 taartbodempjes (kant-en-klaar)
1 appel in stukjes
1/4 dl. slagroom
3 theelepel suiker
beetje boter
paar rozijnen
wat fijngehakte amandelen (of andere nootjes)
pompoenpitten

Bereiding
In een pan wat boter laten smelten en de stukjes appel er in smoren. Ongeveer 2 of 3 eetlepels fijngehakte amandelen toevoegen en wat suiker. Nog wat rozijnen er over strooien. Ondertussen de slagroom met suiker opkloppen. Taartbodempje met slagroom bedekken en daarna het (afgekoelde) appel-mengsel erop scheppen. Nog wat pompoenpitten er over strooien.