Terug     ||     Nieuwe zoekopdracht     ||     Download als car-bestand

Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek
Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek
Menugang: Bijgerecht
Keuken: -
Soort: Vlees
Type: -
Bron: http://www.breydelspek.be

IngrediŰnten
* Grote aardappelen (afh. van aantal personen)
* Breydelspek dik gesneden
* Jonge kaas

Bereiding
Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door. Snij beide helften in partjes. Tussen elk partje sorteert u een sneetje kaas en een lapje Breydelspek (0,7 cm). Het geheel doorboort u met een satÚstok of wikkelt u stevig in in aluminiumfolie. Dit kan zowel op de pan als op barbecue gebakken worden. In een mum van tijd klaar en bijzonder origineel en lekker aardappelgarnituur bij uw gerecht of barbecue.